reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Obsesji na punkcie uszu, jeżeli chodzi o czapkę też nie mam, byle latem łepek od słońca chronić:-)
Młoda wstała, zjadła 1 godzinkę się pobawiła, i znowu śpi:baffled: To dziś od rana zjadła 260:szok:

reklama
Future super ten filmik :tak:
Marlena ja jak odstawiłam pierś 4 dni temu to nie brałam żadnych specyfików tylko ściągałam dwa dni i więcej nie musiałam pokarm sam zanika :tak:.
Co do uszków to ja nie moczyłam ani Anastazji ani Julianowi czapeczki w domu też nie zakładałam. A latem tylko od słońca takie cieniutkie dla Anastazji a w te wakacje córcia się schytrzyła i nie chciała nosić czapki bo mówiła że jej za gorąco.

moja tez spi juz 4 godz. jeszcze we wozku po spacerku, dalam jej amu przez sen zjadla 100ml.

My czapke tylko na dwor ubieramy, na ciemieniuche polecam krem AA REWELACJA ! raz posmarowalam i po sprawie:szok:

brata dziewczyna w szpitalu, czekamy na bratanka:)

Marlena ja mocno obwiązałam dydy bandarzem, mało piłam, tylko mięte (uwielbiałam mięte, ale teraz przez 5 lat jej nie ruszę:)i miałam te tabletki z bromem.
U mnie dzieci tylko na ręce leżą w wanience. A znowu co do tych gąbek, to naczytałam, że to siedlisko bakterii, bo tego ani się dobrze nie wypłucze, ani dobrze nie wyschnie, i powinno się tak często wymieniać jak gąbki do mycia.
Te plastikowe stojaki to mi tylko do dużej wanny pasowały, bo tak małe leżało nad wodą więcej, i zimno było, a jak bym kazała przynieść do pokoju wanienkę pełną wody, żeby młode na tym stojaku się więcej zanurzyło do by mnie śmiechem zabił, bo mój facet do takich rzeczy to siły nie ma:-)

553338_409954545745743_686523102_n.jpg

Kasieq- niesamowite nie?? Ale musiał lekarz w szoku być..Coś pięknego:happy2:

Babcia wróciła i stęskniona za wnusiem nie chce mi go oddać:-p Ja też jakoś na siłę nie biorę:-p A co chwila odpoczynku nie zaszkodzi:-p

Aaa chyba sobie co już otworze..piwko? wino? aaa tam idę do lodówki :-)
W ogóle odkąd ktoś mi powiedział że alkohol łagodzi ból @ to jak tylko mi się @ zaczyna to pije piwko 1 dnia i szczerze powiem że ból mam potem mniejszy..hehehehe trza jakieś usprawiedliwienie na to pijaństwo znaleźć:-D:-D

nio ja na początku zakładałam juniorowi czapeczki na noc, po kąpieli nigdy :no:
uszka w kąpieli na górze, TZ trzyma, ja jeszcze syna sam nie kąpałam :sorry2:
otóż to młody nie chce jeść, muszę mu podstępem na śpiocha podawać bo na "żywca" to mi łapka butelkę odpycha, smokiem pluje i płacz :wściekła/y::szok:
sprawdzałam i pleśniawek nie widzę, ząbków też nie :no: dziś zrobił 2 kupki a to ewenement jak na jego zdolności :szok: i druga trochę rzadsza była :-(
oby to skok a nie jakiś wirus :no:

Stokrotka Ada też jakoś dziwnie pije, dziś o 9-100, o 11-30, o 16-100, o 18-60 i teraz o 20-100 i poszła spać. Lipa normalnie:baffled: Jakoś tak dziwnie w ogóle, jakby się krztusiła, wierci się, łapie mnie za ręce. Smoczki ma 1+, ale zachowuje się jakby jej za szybko leciało.

reklama
Do góry