reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

To jest super i na jesień akurat jak znalazł. Ale widzę że ci humor się trochę poprawił po tej wizycie i nawet ciuszki oglądasz.... brawo! tak trzymaj. Ja juz zmykam bo jeszcze nie odespałam wczorajszej debaty do 0,30 a jestem od 6,30 na nogach i juz mi sie oczy zamykają a jutro znowu tak rano wstaję. Zyczę Ci miłego i spokojnego wieczoru, Do jutra. Wyszukaj fajne ciuszki i jutro pooglądamy

reklama
Poprawil i to bardzo az mam ochote isc na zakupy kupic ciuszki Juz bym chciala slyszet te wzaski placze a tu trzeba czekac :)
Aniulka w takim razie dobranoc i spokojnej nocy :)

Aniulka pisze:
Melanie podziękuj mężusiowi za komplement. Ale teraz urosłam! bo sama robiłam to zdjęcie. Dziękuję bardzo
Przekazałam
i pyta jakim aparatem zrobione??
Bardzo mądrze napisałaś Kociakowi ;D

Edit zanotowałam do swojego kajetu z przepisami, dziekuję ;D

Kociak wiedziałam, że jestes takam młoda, bo duzo marudzisz ;D i dużo głupkujesz a ja uwielbiam głupkować (śmiać się z głupot)
moja mama urodziła mnie 3 czerwca a sama 9 czerwca obchodziła swoją osiemnastkę ;D
moi rodzice co prawda nie sa razem ale ja jestem dzieckiem szczęścia i nie mogę narzekać na swój los ;D

Cześć kobitki u mnie od rana leje i jest zimno a u Was jak tam ? macie słoneczko?

Melanie ty kiedyś śpisz? 02,34 to nie jest pora na grzebanie w necie! Twoje dziecko będzie nocnym markiem!

Co do aparatu to napiszę Ci jak pisze na obiektywie: OLYMPUS LENS ZOOM 38-115mm

A co do Kociaka to też dziękuję. Nie chciałam się mądrować ale akurat znam takie osoby i ja uważam że wiek mamusi nie ma znaczenia jak się ma trochę oleju w głowie. Nie wolno się tylko rozczulać nad sobą bo nie płacze się nad rozlanym mlekiem. ;) ;)

No i jak po wizycie u fryzjera? Pochwalisz się nowym kolorkiem?

Aniulka napisałaś jaki jest obiektyw ;D ;D ;D a jaki jest model aparatu??
Pisałam tak póżno, bo byliśmy na suuuper kolacji z naszym przyjacielem i chłopaki wypiki kikla winek ;D
więc sie przeciągnęło
a ja piwko ;)

nie mamm słoneczka i lekko pada, mżawka taka

0lympus superzoom 115 innej nazwy nie znam. No to ładnie niedosyć że uczysz małą nocnego życia to jeszcze na piwko ją naciągasz????? ładnie to tak mamuśko? ;D ;D ;D ;)

Moja koleżanka ma córkę w wieku mojego Kuby i jak była w ciąży to jeżdzila na nocne giełdy bo mają kwiaciarnie. Teraz jak idziemy wieczorem do nich na imprezke to mój mały zostaje w domu z babcią i już słodko śpi a ich mała potrafi z nami do 3 w nocy siedzieć

Co do glupokowania to nie moja wina ze ja lubie sie smiac z czegos :) Raz na iles mam taki dzien ze mam ochote na zarty A tak to potrafie dac w kosc rodzince i nie tylko :)

reklama
Aniulka niech sie dziecko przyzwyczaja do uciech i rozrywek tego świata ;D
to było pierwsze moje piwko w ciąży ;)

Kociak życie beż smiechu jest nudne, ja tez nie potrafiłabym tak bez głupot.

Do góry