reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Za to moja dzisiaj od 7 rano 60ml, 11 - 30ml o 13-90ml a o 16-120ml i na razie nie che jeść:baffled::wściekła/y: może po kąpieli zje 180ml zaraz idziemy

reklama
mój ma smoczek 2+, ale już jakieś 2 tyg więc już się raczej przyzwyczaił, teraz o 20 zjadł 120 i szlus :no: poszedł spać zobaczymy czy jeszcze przed północą coś wszamie :crazy:

a ja sobie winko popijam i oglądam Rodzinke pl ;-)

Future a ile ja sie nalajkowalam to jeszcze nie koniec nie mysl sobie :p

kurcze cos z dzieciaczkami sie dzieje moj Oli mniej je, prawie nie chce pic musze mu wmuszac a i spi ladnie ale w dzien a w nocy cyrki wierci sie prycha warczy... moze pogoda tak wplywa?

poza tym w poniedzialek musze isc po skierowanie na rehabilitacje jednak. ach nawet nie chce o tym mowic. ale mialam ochote jechac do szpitala i wystrzelac tych wszystkich co sie mna zajmowali w dzien porodu po pyskach. a potem powyrzynac. slalybyscie mi paczki do kryminalu :D

a mam ochote sie napic ale od dzis na diecie jestem hm chyba czekolada wedlowska sie nie liczy co? nikt nie widzial przeciez!

na temat wiary chrztu itp sie nie wypowiadam bo bym bana dostala. ale moje dziecko bedzie ochrzczone nie w tym to w innym kosciele.

dzis jestem dobra zonka i zrobilam paste z makrelki mam nadzieje ze oscia sie nie udlawi moj kochany :p

heh pisze tego posta od 15....

no to buziaki bedziem jutro :)
(Future niah niah :p)

ja z moja juz ponad 2 miesiace mam cyrki z jedzeniem :szok: po kapieli spi zjadla 80 ml. ale jakos dziwnie nerwowa jest... hmmm to moze to piwko wypije:-D

martusia a ja dzisiaj bez diety :laugh2:zjadlam czekolade i takie tam rozne ...ale trza sie od jutra opanowac:angry:

Dziewczyny moja na cycu i też jakieś cyrki od dwóch dni...krzyczy, denerwuje się, odwraca głowę... jak już załapie to ciągnie jak szalona...a jak już się naje to micha się cieszy :happy: i zaczyna dyskusje z cyckiem :tak: No i w nocy masakra....chodzę na rzesach, niby śpi, ale bardzo niespokojnie, kręci się prycha, budzi się... W dzień dzis spała 3 razy po pół godziny :baffled: Mam nadzieję, że to minie jak najszybciej...

Spokojnej nocki życzę...

reklama
Własnie Artur też chwile poje a potem bawi się, chwyta butle, wyciąga i wkłada do buzi tak w kółko..urocze to ale przestaje cieszyć jak po takiej zabawie odechciewa mu się jeść.. Ale może faktycznie albo skok..albo pogoda:tak:Bo jak prawie każde wrześniowe maleństwo takie rozgrymaszone na jedzonko to nic większego być nie moze:tak:

Do góry