reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A teraz niechcący słucham kłótni u sąsiadów z dołu. To moi najgłośniejsi sąsiedzi, ale i tak ich lubię. Zawsze hałasują, albo impreza, albo kłótnia, albo remont.Mają trzech synów, 10, 16 i 19 lat. Ostatnio była draka, bo najmłodszy napluł najstarszemu do wanny hihi uroki mieszkania w bloku ;D

Aniulka, kto był w rozmowach w toku? Bo nie oglądałam.

nie Melanie... nie wiem czy młode wrześnióweczki bedą wiedziały o kogo chodzi... To nasza fajna stara kolezaneczka... mieszka w Warszawie... wszystko mi pasowało tylko nie wiedziałam, że ma na imię Ania, Chyba że to nie ona... poczekam może jeszcze na Melanie, może ona ogladała, albo Izis

Aniulka, nie czekaj tylko uchyl rąbek tajemnicy. Większośc nowych wrześniówek to przecież stare podglądaczki, więc może będziemy wiedziec:)

Blanus program był o blondynkach Barbie, ale ta osoba nie była na głównych krzesłach, ale wypowiadała się z widowni. To nie była Anija. I ta Osoba jest taka miła za jaka ją miałam cały czas i ma fajny ciepły głos...

Jeszcze Wam nie powiem, może któras oglądała. Już pytałam Melanie na gg ale narazie się nie odezwała ;)

Która ma ochotę na Monalisę z czekolady ? Bo jak zobaczyłam to zdjęcie to mi ślinka pociekła
Cuda_czekolady_902938.jpg

reklama
Do góry