To jest super i na jesień akurat jak znalazł. Ale widzę że ci humor się trochę poprawił po tej wizycie i nawet ciuszki oglądasz.... brawo! tak trzymaj. Ja juz zmykam bo jeszcze nie odespałam wczorajszej debaty do 0,30 a jestem od 6,30 na nogach i juz mi sie oczy zamykają a jutro znowu tak rano wstaję. Zyczę Ci miłego i spokojnego wieczoru, Do jutra. Wyszukaj fajne ciuszki i jutro pooglądamy
reklama
M
Melanie
Gość
PrzekazałamAniulka pisze:Melanie podziękuj mężusiowi za komplement. Ale teraz urosłam! bo sama robiłam to zdjęcie. Dziękuję bardzo
i pyta jakim aparatem zrobione??
Bardzo mądrze napisałaś Kociakowi ;D
Edit zanotowałam do swojego kajetu z przepisami, dziekuję ;D
Kociak wiedziałam, że jestes takam młoda, bo duzo marudzisz ;D i dużo głupkujesz a ja uwielbiam głupkować (śmiać się z głupot)
moja mama urodziła mnie 3 czerwca a sama 9 czerwca obchodziła swoją osiemnastkę ;D
moi rodzice co prawda nie sa razem ale ja jestem dzieckiem szczęścia i nie mogę narzekać na swój los ;D
Cześć kobitki u mnie od rana leje i jest zimno a u Was jak tam ? macie słoneczko?
Melanie ty kiedyś śpisz? 02,34 to nie jest pora na grzebanie w necie! Twoje dziecko będzie nocnym markiem!
Co do aparatu to napiszę Ci jak pisze na obiektywie: OLYMPUS LENS ZOOM 38-115mm
A co do Kociaka to też dziękuję. Nie chciałam się mądrować ale akurat znam takie osoby i ja uważam że wiek mamusi nie ma znaczenia jak się ma trochę oleju w głowie. Nie wolno się tylko rozczulać nad sobą bo nie płacze się nad rozlanym mlekiem.
No i jak po wizycie u fryzjera? Pochwalisz się nowym kolorkiem?
Melanie ty kiedyś śpisz? 02,34 to nie jest pora na grzebanie w necie! Twoje dziecko będzie nocnym markiem!
Co do aparatu to napiszę Ci jak pisze na obiektywie: OLYMPUS LENS ZOOM 38-115mm
A co do Kociaka to też dziękuję. Nie chciałam się mądrować ale akurat znam takie osoby i ja uważam że wiek mamusi nie ma znaczenia jak się ma trochę oleju w głowie. Nie wolno się tylko rozczulać nad sobą bo nie płacze się nad rozlanym mlekiem.
No i jak po wizycie u fryzjera? Pochwalisz się nowym kolorkiem?
M
Melanie
Gość
Aniulka napisałaś jaki jest obiektyw ;D ;D ;D a jaki jest model aparatu??
Pisałam tak póżno, bo byliśmy na suuuper kolacji z naszym przyjacielem i chłopaki wypiki kikla winek ;D
więc sie przeciągnęło
a ja piwko
nie mamm słoneczka i lekko pada, mżawka taka
Pisałam tak póżno, bo byliśmy na suuuper kolacji z naszym przyjacielem i chłopaki wypiki kikla winek ;D
więc sie przeciągnęło
a ja piwko
nie mamm słoneczka i lekko pada, mżawka taka
0lympus superzoom 115 innej nazwy nie znam. No to ładnie niedosyć że uczysz małą nocnego życia to jeszcze na piwko ją naciągasz????? ładnie to tak mamuśko? ;D ;D ;D
Moja koleżanka ma córkę w wieku mojego Kuby i jak była w ciąży to jeżdzila na nocne giełdy bo mają kwiaciarnie. Teraz jak idziemy wieczorem do nich na imprezke to mój mały zostaje w domu z babcią i już słodko śpi a ich mała potrafi z nami do 3 w nocy siedzieć
Moja koleżanka ma córkę w wieku mojego Kuby i jak była w ciąży to jeżdzila na nocne giełdy bo mają kwiaciarnie. Teraz jak idziemy wieczorem do nich na imprezke to mój mały zostaje w domu z babcią i już słodko śpi a ich mała potrafi z nami do 3 w nocy siedzieć
M
Melanie
Gość
Mój mąż siedzi po nocach, wiec posiedzą sobie razem ;D ;D ;D
reklama
M
Melanie
Gość
Aniulka niech sie dziecko przyzwyczaja do uciech i rozrywek tego świata ;D
to było pierwsze moje piwko w ciąży
Kociak życie beż smiechu jest nudne, ja tez nie potrafiłabym tak bez głupot.
to było pierwsze moje piwko w ciąży
Kociak życie beż smiechu jest nudne, ja tez nie potrafiłabym tak bez głupot.