reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
miyu Ty piratko :D

Ja lubię wieczorek włączyć na dvd koncert Zucchero - śpierają i grają z nim różni goście, atmosferka jest przednia :)

Dzień dobry Wszystkim ;)

U nas trochę lepiej, tzn z małą lepiej, bo ja nadal czuje sie jak bym się psuła od środka :(, nic mi nie pomaga, latam po lekarzach bo mnie już ten ból dobija, nie mam na nic czasu ani siły i ochotym najchętniej to bym leżała pod kołdrą zwinięta, zeby nie bolało :(, ale nie o tym chciałąm...

przez kilka dni net mnie wkurzał, albo się nie mogłam dostać na forum, albo zalogować, albo kompa miałam zajętego :mad: :mad: :mad: dlatego nic nie pisałam, ani nie czytałam, nie wiem czy uda mi sie wszystko przeczytać, bo widze że duużo napisałyście ;) idę więc podczytać co u Was słychać...mam nadzieje, ze jeszcze wrócę...chyba że znowu mój komp zacznie żyć własnym życiem ;)

Miłego dnia Wrześnióweczki :-*

Elóweczka
U nas szaro...ja się niewyrażnie czuję i mi cieknie z nosapewnie hasbendo mnie zaraził:/
Dzis w planach zakupy :)

elo,elo ;)
ohydna pogoda jest blee :p śnieg sypie za oknem ::)
zero słońca więc solarium sobie zafundowałam ;) troszke się wygrzałam :laugh:

z Kubą już dobrze temperatury niema to znak że wywołana była szczepionką raczej ufff ::)

no a ja diś do robotki lecę i jakos mi się nie chce ::) myślę już o urlopie i wakacjach ;D

izis pisze:
elo,elo ;)
ohydna pogoda jest blee :p śnieg sypie za oknem ::)
zero słońca więc solarium sobie zafundowałam ;) troszke się wygrzałam :laugh:

z Kubą już dobrze temperatury niema to znak że wywołana była szczepionką raczej ufff ::)

no a ja diś do robotki lecę i jakos mi się nie chce ::) myślę już o urlopie i wakacjach ;D

Wiedziałam, że Kubas to silny gość ;)
całuski dla Niego :-*

u nas szaru brudno i sniezy ;)
zaliczylam zakupy i caly dzien minal
dziecko narudne, bo zmeczone, a spac nie chce :(
mam nadzieje, ze po kapaniu pojdzie szybko spac ;D

reklama

Witam
A co tu tak pusciutko dzisiaj ?
U nas Dzien sw. Patryka.
Byla parada na ktora sie nie zalapalismy :p
Tak sie z domu wybieralismy, ze zobaczylismy juz sama koncowke.
Puby oblezone, irole chleja ;D
No, ale tak piekny dzien, spedzony z mezem i synkiem juz sie zakonczyl :(
Zadzwonil pracownik Marka, ze mial wypadek samochodowy :mad:
Cale szczescie nic mu sie nie stalo,ale Marek musial pojexchac na miejsce wypadku
Bo kolega rozwalil sluzbowe auto.
No i znowu jestem slomiana wdowa.

Kupilismy Antkowi fotelik, juz przetestowany. Antek zatwierdzil zakup. ;D ;D
miyu pisze:
kupiłaś ? :o do ściągniecia nie było?;)
Tak kupilam bo lubie miec taka mala plytoteke.
Tutaj muzyka i plyty orginalne sa tanie (a nie tak jak w Polsce, wydaje sie grube pieniadze ::))

Pozniej wkleje jakies zdjecia, bo teraz niemam weny tworczej.
Ide Was dalej czytac ;)

Do góry