reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

jade do gina
i do krawcowej uszyć Parisce opaski na główkę :D

do gina mam ponad 20 km - a krawcowa jest blisko gina :) więc przeważnie załatwiam jedno i drugie :)

reklama
uff mam juz za soba ksiedza z kolenda ;D, my od zawsze musimy miec wlasne kropidlo i do glowy mi nie przyszlo, ze moze byc inaczej, ale jak tak pisalyscie to wkoncu niezly pomysl, przeciez oni maja takie fajne metalowe kropiace kuleczki ;D i nie trzeba by bylo po swiecona wode do kosciola latac, bo mieliby ze soba

Melanie opaski dla Paris? juz bedziesz z nia chodzic na tenisa ?? ;D

Ineczka pisze:
uff mam juz za soba ksiedza z kolenda ;D, my od zawsze musimy miec wlasne kropidlo i do glowy mi nie przyszlo, ze moze byc inaczej, ale jak tak pisalyscie to wkoncu niezly pomysl, przeciez oni maja takie fajne metalowe kropiace kuleczki ;D i nie trzeba by bylo po swiecona wode do kosciola latac, bo mieliby ze soba

Melanie opaski dla Paris? juz bedziesz z nia chodzic na tenisa ?? ;D

My też musimy miec własne kropidło ;D ;D ;D ;D A nasza parafia jest duuuża i przeważnie mamy kolęde co dwa lata... wypadałoby żeby w tym roku nas ominęła ale karnawał jest długi więc pewnie zdąży nas zahaczyć :( ::) :p

U nas też wczoraj była kolęda, ale o tym że trzeba mieć własne kropidło to pierwszy raz w życiu słyszę.
Ksiądz posiedział pogadał i nie chciał wziąć koperty, powiedział, żeby kupić małemu witaminki. Tacy są u nas księża.

grooha1 pisze:
U nas też wczoraj była kolęda, ale o tym że trzeba mieć własne kropidło to pierwszy raz w życiu słyszę.
Ksiądz posiedział pogadał i nie chciał wziąć koperty, powiedział, żeby kupić małemu witaminki. Tacy są u nas księża.
wow...nie slyszalam jeszcze o takich...

my od 2 dni walczymy z przeziebieniem i zebami:(nie wiem co gorsze...odpadaja mi rece od noszenia maksa, bo zasypia tylko na stojaco :(
katar go meczy ale doc mowil ze to nic strasznego, trzymac go w domu, witaminki i za 2 dni albo przejdzie albo cos wyjdzie-Maks sie chyba nastawil na ta druga opcje:p
gorzej z zebami-zel dziala tylko na chwile, czopki tez, wczoraj mu kupilam danonki i zamrozilam i takie przykladalam do dziasel i to dopiero mu sie spodobalo:)a cieple danonki samakuja mu prawie tak jak sok:)tylko damian na mnie krzyczal ze male dzieci nie moga dostawac mleka krowiego bo sie uczulaja-mysle ze od 3 lyzeczek danonka Maksowi sie nic nie stanie...
zreszta gadalam z kolezanka ktora ma dziecko w wieku maksa i ona (co prawda jest troche glupiutka;p)dawala swojemu malemu mleko z kartonu w wieku 3 mcy, bo innego nie kcial pic ;D
a pozatym mysle ze 30 lat temu nie bylo bebilonow i dzieci naprawde pily normalne mleko :p

reklama
Kangurki u nas tak właśnie jest, a proboszcza mamy kochanego i nie robi problemów, żeby ochrzcić dziecko, którego rodzice nie mają ślubu kościelnego.
Nam udzielił ślubu bez bierzmowania, a mojej siostrze bez nauk. W sumiue w parafi mamy 12 księży i wyobraż sobie tylko dwa samochody mają i to nie całkiem nowe. Całą kasę którą mają pakują w kościół dlatego mamy ogrzewanie i nie marzniemy w niedzielę na mszy.

Nie mogę się doczekać ząbków.

Do góry