reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie - nie pisze z wielu powodow. Najprostszym jest to, ze moja brzuchowa uwaga nie jest juz az tak podzielna by pisac na zbyt wielu forach. Wybralam wiec 3 i tego na razie sie trzymam. Pewnie z czasem i ta liczbe ogranicze :).
Jako moderatorka (zawsze kojarzy mi sie to slowo z Krzysiem Ibiszem vel. wieszakiem) skup sie wiec na uwagach tych co zaczeli pisac i przestali :). Oni musieli miec jakis powod. Ja sie nie wdrozylam wiec nie mam pojecia co trace :).

reklama
Melanie dawno nie bylam na tym forum nawet nie pamietam linka ::) ::)
wiem ze imie magda jest ladne ale mam jakis uraz ::) ::)
Bedzie martynka ;)

Cos widze ze dziewczynek nie ma wiec Skorzystam z tego ze nie ma ludzi w domu i ide sie wykompac :) Zajrze do was za jakis czas :):):)

Cześć Isiaczek :)
No to w końcu mamy pielęgniarke u siebie ;D ale fajnie, że nas znalazłaś ;D

Ja mam terminn identyczny jak Kociak a w sumie jest nas tu z 6 czy 7 (juz sie pogubiłam) z bardzo podobnym terminem. ;D

Kociak mam do Ciebie techniczne pytanie, czy Twoje cykle wynosiły 28 dni??

czesc mamuski

niebyło mnie jakis czas bo zrobiłam sobie wycieczke do babci i troche tam odpoczełam teraz czyje sie wspaniale

byłam na wizycie i jest wszystko wporzasiu mały rozwija sie prawidłowo dostałam skierownie a usg ale to dopiero bede miała gdzies za 8 tyg ale juz niemoge sie doczekac zeby zobaczyc swoja dzidzie

własnie ogladam porod w tym filmie dokumentalnym "W łonie matki" i juz sie boje

reklama
uciekam spac widze ze dziewczyny sie juz wszystkie zginely ;) Dobranoc milych snow jesli sie jakas znajdzie :):):):)

Do góry