reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
no to mamy podobnie ;D. kurcze, moje dziecko się obudziło. spróbuję popisać razem z nią, ale nie wiem, jak to wyjdzie :)

wow, mój na szczęście tylko czasami jak ma spotkanie jakie.
zawsze dzień wcześniej mi mówił, żebym wyprasowała ale dzień przed porodem dostałam speeda i wyprasowałam wszystko co w szafie wisiało ;D no i teraz zmieniłam system i prasuję zaraz po praniu ;)

A mój mąż z tych co nie tolerują koszul...i pełnen luz przy prasowaniu.:p
No ja niestety też mam sesyję i ni w ząb się uczę, tylko po lekarzach ganiam, ale co tam, bąble ważniejsze.
NIe udzielam się na bb ostatnio, i nie mam pojęcia na jakim etapie jesteśmy..może jak Krzychu skończy 18 lat...wróćę do dawnych wątków ? ::) ::) ::)

Ha to u mnie tak jak u Joanki. Mąż najlepiej w sportowych ciuchach się czuje i koszul raczej nie toleruje a w pracy wszyscy mamy koszulki polo i tylko je musze prasowac. Ale na dwa dni potem przerwa w prasowaniu. No i tez ostatnio zmieniłam taktyke i prasuję zaraz wszystkie rzeczy po praniu co się wiąże z tym, że codziennie mam cos do prasowania. Bo u mnie codziennie kupa prania, czasem nawet na dwie lub trzy pralki :p ::) ;)

Joanka życzę pomyslności na sesji no i u doktorków. Powodzenia!!!!

u nas tez kroluje luzny styl i na kantke nie prasuje, przynajmniej na codzien ;D

a tak przy temacie ciuchow to w jaki rozmiar wchodza dzieci jak maja 8,9 miesiecy?
chce cos kupic dla coreczki dawno nie widzianej kolezanki i zastanawiam sie jakie rozmiary wchodza w gre? mala jest podobno szczupla, ale rosla raczej szybko jesli chodzi o wage
teraz ma 7 miesiecy i pasowaloby cos "na wyrost" ale nie za bardzo

reklama
Moja koleżanka ma 8 miesięcznego bobo i on nosi 80 cm :)

u nas koszule prasuje sobie ich właściciel ;D - koszule nosi czasem ale dlatego, że lubi, bo nie musi :)

o jacie... ale sie w domu cicho zrobiło :p głowa mi pękała, Parisce zębule wychodzą i trzeba ją zabawiać, żeby nie było krzyków
a po kapieli, to już zabawianie nie działało :p całe szczęscie, że zasnęła w 3 minuty na taty rękach ;D

Joanka ale wpadaj chwalić sie kolejno zaliczanymi egzaminami i dobrymi wynikami Krzysztofka ok?

Do góry