reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzieńdoberek wszystkim dziewczynom :D . Witam Monię77 ;D .
Przez kilka dni nie było mnie przy kompie, bo mój mężuś przy nim majstrował ;) . Ale gdyby on przy tym naszym komputerku nie robił, to pewnie nie miałabym ani kompa ani netu ;)
A teraz, jak tylko mi moje kochane maleństwo pozwoli, lecę na inne wątki nadrobić czytanie :D

reklama
Cześc dziewczynki.

Ale przymroziło dzisiaj brrrr

Byłam na łowach w lumpirku i własnie rozebrałam choinkę. Teraz czekam aż sie Łukasz obudzi, żeby posprzątac to igliwie co sie posypało

Dostałam w mailu fajny filmik i chciałam wam go pokazać ale nie mam pojęcia jak to wkleić i czy wogóle można takie coś wklejać... Hakerzy!! Dajcie znac co mam zrobic żeby to pokazać :D :D

hehehe hakerzy :D

a my wróciliśmy od alergologa - ogólnie nic nowego
mąż właśnie smaży dla nas rybkę na obiad - PANGĘ od koz ;D

co tam wyszukałas Aniulka ?
Ja sie wybiore do lumpiru tym razem koło piątku ::)

hmm, może jakiś link masz do tego filmiku Aniulka? a jak nie to nie wiem, możesz mi wysłać ;D
a zagościłaś wczoraj i w naszym domu ;)
a najbardziej mi się podoba tekst " dzieki książkom z klubu disneya nasze dni sa piękniejsze" hihihi

A dlaczeg
beatka pisze:
hmm, może jakiś link masz do tego filmiku Aniulka? a jak nie to nie wiem, możesz mi wysłać ;D
a zagościłaś wczoraj i w naszym domu ;)
a najbardziej mi się podoba tekst " dzieki książkom z klubu disneya nasze dni sa piękniejsze" hihihi

Beatka wiesz co?? a myslałam że napiszesz że najbardziej Ci sie podobała Wasza wrześniówka i jej piękni synusie :p ::) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nie mam właśnie linki do tej stronki, bo to przyszło do mnie w załączniku i klikałam od razu na temat a z własciwości kopiuje mi sie sam obrazek

Melanie Kupiłam dla Łukaszka dwie bluzeczki i spodnie z tygryskiem na lato, Kubie kupiłam dwie bluzki i sztruksy i sobie jedną bluzkę. Kupiłabym więcej ale to dopiero początek miesiąca jakby nie było i musiałam hamować z kasą ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a Mela przyszła i się czepia ;) ;D hej izis!
Aniulka o takich rzeczach, że mi sie podobacie, to już chyba nie muszę pisać, nie? to się rozumie samo przez się ;D ;D ;D
aha, wkleiłam tyle zdjęć na foto mama że chyba uśniecie oglądając je :p

reklama
kangurki pisze:
heja:)
bylam wczoraj sobie z mezem na zakupkach i caly dzien nam gdzies zlecial:)
chcielismy isc na swiatelko do nieba ale maks byl caly dzien z babcia wiec poswiecilismy mu wieczor
powoli wygrywamy walke z katarem-to na 99% alergia:(zreszta to bylo do przewidzenia bo i ja i moj loff mamy:p
no wydalismy prawie 500 zl na wosp:)
ale tylko dlatego ze...ze mamy maksa:D
a caly sprzet w szpitalu gdzie lezal byl od nich...
wiec dalismy tyle ile moglismy

to bardzo pięknie z Waszej strony :)
fajni z Was ludzie ale o tym wiem juz od dawna :)

Do góry