reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Mój mąż też dość elegancko musi do pracy latać. Ale ja się wycwaniła i w zimę ma ładne cienkie golfy (styl naszego byłego prezydenta) a latem ma fajne polówki...nie cierpię prasować koszul. Ja do pracy też na galowo...z tym ,że potrafię kupować takie ciuchy, które po praniu i dobrym suszeniu nie potrzebują żelazka... ;D
Mała ma imieninki w grudniu. Więc juz pierwsze obchodziła

reklama
czesc wrześnióweczki!!!
ja podobnie jak Joanka mam teraz zaliczenia i egzaminy :p i mam troche roboty, ale powoli juz to ogarniam ;D
wczoraj byłysmy na szczepieniu i rem emla zadziałał mał nic a nic nie płakała :laugh: i po szczepieniu czuła się dobrze, spała za to ładnie po szczepieniu od 22.00 do 2.30 bo ostatnio ma jakis wilczy apetyt i budzi sie w nocy co 2 godziny :p i jak tak dalej pójdzie to nie pójde na bal magistranta :p bo nie dam rady jej zostawic :p a butla jak na razie dalej nie wchodzi w gre :p

Dzień doberek

Musze was poprosic o rade. Wybieram sie jutro do fryzjera ściąć włoski i niemam zielonego pojecia jaka fryzure chciałabym mieć. Jakiś trzy lata temu ściełam włosy bardzo krótko bo na 12mm ale teraz taki fryz juz chyba nie baedzie odpowiedni dla kobitki z dzieckiem.

Jeżeli macie jakieś pomysły na fajaną fyzke to chętnie przyjzałabym sie waszym propozycją, a moze znacie jakies stronki na których są fajne fryzurki.

o matko jak ja na nic nie mam czasu.
Czytam co napisałyście między papierami w pracy i nie nadążam nic zupełnie napisać,
Siwasku powodzenia na zaliczeniach i Joanko tobie również.

Winia ja na szczęście mogę w pracy siedzieć nawet w majtkach albo na golasa i klient o tym nie wie. ;D ;D ;D

dzieki grooha :) mam nadzieje ze do wiosny juz tyle pracy nie bedziesz miałai znajdziesz wolny czas, bo na wiosne spotykamy sie na ryneczku :) :) :)

teraz jest okres rozliczeń i na pewno do końca kwietnia jestem uziemiona w domku, ale dla was na pewno znajdziemy czas z Olkiem.

reklama
Do góry