Awersja ja też gratuluję, faktycznie super wiadomość!
Dziewczyny pomożecie na te zaparcia Małego?
U nas jak jest juz nieciekawie to sok jabłkowy pomaga ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Awersja ja też gratuluję, faktycznie super wiadomość!
Dziewczyny pomożecie na te zaparcia Małego?
u nas tezzmino i co chwila berwanie chmury w domu 16 stopni mialam i oczywiscie grzejniki chodza (az sie boje rachunkow)Witam was i łącze się z wami w tej zimnicy. U nas w domu 19 stopni i znow musialam włączyć ogrzewanie bo zamarznac można. Dziubek wstal o 8 a ja nadal taka zimna, niewyspana.
M po nocce smarka i kicha. Co tylko smarknie Adam zaczyna płakać wiec po każdym smarku trzeba się uśmiechać żeby zrozumiał że to nic złego.
Niech mnie ktoś ogrzeje...
Axarai jesteś okrutna! Ja taka łasa na słodycze i jeszcze Ty z swoją bezą, wcale mi nie ułatwiasz ;-)
Tygrysek ja też już mu tą kaszkę podawałam na noc to on to traktował jak przekąskę jakąś i jeszcze się do cycka na mleczko pchał.. Noi w nocy standardowo 3 pobudki. Ciekawe co to będzie jak będę chciała przejść na mm, jak on teraz nie chce tego pić..a pije w dzień bardzo ładnie czasem nawet dwa razy po 150ml soczku lub herbatki.
Verita ja też miałam zatkany kanalik i pamiętam ten ból. Ja sobie rozmasowywałam i odciągałam.
A i mój też się taki jakiś strachliwy zrobił, wczoraj w sklepie jakaś kobieta podeszła by o coś zapytać a ten smutną minkę zrobił jak na płacz, musiałam go pocieszać ;-)
Verita właśnie zobaczyłam że Twoja maleńka też sama wstaje w łóżeczku ;-) Ja musiałam łóżeczko na sam dół obniżyć by mi nie wypadł. Kręgosłup mi cierpi i za każdym razem gdy go wkładam boję się że wlecę do środka..
Byłam dziś.Awersja byłaś u pediatry ?? powiedział ci coś konkretnego ??