reklama
M
Melanie
Gość
Kociak pisze:jak moje dziecko bedzie takie jak ja to trafie do lublinca ;D
moja mama z ironią mówi, że życzy mi, żeby moje dziecko było takie jak ja
więc pewnie sie tam spotkamy ;D
Hej laski!!! Z Wami to faktycznie nie sposob sie nudzic .Ale sie usmialam.Cos na temat dzieci to ja juz moge powiedziec.Moja cora niestety ma temperament po mnie.To cud ze jeszcze nie leze na GLIWICKIEJ.To na pewno odnosnik waszego lublinca.Wszedzie jej pelno.Potrafi caly dzien biegac(nie chdzic) i wieczorem twierdzi ze nie jest zmeczona,a jak sie polozy to w minute jej nie ma ;D ;D ;D.Zywe srebro.Nie usziedzi nie poslucha,daje mi niezle popalic no i zeby skupic jej uwage na czyms dluzej niz 15 min to trzeba miec mistrza.Ciekawe jak to bedzie w szkole? w przedszkolu bez zmian .Mam nadzieje ze z tego wyrosnie, jak ja(choc czasami mi mowia ze ja tez jeszcze nie doroslam,I jak na moje czerwcowe 28 to zachowuje sie jak nastolatka ;D).
Edit Uwielbiam cukine i tak mi na smak narobilas ta zapiekanka ze szok.To nie moze zle smakowac.Napewno wyprobuje!!!
Co do ciuszkow sie nie wypowiadam! Jak pojde na zakupy to krecka dostane.Tyle tego a co jadne to fajniejsze.
Ja tez jeszcze nie mam imienia dla dzidzi.Po pierwsze tez jeszcze nie wiem co sie urodzi.Ale podejzewam ze jak bedzie chlopak to naze go Krystian,a dla dziewczynki nie mam pojecia.
Narazie spadam bo musze po mala do przedszkola.Papa
Edit Uwielbiam cukine i tak mi na smak narobilas ta zapiekanka ze szok.To nie moze zle smakowac.Napewno wyprobuje!!!
Co do ciuszkow sie nie wypowiadam! Jak pojde na zakupy to krecka dostane.Tyle tego a co jadne to fajniejsze.
Ja tez jeszcze nie mam imienia dla dzidzi.Po pierwsze tez jeszcze nie wiem co sie urodzi.Ale podejzewam ze jak bedzie chlopak to naze go Krystian,a dla dziewczynki nie mam pojecia.
Narazie spadam bo musze po mala do przedszkola.Papa
kaszu27
Październikowa mamusia
Hej dziewczyny!! Ja mam w sumie dwa terminy: 27 września i 5 pażdziernika, ale siedzę cały czas w pażdziernikówkach!!
Od czasu do czasu do Was zaglądam, choć bez żadnych wpisów. Mam tutaj jednak koleżankę Beacię! Razem leżałyśmy w szpitalu i nadal utrzymujemy ze sobą kontakt!!
Pozdrawiam Cię Beatko serdecznie i Was Kochane Brzuchatki!!
Od czasu do czasu do Was zaglądam, choć bez żadnych wpisów. Mam tutaj jednak koleżankę Beacię! Razem leżałyśmy w szpitalu i nadal utrzymujemy ze sobą kontakt!!
Pozdrawiam Cię Beatko serdecznie i Was Kochane Brzuchatki!!
kaszu27
Październikowa mamusia
Posłałam Wam fotki jak teraz wyglądam w wątku "fotki".
Dawno mnie nie bylo, bo zmienialismy z mezem autko na bardziej rodzinne ,
a tu sie tyle dzialo
Witam wszystkie nowe ciezaroweczki im gwarniej tym razniej
Beacia, jestes moim idealem doskonale zorganizowanej kobiety, mamy, zony,
synowej i sam Bog wie kim jeszcze. Latasz jak pszczoleczka i jeszcze radosnie podskakujesz. Wiecej takich ludzi na swiecie i mielibysmy raj
Melanie, super dziewczyna z Ciebie na Twoich nowych fotkach, tez nie moge
sie doczekac kolejnych, zwlaszcze po metamorfozie kolorystycznej
Kociak, ale wesole dziewczatko z Ciebie wychodzi
a tu sie tyle dzialo
Witam wszystkie nowe ciezaroweczki im gwarniej tym razniej
Beacia, jestes moim idealem doskonale zorganizowanej kobiety, mamy, zony,
synowej i sam Bog wie kim jeszcze. Latasz jak pszczoleczka i jeszcze radosnie podskakujesz. Wiecej takich ludzi na swiecie i mielibysmy raj
Melanie, super dziewczyna z Ciebie na Twoich nowych fotkach, tez nie moge
sie doczekac kolejnych, zwlaszcze po metamorfozie kolorystycznej
Kociak, ale wesole dziewczatko z Ciebie wychodzi
reklama
M
Melanie
Gość
Metamorfoza kolorystyczna kochana Ineczko jakoś nie jest taka jak miała być
moje przyciemnione włosy nie dały się rozjaśnić tak jak by się chciało przy delikatych środków chemicznych
a nie chciałam ich niszczyć i...
nie są jasne a jedynie jeśniejsze i z taką poświatą miedzi
nie chce mi sie dzisiaj fotkować
może jutro
moje przyciemnione włosy nie dały się rozjaśnić tak jak by się chciało przy delikatych środków chemicznych
a nie chciałam ich niszczyć i...
nie są jasne a jedynie jeśniejsze i z taką poświatą miedzi
nie chce mi sie dzisiaj fotkować
może jutro