reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
My szczepienie mamy..hmm no włąśnie nam kobita powiedziała żeby przyjść nie wcześniej niż w połowie lutego..w sumie te ostatnie było z 4 tyg opóźnieniem, bo albo mały katar albo ja chorowałam albo ktoś w domu i tak zeszło...
Ale mnie kręgosłup boli MASAKRA:wściekła/y:
i @ spóźnia mi się 2 dni :-pI nie wiem teraz czy to regulacja po ciąży czy co???:confused::-D:-Da najlepsze jest to że na początku tamtej też mnie tak plecy bolały...hehe normalnie czad...

Yyyyyyy ... nawet nie wiem od czego zacząć .... :dry:

Malizna dzis była aka, jak pogoda za oknem. Wyżyna jej się ten drugi ząbek, już prawie wyszedł:no:cały dzien płakała i była marudna, do tego mało jadła jakies dziwne 60 i tez płakała, spała w ciągu dnia moze z 50 min z wielkim żalem.
Mimo, ze kręgosłup mi pęka, tak jak Tobie mafu;-), a uszka więdną od tych płaczków, to szkoda mi jej bardzo, bo normlanie dzieciaczkom jak wychodzą ząbki, to mogą sobie juz gryzaczki pewnie w buzce trzymac, albo skórkę z chleba szamać, a moja bidula, nie potrafi jeszcze gryzakiem do buzki trafic i tak długo trzymac i się bardzo denerwuje i płacze, tylko rączkami moze sobie pomóc .... ah ..... jeszcze trochę

w kazdym bądz razie dziecina uspana :) mogę coś zjesc , chwilkę pobyc tutaj, a potem.... potem biorę się za ogarnięcie chaty...

idę fotki poogladac Waszych kochanych bobasów :)))

Hej laski
swieta swieta i po swietach. Rodzinka wlasnie dzisiaj pojechała do domu. Oczywiscie poryczalysmy sie z siostra ehhh nawet szkoda gadac :( Zal ze nie mieszkamy chocby w jednym kraju.

Chrzest sie udał, mała grzeczna była, usmiechy waliła do ksiedza :-D Sylwester tez udany w gronie rodzinnym. Pierwsza marchewka tez juz za nami (pozniej powklejam fotki).
Ide ponadrabiac Was bo mam spore zaległosci. Ahhh i koniecznie musze złozyc gratulacje wrzesnióweczką 2013 :-D

My też już dzisiaj po kąpaniu. Arti właśnie flache kończy i śpi już w sumie od 1h ale co z tego jak co chwile się wierci i trzeba przy nim siedzieć...

Adi tatuś poszedł ponosić, bo dziś ma kiepski dzień. Sypnęłam jej do mleczka miarkę kleiku kukurydzianego do mleczka na noc, bo wyczytałam, że jak dziecko budzi się w nocy, mimo że wcześniej ładnie spało, i jest głodne, to trzeba już rozszerzyć dietkę.
Mafu no, no ja się właśnie zastanawiam kiedy nam się zacznie rodzinka wrześniowa powiększać:-D
Patrysia jaki październik, wrześniowy On Ci Nasz!:-D
Dzieciątka nasze śliczniusie, i takiego albumu jak Nasz ze zdjęciami nie ma na innym forum pieknego:-)

reklama
Axa mam nadzieję tylko że to jeszcze nie mój czas:-p Dopiero co znowu mogę winko, piwko..w ciąży takiego miałam smaka na piwsko że ledwo wytrzymywałam. Nie no.. ledwo dupcia odżyła i już?? Nie nie nie:szok::no::no:
Myślę( mam nadzieje) że to zwykłe po ciążowe rozregulowanie cyklu:-p W sumie liczyłam na to że mi się wydłuży...bo 24 dni to MASAKRA ledwo człowiek odsapnie a tu znowu...

No właśnie pytanie do Mamuś które mają więcej niż jedno Dziecko: jak było u Was po porodzie z @?? jak przyszła to od razu regularna?? Gdzieś czytałam że u kobiet karmiących KP unormowanie @ może trwać do roku..

Do góry