reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Wybray nawet dzisiaj w sklepie bylam Tylko mi pani namieszala kombinacja kolorow Bo wymyslilam sobie czerwono czarny Tylko teraz nie wiem w ktore miejsca jaki kolor ::)

reklama
Anija - no to miałam nosa do Ciebie :) fajne plany z taką gromadką... ja planuję dwójeczkę, a trojeczka, oj chyba to by było dla mnie za dużo. No może gdybyśmy mieli domek, ale w mieszkanku - 50 m kw. - to by nam było trochę ciasnawo.
Melanie - ale aferę bym zrobiła z takim szkłem w szklance! mam nadzieję, że coś zrobisz, żeby oni poczuli, że zachowali się źle, żeby poczuli się do winy. Takie przepraszam bez chęci zadośćuczynienia to sobie mogą wsadzić w .... Odwagi Melanie :)
Ineczka - ale zazdroszczę tych śniadanek do łóżka! jakoś u mnie nie narodziła się ta tradycja... parę razy (może z 5 :( ) to się zdarzyło, nawet specjalny stolik na łózko mamy, ale chęci mężowskich widocznie brak :( ale jestem przekonana, że później jak będzie ciężko ruszać mi sie i nie będzie mi się chciało wstawać z łóżka to mąż przygotuje śniadanko i poda do łózka, jestem tego pewna. :)
Witam Miśków :)
Kociak - bardzo dobrze z tymi witaminkami, będziemy kontrolować ;) Imię Martynka bardzo ładne :)
Marta3x - Marcel - też ładnie, też się zastanawialiśmy nad Marcelkiem, no ale mamy dziwusię :) ... a poza tym mąż uparł się na Tytusa :o całe szczęście że będzie Maja! ;) a Igor - moja mama bardzo namawiała nas na Igora :) ale męzowi się nie podobało... mi całkiem całkiem, znałam jednego przystojniaka - Igora ;) i świetny tancerz :) ach..... ;)

Czesc dziewczynki :)
Jaka ladna pogoda sie w koncu zrobila! A ja od poniedzialku juz chodze do pracy. Bardzo sympatycznie, wszyscy tacy mili dla mnie... no a szef wychodzi z siebie zeby bylo sympatycznie  ;D Milo bardzo mnie zaskoczyli :)
Bdziemy mieli kotka rasy rosyjskiej niebieskiej  ;D
Tu jest jego zdjcie. To kocurek o imieniu Hagrid
http://www.maskotkacarow.republika.pl/index1.html -> dzial "kocieta"
Sliczny prawda? :) Zabieramy go do domku 18 czerwca. Juz sie nie moge doczekac...

Ines, ale super, że bierzecie kotka. Uwielbiam te zwierzaki ;D Mój kot cały dzień siedzi na balkonie i wygrzewa się w słoneczku 8) A ja mnie moge bo musze męczyć się nad pracą magisterską :( Nasza Julia już strasznie kopie i brzuch rośnie z każdym dniem coraz większy. Nawet pomyślałam sobie, że może mam cukrzycę ciężarnych skoro moja Niunia tak szybko rośnie, ale zrobiłam sobie test na obciążenie glukozą - i wszystko jest w porządku ;D Bardzo się z tego cieszę, bo tyle się naczytałam o tej cukrzycy, że zaczęłam już się martwić... Nawet wydawało mi się że mam wszystkie objawy :D Na szczęście to moje urojenia ;)

Czesc dziewczyny!!!! Dlugo mnienie bylo i mialam zaleglosci na 20 stron.Ale juz nadrobilam.Mialam pracowity tydzien.Jak nie pracowalam na budowie to robilam zakupy,albo szylam firanki.Jak juz mialam chwile czasu na pisanie to komp byl zajety,a jak byl wolny to ja juz spalam.Raz nawet cos wam pisalam i to durzo ale cos mi sie zawiesilo i nie moglam tego wyslac.Bylam wsciekla.Mam nadzieje ze wybaczycie mi moja nie oieobecnosc?!
Z tego cozdarzylam sie zorientowac to mamy mnostwo nowych forumowiczek.Witam wszystkie nowe panie na forum te ktore jeszcze mnie nie znaja.Czesc Wam!!!!!Ale dzisiaj upal.Ja sie juz napracowalam ,mialam nadzieje sie polozyc ale musialam do Was zajrzec bo juz sie stesknilam.Musze jeszcze potem upiec ciasto na festyn do przedszkola mojej corce.Pani mnie tak bardzo prosila ze nie mialam serca jej odmowic.Oczy mnie potwornie szczypia i ziewam caly dzien,a w nocy spalap przeciez jak susel.Nie wiem z kad te zmeczenie.Chyba jest dla mnie za goraco.Wpadne do Was jeszcze wieczorem jak sie wyrobie do 21 bo potem przychodzi moj pan i komp zajety.Narazie laseczki.papa. :laugh:

Ines no i codnie, ze w pracy tak milo. Ale kotka cholerka nie widze. Wklej fote plz. Kto wymyslil mu imie? JAk to zdrobic?
Edit tancerz powiadasz... ;) oj potanczylo by sie.
Kociak Martynka to piekne imie, ale Anna jeszcze piekniejsze. A wszystkie anki to fajne dziewczyny :D

Ines faktycznie kotek sie nie pokazuje, wklej fotke, bo jestem ciekawa co to za cudeńko

Ale upał, rany julek! Głowa mnie od tego boli a musze nanieść ostatnie poprawki na prace do poniedziałku zeby ja oprawić i wysłać a tu taki wielki leń mnie ogarnął...

Kociak
Magdalenka to śliczne imie (bo moje ;D) Martynka też ładnie

nie no, ide bo myślenie mi nie wychodzi, wróce jak sie ochłodzi...

Melanie - jak przyjdziesz na obrone ze swoim brzuszkiem to nawet bez odpowiedzi na pytania od razu dadza ci piatke ;). W sumie to niezle to wymyslilas :)))))).

reklama
Do góry