reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Wpadlam do wasna chwilke bo moja mala strasznie sie wierci budzi sie co troche placze
Chyba dobrze ze przeszlismy na nan 2r robie jej troszeczke zeby zjadala
Streszczenie to nie mam juz sily mala przez goraczke kladzie sie odtatnio o 2 lub 3 spac ::) ::) ::)

reklama
Melanie jeszcze raz zaraz zerkne bo wczoraj bylam tylko chwilke myslalam ze mala bedzie spala a ona sie obudzila :)
i czasu mi braklo

Joanka dziewczyny już wyraziły wszystko co mi w głowie siedziało więc nie będę się powtarzać. Zdolniacha z Twojego ślubnego ;)

Kociak Martyna jeszcze ma gorączkę????? Ja bym nie czekała do środy tylko zaraz poleciałabym do lekarza. A może warto byłoby skonsultować się z jeszcze innym lekarzem????

Aniulka byla u nas wczoraj lekarka
tylko martyna zlapala nowa chorobe tamta juz przeszla jeden dzien w miare bylo a w nocy dostala goraczke ::)

Co najgrosze to ja nie wiem gdzie ona to zlapalaa skoro ja z nia nigdzie nie wychodzialam mialam dopiero spacer zaplanowany na czwartek chcialam jeszcze te 5 dni po chorobie po siedziec

u takiego maluszka po chorobie organizm jest bardzo osłabiony i szybko łapie wszystkie wirusy i bakterie. Mogła to z powietrza złapać.

Dobra idę się za jakąś robote zabrać bo nic jeszcze dzisiaj nie zrobiłam

reklama
ja tez bym zjadła nalesniki... ale nie ma mi kto zrobic :mad: bo sama nie mam czasu jak iga na chwile zasnie to ja do ksiazek :p :p :p ale pewnie jeszcze iedys za tym zatesknie ;) bo jeszcze tylko gdzies do lutego jakas nauka bedzie i na tym skonczy sie moja edukacja ;D ;D ::)

Do góry