reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ines chyba przywołasz myślami Kociaka bo miała w gg opis że będzie jak się spod zasp odkopią... i chyba się odkopali, bo opis znikł, więc pewnie sie niebawem odezwie. ;)

Pisz nam kochaniutka co u Ciebie??? Jak tam fasoleczka? Zagościła juz pod Twoim dobrym serduszkiem??? Życzę Ci z całego serca aby ten rok był dla Ciebie bardziej łaskawy niż poprzedni i by obdarzył Cię slicznym i zdrowym dzieciątkiem. Trzymam kciuki za Ciebie i podziel się z nami radosną nowiną ;)

reklama
dołączam się do posta Aniulki :)

Właśnie wróciliśmy ze spacerku w lesie
krótki, bo krótki ale zawsze... :p

teraz jestem głodna i idę zrobić napad na lodówkę
słodkie dzisiaj za mną chodzi ::) ale nie mam nic na szczęście :D

wiecie czym sie ostatnio ratowałam jak coś mi się chciałąo pochrupać ?
Płatki kukurydziane śniadaniowe :D
tylko potem coś mnie w nocy drapało, bo mi do łóżka nawpadało :p

Ines ja również trzymam kciuki za Was!

ja doszłam z małą w nosidełku na brzuchu do przychodni i z powrotem i więcej nie wyszłam, bo mokro obrzydliwie, nie wiem jak u Was, ale ja zauważyłam , że na wszystkich przejściach dla pieszych stoją jeziora! dosłownie!
i do tego jakieś barany zagrodziły mi taśmą wyjście z domu! to niby dla bezpieczeństwa, bo z dachu leci, ale jak ja mam wyjść przepraszam? postawili taśmę i musiałabym przejść z 10 metrów wzdłuż miejsca gdzie leje sie z dachu i gdzie w każdej chwili może spaść lawina, no cieszę się, że tak się miasto troszczy o mieszkańców

Ines chyba Cie sciagnelam myslami ;)
Zycze Ci rychlego zafasolkowania i jak najwiecej zdrowka!
Mam nadzieje, ze juz bardzo szybko napiszesz nam, ze jestes Brzuchatka ;) :)
Wielkie buziaki dla Ciebie!
trzymam kciuki!

Witajcie mamy.
DOpiero co wrocilismy z wypadu zza miasto. Zaraz wkleje zdjecia ;D
NO no Aniulka modele nam rosna ze hoho. Az tylko pozazdroscic ;)
Melanie sluze rada co do lotow, nasz nastepny rejs juz w kwietniu tak wiec bede na bierzaco ;D ;D
Ineczka twoja lala jest boska i jak pieknie pozuje, moze tez modelka zostanie?? :)
Blanus znamy sie krotko i nie wiedzialam ze Pani fotograf z ciebie i to profesjonalna ::)
siwasek ja juz tez nie dlugo do 24-latek bede sie zaliczac i tak wogole to STO LAT Ci zycze :laugh: :-* no i buzki z tej okazji.

Dzięki kochane za miłe słowa :) Jak widać po moim suwaczku staramy się ;D W tym miesiącu owu miałam w Wigilię... może będzie mały cudzik? ;) Na razie troszkę tracę nadzieje szczerze mówiąc. Badanka wszystkie wychodza bardzo dobrze a dzidziuś się nie zjawia :( Może tym razem się uda? Teraz już (troszkę inaczej niż pokazuje suwaczek bo owu miałam wcześniej w 11 dc) 9 dzień po owu... Objawów nie mam żadnych poza maleńkim plamieniem w 6 i 7 dniu po owu... Trzymajcie kciuki! ;) ;D A jak tylko się dowiem o dwóch krechach to na pewno dam od razu znać :)

Ines trzymam kciuki :) ja też jak zaszłam w ciaże to miałam niewielkie plamienie i juz myślałam że z icąży nici a jednak sie udąło.
Anineczka dziekuje za życzenia :) mamy tyle samo latek :D

Ines pisze:
Dzięki kochane za miłe słowa :) Jak widać po moim suwaczku staramy się ;D W tym miesiącu owu miałam w Wigilię... może będzie mały cudzik? ;) Na razie troszkę tracę nadzieje szczerze mówiąc. Badanka wszystkie wychodza bardzo dobrze a dzidziuś się nie zjawia :( Może tym razem się uda? Teraz już (troszkę inaczej niż pokazuje suwaczek bo owu miałam wcześniej w 11 dc) 9 dzień po owu... Objawów nie mam żadnych poza maleńkim plamieniem w 6 i 7 dniu po owu... Trzymajcie kciuki! ;) ;D A jak tylko się dowiem o dwóch krechach to na pewno dam od razu znać :)

bardzo na to czekam :)

reklama
A tak w ogóle, to jeśli teraz się udalo to termin miałabym znowu na wrzesień!!!! Tym razem na 16.09 ale i tak wrzesień ;D Ale bym się cieszyła jak by dzidzia teraz się pokazała. Tym barrdziej że ja 18 września mam urodzinki ;D Miałabym przepiękny prezent!

Do góry