reklama
M
Melanie
Gość
miyu Ty piratko
Ja lubię wieczorek włączyć na dvd koncert Zucchero - śpierają i grają z nim różni goście, atmosferka jest przednia
Ja lubię wieczorek włączyć na dvd koncert Zucchero - śpierają i grają z nim różni goście, atmosferka jest przednia
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Dzień dobry Wszystkim
U nas trochę lepiej, tzn z małą lepiej, bo ja nadal czuje sie jak bym się psuła od środka , nic mi nie pomaga, latam po lekarzach bo mnie już ten ból dobija, nie mam na nic czasu ani siły i ochotym najchętniej to bym leżała pod kołdrą zwinięta, zeby nie bolało , ale nie o tym chciałąm...
przez kilka dni net mnie wkurzał, albo się nie mogłam dostać na forum, albo zalogować, albo kompa miałam zajętego dlatego nic nie pisałam, ani nie czytałam, nie wiem czy uda mi sie wszystko przeczytać, bo widze że duużo napisałyście idę więc podczytać co u Was słychać...mam nadzieje, ze jeszcze wrócę...chyba że znowu mój komp zacznie żyć własnym życiem
Miłego dnia Wrześnióweczki :-*
U nas trochę lepiej, tzn z małą lepiej, bo ja nadal czuje sie jak bym się psuła od środka , nic mi nie pomaga, latam po lekarzach bo mnie już ten ból dobija, nie mam na nic czasu ani siły i ochotym najchętniej to bym leżała pod kołdrą zwinięta, zeby nie bolało , ale nie o tym chciałąm...
przez kilka dni net mnie wkurzał, albo się nie mogłam dostać na forum, albo zalogować, albo kompa miałam zajętego dlatego nic nie pisałam, ani nie czytałam, nie wiem czy uda mi sie wszystko przeczytać, bo widze że duużo napisałyście idę więc podczytać co u Was słychać...mam nadzieje, ze jeszcze wrócę...chyba że znowu mój komp zacznie żyć własnym życiem
Miłego dnia Wrześnióweczki :-*
izis
Fanka BB :)
elo,elo
ohydna pogoda jest blee śnieg sypie za oknem :
zero słońca więc solarium sobie zafundowałam troszke się wygrzałam :laugh:
z Kubą już dobrze temperatury niema to znak że wywołana była szczepionką raczej ufff :
no a ja diś do robotki lecę i jakos mi się nie chce : myślę już o urlopie i wakacjach ;D
z Kubą już dobrze temperatury niema to znak że wywołana była szczepionką raczej ufff :
no a ja diś do robotki lecę i jakos mi się nie chce : myślę już o urlopie i wakacjach ;D
izis pisze:elo,elo
Wiedziałam, że Kubas to silny gość
całuski dla Niego :-*
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
A co tu tak pusciutko dzisiaj ?
U nas Dzien sw. Patryka.
Byla parada na ktora sie nie zalapalismy
Tak sie z domu wybieralismy, ze zobaczylismy juz sama koncowke.
Puby oblezone, irole chleja ;D
No, ale tak piekny dzien, spedzony z mezem i synkiem juz sie zakonczyl
Zadzwonil pracownik Marka, ze mial wypadek samochodowy
Cale szczescie nic mu sie nie stalo,ale Marek musial pojexchac na miejsce wypadku
Bo kolega rozwalil sluzbowe auto.
No i znowu jestem slomiana wdowa.
Kupilismy Antkowi fotelik, juz przetestowany. Antek zatwierdzil zakup. ;D ;D
Tak kupilam bo lubie miec taka mala plytoteke.miyu pisze:kupiłaś ? do ściągniecia nie było?
Tutaj muzyka i plyty orginalne sa tanie (a nie tak jak w Polsce, wydaje sie grube pieniadze :)
Pozniej wkleje jakies zdjecia, bo teraz niemam weny tworczej.
Ide Was dalej czytac