reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzieki za współczucie :)
zakażenie jest duze od tygodnia leczyłam się właśnie uroseptem i furaginem z dnia na dzień było tylko gorzej
wiec wczoraj wybrałam się w końcu do gina i przepisał mi antybiotyk bo tylko to niestety mi pomoże tzn. mam taka nadzieję powiedział że małemu niepowinien zaszkodzić a jesli to objawi się to wysypką tylko ::)

Aniulka Łukasz pewnie płacze przez zeby tak jak Kuba on cały czas steka teraz w końcu usnął :p

reklama
kangurki pisze:
gorzej z zebami-zel dziala tylko na chwile, czopki tez, wczoraj mu kupilam danonki i zamrozilam i takie przykladalam do dziasel i to dopiero mu sie spodobalo:)a cieple danonki samakuja mu prawie tak jak sok:)tylko damian na mnie krzyczal ze male dzieci nie moga dostawac mleka krowiego bo sie uczulaja-mysle ze od 3 lyzeczek danonka Maksowi sie nic nie stanie...
zreszta gadalam z kolezanka ktora ma dziecko w wieku maksa i ona  (co prawda jest troche glupiutka;p)dawala swojemu malemu mleko z kartonu w wieku 3 mcy, bo innego nie kcial pic ;D
a pozatym mysle ze 30 lat temu nie bylo bebilonow i dzieci naprawde pily normalne mleko :p

jestem z tych co dmuchaja na zimne i zastanowila bym sie jeszcze kilka razy nad tymi mlecznymi rzeczami,
widac, ze Maks jest bardzo silnym dzieckiem, mimo to uwazaj na niego, bo mogl po Tobie przejac sklonnosc do alergii
juz kiedys o tym pisalysmy, ze zaczyna sie od wywolanego uczulenia na mleko i nastepuje tzw. marsz alergiczny, czyli skaza bialkowa znika i przechodzi na wyzszy etap po kilku latach w postaci alergii wziewnych, pozniej astmy
pewnie, ze nasze mamy nie mialy bebilonow, dawaly dzieciom mleko krowie rozcienczone 1/3, ale w naszym pokoleniu jest naprawde duzo alergikow i nie pozostaje to bez wplywu na nasze dzieci
a zamiast danonkow mozesz mu dawac zamrozone gryzaczki badz w ostatecznosci kostki lodu

dawalam mu lod ale nie kcial:(
a danonki tylko dotykaja do dziasel

ale juz sama nie wiem-po calym dniu marudzenia chyba kazda mama zrobilaby wszystko dla chwili spokoju...

oj to prawda ::)

Izis Ty budulko, gdzie sobie przeziębiłas ten pęcherz ??

Grooha my chrzcilismy w święta i ludzi w kościele było po brzegi :p
ale tymbardziej powinni być nastawieni życzliwie.... chołota jedna

izis pisze:
hej :)
czy ktoś mnie jeszcze pamieta ::) :p 8) ;D
jestem choraaaaaaaaaaa :p
mam jakieś zalażenie dróg moczowych chory pecheż i srasznie mnie boli cały czas siedzę na ubikacji i tak leci mi cos po kropelce a wnocy założyłam sobie pieluchę naprawdę poprostu koszmar
małego muszę zabierać ze sobą do kibelka bo jestem sama mąż nie może wziąść urlopu a siostra właśnie wyjechała :( wykończę się :p iore od wczoraj antybiotyk może pomoże bo jak nie to niewiem :p

a ubie wyłażą zęby cały czas płacze i niewiem jak mu pomóc :(
izis ja tez kiedys mialam takie ostre zapalenie i bynajmniej zaden furagin i urosept juz nie pomagałay, ja dostałam na miesiać antybiotyk, serio tak długo, ale epotem zapalenie juz nie wróciło,I Póki co 3 lata mam spokój, bo to jest takie paskudztwo co często wraca,mnie przez 2 lata co jakis czas męczyło, takze jak sie wyleczysz to bardzo uważaj, ja wtedy nosiłam po 2 pary gaci na DWÓR :), WIEM CO CZUJESZ, TO JEST STRASZNE. dobrze jest pić na to sok żurawinowy, rumianek.Zdrowia życze.

reklama
kurcze to ja chyba zaczne ciplejsze gacie nosić :(

nieee no ja nie nawidzę gaci

ale przynajmniej jakieś dłuższe palto będę nosiła

Do góry