reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Chyba kazda matka tak mowi :D moja tez mi zyczy zeby moje dziecko bylo takie jak ja i zeby byla to dziewczynak Chce zobaczyc na ile jej pozwole i jak wychowam ::)

Hej laski!!! Z Wami to faktycznie nie sposob sie nudzic .Ale sie usmialam.Cos na temat dzieci to ja juz moge powiedziec.Moja cora niestety ma temperament po mnie.To cud ze jeszcze nie leze na GLIWICKIEJ.To na pewno odnosnik waszego lublinca.Wszedzie jej pelno.Potrafi caly dzien biegac(nie chdzic) i wieczorem twierdzi ze nie jest zmeczona,a jak sie polozy to w minute jej nie ma ;D ;D ;D.Zywe srebro.Nie usziedzi nie poslucha,daje mi niezle popalic no i zeby skupic jej uwage na czyms dluzej niz 15 min to trzeba miec mistrza.Ciekawe jak to bedzie  w szkole? w przedszkolu bez zmian ;).Mam nadzieje ze z tego wyrosnie, jak ja(choc czasami mi mowia ze ja tez jeszcze nie doroslam,I jak na moje czerwcowe 28 to zachowuje sie jak nastolatka ;D).
Edit Uwielbiam cukine  i tak mi na smak narobilas ta zapiekanka ze  szok.To nie moze zle smakowac.Napewno wyprobuje!!!
Co do ciuszkow sie nie wypowiadam! Jak pojde na zakupy to krecka dostane.Tyle tego a co jadne to fajniejsze.
Ja tez jeszcze nie mam imienia dla dzidzi.Po pierwsze tez jeszcze nie wiem co sie urodzi.Ale podejzewam ze jak bedzie chlopak to naze go Krystian,a dla dziewczynki nie mam pojecia.
Narazie spadam bo musze po mala do przedszkola.Papa

Hej dziewczyny!! Ja mam w sumie dwa terminy: 27 września i 5 pażdziernika, ale siedzę cały czas w pażdziernikówkach!!
Od czasu do czasu do Was zaglądam, choć bez żadnych wpisów. Mam tutaj jednak koleżankę Beacię! Razem leżałyśmy w szpitalu i nadal utrzymujemy ze sobą kontakt!!
Pozdrawiam Cię Beatko serdecznie i Was Kochane Brzuchatki!!

Kaszu27, ja mam termin na 28 wrzesien z poslizgiem na pazdziernik, ale zrobilam troche odwrotnie i podczytuje pazdziernik a pisze na razie na wrzesniu :D
A fotki masz sliczne :D

Dawno mnie nie bylo, bo zmienialismy z mezem autko na bardziej rodzinne :D,
a tu sie tyle dzialo :D
Witam wszystkie nowe ciezaroweczki :D im gwarniej tym razniej :D

Beacia, jestes moim idealem doskonale zorganizowanej kobiety, mamy, zony,
synowej i sam Bog wie kim jeszcze. Latasz jak pszczoleczka i jeszcze radosnie podskakujesz. Wiecej takich ludzi na swiecie i mielibysmy raj :D

Melanie, super dziewczyna z Ciebie na Twoich nowych fotkach, tez nie moge
sie doczekac kolejnych, zwlaszcze po metamorfozie kolorystycznej :D

Kociak, ale wesole dziewczatko z Ciebie wychodzi :)

reklama
Metamorfoza kolorystyczna kochana Ineczko jakoś nie jest taka jak miała być
moje przyciemnione włosy nie dały się rozjaśnić tak jak by się chciało przy delikatych środków chemicznych
a nie chciałam ich niszczyć i...
nie są jasne a jedynie jeśniejsze i z taką poświatą miedzi

nie chce mi sie dzisiaj fotkować
może jutro

Do góry