Gabi, asiunia, a skąd jesteście? Boże, jaka nadzieja we mnie wstąpiła, że jednak jutro będzie chłodniej!
Pisałam Wam, że jutro muszę jechać na echo i na rutynową kontrole do gina i jestem przerażona jak ja dojadę w taki skwar.
Wczoraj wyszłam na chwilę i dosłownie cofnęło mnie momentalnie do mieszkania. Chyba nie dałabym rady dojechać. No ale chyba jednak jest realna szansa, że do jutra dojdą do nas te burze i chłody... OBY!
Aniku - ależ wywołałam Cie myślami
właśnie napisałam, że już się u nas nie pojawiasz i narzuciłam (poprosiłam
) Melanie obowiązek "zlistowania" ciężarówek. Na szczęscie się zgodziła
Melanie - buźka
Aniku - chyba nie dam rady poruszyć wszystkich wątków, generalnie prawie wszystkie dziewczyny wiedzą już jaką płeć ma ich dzidzia, Kociak chyba jeszcze nie wie
ale Kociak jest mały i strasznie zakręcony więc pewnie dowie się dopiero jak już urodzi
Wszystkie dziewczynki czują ruchy maluszków.
Jedna strasznie przykra rzecz się wydarzyła - Ines pochowała swojego ukochanego Areczka... bardzo to wszystkie przeżyłyśmy. Ale Ines jest bardzo dzielna, wróciła do pracy, powoli wraca do życia no i czasami tu do nas wpada z czego bardzo się cieszymy, słyszysz Ines?
i za jakiś czas planują zacząć starania o dzidziusia
trzymamy kciuki
Wpadła też do na Ania od Gutka, też powoli godzi się z tym co ją spotkało i też zbiera siły na kolejnego dzidziusia. A my cichutko kibicujemy
Żadna z nas nie wylądowała póki co w szpitalu, a nie przepraszam, Ma-dzik była tydzień, kontrolnie i chyba trochę zapobiegawczo ze względu na szyjkę. Ale jest w porządku
Dużo nowych dziewczyn się pojawiło, ale to już zauważyłaś na pewno. No i wiesz, po prostu lecą tematy pojawiające się każdego dnia inne - problemiki większe i mniejsze, ubraniowe, wagowe, wyprawkowe itp itd
Aż tak dużo postów każdego dnia nie ma więc raz na dwa dni można wpaść i sprawdzić co się dzieje u koleżanek z Babybooma, kochany Aniku! No i przede wszystkim napisać co tam u Ciebie! jak się czuje Twój ruchliwy synio? pracujesz jeszcze? pamiętam, że bardzo aktywną była ciężarówką
pisz, pisz