reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Jaki wiatr od wczoraj wieczora u nas :/

Marcelek ładnie spał tzn jeszcze śpi :D dokładnie szedł przed 20 spać obudził sie po 3 bo i kupę zrobił co pierwsze hehe gdzie wtedy od razu karmionko i do teraz śpi :)gorąckzi nie ma także mam nadzieje ze wsio oki po szczepieniu...

@ nie mam i pewnie nie bede miała i dobrze!nie spieszno mi do niej ;)a jak dostałam po Domisiu i Alanku to szybko mi się unormowało :)

PALEMKO
sa takie pierwsze szczoteczki dla dzieciaczków masuj nią dziąsełka :)

NUBY pierwsza SZCZOTECZKA do mycia ząbków + ETUI (2864917007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
witam też ;-):-D z kubeczkiem kakałka ;)

Patrysieńko - dzięki, włąśnie wczroaj o tej szczoteczce myślałąm, chyba zakupię :) mała jest od wczoraj strasznie dziwna, nerwowa, rano wstała i wogóle mnie nie zauważa, nawet nie chce się uśmiechnąć, teraz ogląda TELEZdupisie ;-):-D . Poszła spac o 17.30 obudziła się o 2.30 w nocy , zjadła 60 , potem o 7 rano, zjadła 60 , cały dzien wczoraj 60 :szok::szok::szok: o co jej choooo, przecież ona juz 120 i 150 jadła ????????????? A ząbek ten drugi już widac , mam nadzieje, że wciągnie pępusia i jej przejdzie :-):tak::tak:

Kiedy dzieci tak pożadnie coś chwytają w rączki ? Bo moja próbuje i wkłada coś do buziolka, a potem jej to wylatuje i w ryk i tak allllll dayyyyy :rofl2:

anusienka86 - super zdjęcie, mam pytanko gdzie kupiłąś takiego gryzaka,a lbo z jakiej firmy jest, bo widze, ze ma uchwyty po obu stronach ? nie umiem na taki trafic

Co do @, miałam juz 3 razy, pierwszą po 6tyg jak jeszcze karmiłam, a następne jak w zegarku , zawsze 7 go :)))) więc za chwil parę znowu przyjdzie :no:

tygrysku - ale Twój syncio sie fajnie smieje :-D

axa - Adula Twoja pieknie kopytkami fika :))))

Ostatnia edycja:
Ja dostałam grzechotki na święta tzn.hehe Marcelek :D gdzie jedną po obu stronach sie trzyma(gumowe do trzymania jest także fajniej niż plastik) i bardzo fajnie dużo łatwiej Marcelkowi i tak do buźki bo te inne nie bardzo...a co do trzymania pewniej to różnie bywa...jak juz zaczyna dziecie trzymać to będzie coraz lepiej sobie to wypracowywać ;)

TYGRYSEK Marcelek też tak lubi jak mu robię i w ogóle podobnie się śmieją w głos nasze chłopaczki jak nie tak samo :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas tez tak wieje, ze spać nie szlo tak wszystko waliło,

a Jaś po kaszce podanej raz dziennie robi super kupska a miał taaaaaakie zaparcia

cloudynka całą twoją wypowiedz sie zgadzam. ksiedza terazniejsi tylko na kase patrza.

ejjj ale zupełnie nie o to w mojej wypowiedzi chodziło! :) Księża są różni, znam super z powołania a znam i niefajnych, co tylko wszystko utrudniają... dlatego jak napisałam nie należy generalizować :)

no dobra to i ja się wypowiem :-p
wierząca, czasem uczęszczają do Kościoła, zawsze w święta, czasem w nd, nie w każdą ze względu na nadmiar energii mojej Corki, a bolą mnie spojrzenia ludzi i nie tylko jakbym Corki wychować nie umiała, a ona ma po prostu za dużo energii i nie mam na to wpływu a jak ktoś ma pomysł z tych gapiących się na moja Corkie w Kościele to niech przyjdzie do domu i mnie tego nauczy, wysiedzi tydzień w domu z moimi dziećmi i wtedy pogadamy

Ksieza- tak jak ludzie są gorsi i lepsi, mniej i bardziej grzeszni, tacy z powołania i tacy którzy się z nim minęli, po prostu różni tak jak i ludzie, ale ubolewam nad tym, ze tych z powołania jest co raz mniej,
moim zdaniem Księża powinni mieć Rodziny, wiedzieli by wtedy bardziej o czym mówią, poza tym ksiądz tez człowiek i swoje potrzeby ma

kolejna kwestia jest taka, ze niestety w dzisiejszych czasach bardzo trudne jest przestrzeganie jota w jote, kropka w kropkę wszystkich przykazań i zaleceń, dlatego wielu odchodzi od Kościoła KROPA

Amen :) zgadzam się w całości :)

Ech dziewczyny, dziś krótko bo umieram... :/ Wczoraj musiałam jechać do poradni nocnej, bo mi gorączka do 40 st. skoczyła :/ Dziś ledwo żyję... Młoda od wczoraj u teściowej, a ja leżę plackiem... :(

Future- to jesteś bardzo płodna :-p

ja jeszcze @ nie miałam. Biorę tablety,ale raz nie łyknęłam,a i kilka razy sporo się spóźniłam.... ciekawe ?

Chyba się wybiorę w styczniu do lekarza :-p

no wlasnie chyba nie bardzo jestem płodna, bo jak meża poznałam, to 3 lata bez zabezpieczenia i nic. a bzykalismy się codziennie, albo prawie codziennie.

a teraz raz na ruski rok i się boję. Nie chce już więcej dzieci. bo moj organizm zle znosił ciążę, i ten pobyt w szpitalu z niewydolnością, i cały czas chora ech...kiepsko bylo, nie?

teraz maly wali kupe, a Helence wali na łeb.
ratunku
ja juz mam chyba chorobe psychiczną.
a i z moim sie pożarłam. eh

CLOUDYNKO zdrówka!!
FUTURE wiesz jest tak ze jak się ma nacisk na zajście w ciąże to przeważnie dłużej to trwa a niekiedy w ogóle nie idzie zajść...z luzem bądź nieświadomością idzie raz dwa ;)

reklama
Future mi kedys lekarz powiedział ze pomimo wczesniejszych problemow z zajsciem w ciaze to po urodzeniu dziecka bardzo szybko mozna załapac nastepna:-p choc to nie reguła,ja raczej z tych trudno łapliwych bo o kazda ciaze starałam sie mninimum kilka miesiecy ale teraz to uwazamy strasznie bo nie mam w planach kolejnej dzidzi , a napewno nie wyobrazam sobie kolejnej ciazy z problemami:sorry2:

Palma moja tez tak ma ze zabawke gryzak do łapki juz wezmie sama ale z trafieniem do buzi ma problem i strasznie ja to złosci...

Do góry