reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej Kobitki. Witam w Nowym Roku.

Od Sylwestra mnie nie było a Wy tu tyle naskrobałyście, że chyba nie mam szans nadrobić, tym bardziej, że internet tak mi się muli, że chyba mnie szlag trafi!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: Stęskniłam się za Wami, jestem ciekawa jak Wam minął sylwester (pewnie o nim już referaty napisałyście) a nie dam rady się cofnąć, bo strony otwierają się godzinami ;) ;) ;)

Byliśmy dziś z Maciusiem u ortopedy i na szczęście wszystko w porządku ( a już się bałam, bo nie wkładałam mu tej cholernej tetry)...
Ostatnio moja lekarz pediatra kazała zrobić Maciusiowi morfologię bo coś bladziusi jest no i dziś zrobiliśmy i kolejny powód do zmartwień - czy wszystko w porządku...

Cały czas się trzeba martwić. Ale największy mój problem: boję sie, że znowu będę wrześniówką, albo sierpniówką, tym razem 2006. Pomocy!!!

reklama
blanus jaki macie aparat ?
już kiedyś pisałas ale zapomniałam :p

ładnie robi foty z bliska a mój olimpus mnie wkurza, bo z bliska sa popaprane kolory :p i robi takie przejaskrawienia :p
muszę zmienić aparat

Aniulka ja oczywiście mam nadzieję, że to tylko taki głupi zbieg okoliczności, ale: @ się spóźnia, mdli mnie rano jak cholera i mam zawroty głowy. Jednak z ostatecznym i totalnym załamaniem poczekam jeszcze parę dni ;D
A co tam u ortopedy?

Melanie ja w sumie też bym się ucieszyła chyba za jakieś 2 lata jak już dzieci by były w miarę odchowane :laugh: Tylko bałabym się, żeby dzidzia była zdrowa bo przecież to niedobrze tak raz za razem. A poza tym kolejne 9 miesięcy z tym bebzunem potężnym a potem przepychanie arbuza otworem wielkości cytryny... no nie wiem, nie wiem,,,

edyta27 pisze:
Aniulka ja oczywiście mam nadzieję, że to tylko taki głupi zbieg okoliczności, ale: @ się spóźnia, mdli mnie rano jak cholera i mam zawroty głowy. Jednak z ostatecznym i totalnym załamaniem poczekam jeszcze parę dni ;D
A co tam u ortopedy?

Melanie ja w sumie też bym się ucieszyła chyba za jakieś 2 lata jak już dzieci by były w miarę odchowane :laugh: Tylko bałabym się, żeby dzidzia była zdrowa bo przecież to niedobrze tak raz za razem. A poza tym kolejne 9 miesięcy z tym bebzunem potężnym a potem przepychanie arbuza otworem wielkości cytryny... no nie wiem, nie wiem,,,

ups ::) :laugh:

U ortopedy wszystko gra. Juz pisałam gdzies ale wiem muli Ci komp... Wszystko w porządku. Tetra tez nie była potrzebna ;)

Edytka mój Robert też miał robioną morfologię z powodu swojej bladości. Od prawie 3 miesięcy podaję mu żelazo.  Podobno dlatego miał niedobory tego żelaza, bo nagle dużo przybrał na wadze.

Karioka właśnie jest bardzo prawdopodobne, że my też dostaniemy żelazo. Mam nadzieję, że Robercikowi już żelazo podskoczyło.

Kurde, kochane jesteście i tak strasznie bym sobie z Wami pogadała, ale naprawdę ten internet dziś się do niczego nie nadaje więc chyba już spadam.

Jeszcze tylko się pochwalę, że mój synuś przespał już 4 noce z rzędu. Raz nawet od 21 do 7.30 spał, w Sylwestra...

Idę sprawdzić, czy już przyszłe wrześniowe mamy się szukają... ;) ;) ;) :mad:

reklama
edyta27 pisze:
Melanie ja w sumie też bym się ucieszyła chyba za jakieś 2 lata jak już dzieci by były w miarę odchowane  :laugh: Tylko bałabym się, żeby dzidzia była zdrowa bo przecież to niedobrze tak raz za razem. A poza tym kolejne 9 miesięcy z tym bebzunem potężnym a potem przepychanie arbuza otworem wielkości cytryny... no nie wiem, nie wiem,,,
edyta27 pociesze Cie. Mieszkam z kuzynka ktora jest rowno rok mlodsza od swojego brata. On z 10 pazdziernika1981 Ona 10 pazdziernika 1982. I ona jako druga urodzila sie zdrowsza odd niego ;)

Do góry