reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Jaki wiatr od wczoraj wieczora u nas :/

Marcelek ładnie spał tzn jeszcze śpi :D dokładnie szedł przed 20 spać obudził sie po 3 bo i kupę zrobił co pierwsze hehe gdzie wtedy od razu karmionko i do teraz śpi :)gorąckzi nie ma także mam nadzieje ze wsio oki po szczepieniu...

@ nie mam i pewnie nie bede miała i dobrze!nie spieszno mi do niej ;)a jak dostałam po Domisiu i Alanku to szybko mi się unormowało :)

PALEMKO
sa takie pierwsze szczoteczki dla dzieciaczków masuj nią dziąsełka :)

NUBY pierwsza SZCZOTECZKA do mycia ząbków + ETUI (2864917007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
witam też ;-):-D z kubeczkiem kakałka ;)

Patrysieńko - dzięki, włąśnie wczroaj o tej szczoteczce myślałąm, chyba zakupię :) mała jest od wczoraj strasznie dziwna, nerwowa, rano wstała i wogóle mnie nie zauważa, nawet nie chce się uśmiechnąć, teraz ogląda TELEZdupisie ;-):-D . Poszła spac o 17.30 obudziła się o 2.30 w nocy , zjadła 60 , potem o 7 rano, zjadła 60 , cały dzien wczoraj 60 :szok::szok::szok: o co jej choooo, przecież ona juz 120 i 150 jadła ????????????? A ząbek ten drugi już widac , mam nadzieje, że wciągnie pępusia i jej przejdzie :-):tak::tak:

Kiedy dzieci tak pożadnie coś chwytają w rączki ? Bo moja próbuje i wkłada coś do buziolka, a potem jej to wylatuje i w ryk i tak allllll dayyyyy :rofl2:

anusienka86 - super zdjęcie, mam pytanko gdzie kupiłąś takiego gryzaka,a lbo z jakiej firmy jest, bo widze, ze ma uchwyty po obu stronach ? nie umiem na taki trafic

Co do @, miałam juz 3 razy, pierwszą po 6tyg jak jeszcze karmiłam, a następne jak w zegarku , zawsze 7 go :)))) więc za chwil parę znowu przyjdzie :no:

tygrysku - ale Twój syncio sie fajnie smieje :-D

axa - Adula Twoja pieknie kopytkami fika :))))

Ostatnia edycja:
Ja dostałam grzechotki na święta tzn.hehe Marcelek :D gdzie jedną po obu stronach sie trzyma(gumowe do trzymania jest także fajniej niż plastik) i bardzo fajnie dużo łatwiej Marcelkowi i tak do buźki bo te inne nie bardzo...a co do trzymania pewniej to różnie bywa...jak juz zaczyna dziecie trzymać to będzie coraz lepiej sobie to wypracowywać ;)

TYGRYSEK Marcelek też tak lubi jak mu robię i w ogóle podobnie się śmieją w głos nasze chłopaczki jak nie tak samo :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas tez tak wieje, ze spać nie szlo tak wszystko waliło,

a Jaś po kaszce podanej raz dziennie robi super kupska a miał taaaaaakie zaparcia

cloudynka całą twoją wypowiedz sie zgadzam. ksiedza terazniejsi tylko na kase patrza.

ejjj ale zupełnie nie o to w mojej wypowiedzi chodziło! :) Księża są różni, znam super z powołania a znam i niefajnych, co tylko wszystko utrudniają... dlatego jak napisałam nie należy generalizować :)

no dobra to i ja się wypowiem :-p
wierząca, czasem uczęszczają do Kościoła, zawsze w święta, czasem w nd, nie w każdą ze względu na nadmiar energii mojej Corki, a bolą mnie spojrzenia ludzi i nie tylko jakbym Corki wychować nie umiała, a ona ma po prostu za dużo energii i nie mam na to wpływu a jak ktoś ma pomysł z tych gapiących się na moja Corkie w Kościele to niech przyjdzie do domu i mnie tego nauczy, wysiedzi tydzień w domu z moimi dziećmi i wtedy pogadamy

Ksieza- tak jak ludzie są gorsi i lepsi, mniej i bardziej grzeszni, tacy z powołania i tacy którzy się z nim minęli, po prostu różni tak jak i ludzie, ale ubolewam nad tym, ze tych z powołania jest co raz mniej,
moim zdaniem Księża powinni mieć Rodziny, wiedzieli by wtedy bardziej o czym mówią, poza tym ksiądz tez człowiek i swoje potrzeby ma

kolejna kwestia jest taka, ze niestety w dzisiejszych czasach bardzo trudne jest przestrzeganie jota w jote, kropka w kropkę wszystkich przykazań i zaleceń, dlatego wielu odchodzi od Kościoła KROPA

Amen :) zgadzam się w całości :)

Ech dziewczyny, dziś krótko bo umieram... :/ Wczoraj musiałam jechać do poradni nocnej, bo mi gorączka do 40 st. skoczyła :/ Dziś ledwo żyję... Młoda od wczoraj u teściowej, a ja leżę plackiem... :(

Future- to jesteś bardzo płodna :-p

ja jeszcze @ nie miałam. Biorę tablety,ale raz nie łyknęłam,a i kilka razy sporo się spóźniłam.... ciekawe ?

Chyba się wybiorę w styczniu do lekarza :-p

no wlasnie chyba nie bardzo jestem płodna, bo jak meża poznałam, to 3 lata bez zabezpieczenia i nic. a bzykalismy się codziennie, albo prawie codziennie.

a teraz raz na ruski rok i się boję. Nie chce już więcej dzieci. bo moj organizm zle znosił ciążę, i ten pobyt w szpitalu z niewydolnością, i cały czas chora ech...kiepsko bylo, nie?

teraz maly wali kupe, a Helence wali na łeb.
ratunku
ja juz mam chyba chorobe psychiczną.
a i z moim sie pożarłam. eh

CLOUDYNKO zdrówka!!
FUTURE wiesz jest tak ze jak się ma nacisk na zajście w ciąże to przeważnie dłużej to trwa a niekiedy w ogóle nie idzie zajść...z luzem bądź nieświadomością idzie raz dwa ;)

reklama
Future mi kedys lekarz powiedział ze pomimo wczesniejszych problemow z zajsciem w ciaze to po urodzeniu dziecka bardzo szybko mozna załapac nastepna:-p choc to nie reguła,ja raczej z tych trudno łapliwych bo o kazda ciaze starałam sie mninimum kilka miesiecy ale teraz to uwazamy strasznie bo nie mam w planach kolejnej dzidzi , a napewno nie wyobrazam sobie kolejnej ciazy z problemami:sorry2:

Palma moja tez tak ma ze zabawke gryzak do łapki juz wezmie sama ale z trafieniem do buzi ma problem i strasznie ja to złosci...

Do góry