reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hej dziewczyny!
wyprawiłam dziecko do szkoły, zrobiłam zakupy,zjadłam śniadanko....ale gorąco!
Melanie ja miałam taki zastrzyk,ale dopiero po urodzeniu dziecka (pierwszego),
z tego co wiem to nie powinno być kłoptów w pierwszej ciązy przy konflikcie.
Rh- i Rh+ to dlatego się tak przyciągacie ;)
mnie jeszcze czeka test obciążenia glukozą...
miłego dnia życzę

reklama
a wiecie co unas jest straszna pogoda
oberwanie chmury leje jak z cebra i cały czas sie błyska wiec dziiejszy dzionek spedze chyba na ogladaniu fimów

a ja czekam na deszcz z u tęsknieniem
bo mi trawę wypali to słońce
Gabi ,Asiunia pewnie mieszkacie na zachodzie.do nas mają dojść burze na noc

Gabi, asiunia, a skąd jesteście? Boże, jaka nadzieja we mnie wstąpiła, że jednak jutro będzie chłodniej!
Pisałam Wam, że jutro muszę jechać na echo i na rutynową kontrole do gina i jestem przerażona jak ja dojadę w taki skwar.
Wczoraj wyszłam na chwilę i dosłownie cofnęło mnie momentalnie do mieszkania. Chyba nie dałabym rady dojechać. No ale chyba jednak jest realna szansa, że do jutra dojdą do nas te burze i chłody... OBY!
Aniku - ależ wywołałam Cie myślami :) właśnie napisałam, że już się u nas nie pojawiasz i narzuciłam (poprosiłam :) ) Melanie obowiązek "zlistowania" ciężarówek. Na szczęscie się zgodziła :) Melanie - buźka :)
Aniku - chyba nie dam rady poruszyć wszystkich wątków, generalnie prawie wszystkie dziewczyny wiedzą już jaką płeć ma ich dzidzia, Kociak chyba jeszcze nie wie ;) ale Kociak jest mały i strasznie zakręcony więc pewnie dowie się dopiero jak już urodzi ;) Wszystkie dziewczynki czują ruchy maluszków.
Jedna strasznie przykra rzecz się wydarzyła - Ines pochowała swojego ukochanego Areczka... bardzo to wszystkie przeżyłyśmy. Ale Ines jest bardzo dzielna, wróciła do pracy, powoli wraca do życia no i czasami tu do nas wpada z czego bardzo się cieszymy, słyszysz Ines? :) i za jakiś czas planują zacząć starania o dzidziusia :) trzymamy kciuki :)
Wpadła też do na Ania od Gutka, też powoli godzi się z tym co ją spotkało i też zbiera siły na kolejnego dzidziusia. A my cichutko kibicujemy :)
Żadna z nas nie wylądowała póki co w szpitalu, a nie przepraszam, Ma-dzik była tydzień, kontrolnie i chyba trochę zapobiegawczo ze względu na szyjkę. Ale jest w porządku :)
Dużo nowych dziewczyn się pojawiło, ale to już zauważyłaś na pewno. No i wiesz, po prostu lecą tematy pojawiające się każdego dnia inne - problemiki większe i mniejsze, ubraniowe, wagowe, wyprawkowe itp itd :)
Aż tak dużo postów każdego dnia nie ma więc raz na dwa dni można wpaść i sprawdzić co się dzieje u koleżanek z Babybooma, kochany Aniku! No i przede wszystkim napisać co tam u Ciebie! jak się czuje Twój ruchliwy synio? pracujesz jeszcze? pamiętam, że bardzo aktywną była ciężarówką :) pisz, pisz :)

gabi22 pisze:
dokładnie tak jak mówisz u nas kofliktu niema wiec zastrzyk jest mi nie potrzebny a nie wydaje ci sie ze troche pozno daja ci ten zastrzyk moja znajoma dostała go zaraz jak dowiedziała sie ze jest w ciazy
przy pierwszym dziecku???

reklama
Kociak pisze:
A ja nie wiem jaka moj ma grupe krwi ::) ::) ::) a lekarz tez nic nie mowil
Kociak załamujesz mnie tym twoim lekarzem, Jak to nic nie mówił??????????
To jest podstawowa sprawa, żeby wiedzieć czy nie ma ryzyka wystapienia konfliktu :o
No chyba, że (jak juz pisała Marta) masz dodatnią

Do góry