reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

dokladnie tak jak piszecie, nie robia cesarek, bo NFZ mniej za nie placi, niz za porody SN. ja mialam stracha przy Macku, po poprzednim porodzie, ale Maciek byl bez komplikacji, szybko. ja tak o CC blagalam przy Tomku, ale nie bylo mowy. lekarz moj mi potem mowil ze niemozliwe ze nie widzieli na usg ze jest caly wyobwijany pepowina. to cud ze sie urodzil zdrowy. no ale bylo, minelo....

edit - od paru godzin edytuje liste i udalo mi sie dodac tylko jednego maluszka, nie wiem o co biega, str caly czas po nacisnieciu "zapisz" mi sie zawiesza...... i w kolo od nowa. nie wiem czy to tutaj net, czy co....ale pracuje nad tym ;-)

reklama
A 3 miesiączki kończą Weronika Lilijanny

Pięknie dziękujemy. :tak:
oglądam ten program o chirurgii na tvn i normalnie mi moja cesarka sie przypomniała ze w sumie to bym chciała zobaczyć co oni tam robili :baffled::eek:
Masochistka :-p

Ekspert Służby Celnej w stopniu młodszego rewidenta celnego melduje się!

czyli w skrócie - jestem celnikiem.
I już mnie po tym wyznaniu nie lubicie hehe.
O ludy! No proszę. Zielono Ci. ;-)

Się witam i znowu znikam, pewnie po nowym roku będzie mnie więcej, mam taką nadzieję. :confused2:

Gorgusia ja mam też taki śpiworek, oczywiście różowy. Ale nie wiem do końca, czy jestem zadowolona:eek: Ciepły jest na pewno, ale tą najmniejsza część jak włożę do gondolki, to Adi trochę przyciasnawo jest, bo o włożeniu do fotelika mowy nie ma 454.jpg tu miała tylko bluzę i 1.5 miesiąca, teraz w kombinezonie się nie mieści.

dziękuje pięknie wszystkim za życzenia i ode mnie tez wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom, właśnie patrzałam ze aż 4 dzieci urodziło się tego samego dnia co mój jaś

merlin ja widziałam prawie cala moja cc w lampie, bo dopiero jak już mnie pocięli to się zorientowałam ze wsjo w nich widać masakra
future z całego serca dziękuje Ci za Twój post o mleku, zobaczę ta humane
patrysia jak humorek lepszy
axari super Tygrys 3 miesiecznikowy dzięki
doloress śliczny wiersz aż mi łezka poleciała
martusia straszna ta historia ale niestety jest takich więcej mówili o tym przypadku w dd tvn
bebe ja tez puszczam malej bajki i mam to tak jak Ty głęboko w d... to co mówią

Axa- ja najmniej o foteliku myślałam kupując ten śpiworek. Bardziej jednak gondola i spacerówka. Gondolę mam dość małą,więc szybko na spacerówkę się przesiądziemy :tak:

Witam,
Boże was nie jest sposób nadrobic, chyba wszystkie w domu przed kompem siedzicie :confused::szok::-D:-D
Ja jestem zaganiana na maxa nie wiem w co rece włożyć, zaczęło sie świateczne wyciaganie zycia ze mnie ;-) i to na maja własna prosbe. Bo ja wszystko siama;-) musze zrobic. Lepie uszka i bede mrozic. Za rok chyba nie bede obchodzic swiat :-D albo wyjade gdzies gdzie mi wszystko pod nos podadza.

Słyszałyscie ze DODA w ciazy???? Ciekawe czy to prawda?

No własnie co do gondol to moja w spiworku juz ledwo sie miesci w gondoli i musze zaczac ubierac grubszy kombinezon i kock moze bedzie miała wiecej luzu:-p,i od jakiegos czasu nie spi tak jak do tej pory na spacerach i widze ze zaczyna ja denerwowac lezenie na płasko :dry:Ja Szymona w wieku 4 miesiecy do spacerowki musiałam przesadzic bo dar sie jak opetany bo na płasko lezec nie chciał zreszta on ze wszystkim do przodu był jak miał 5,5miesiaca to sam siedział:szok::-pmam nadzieje ze młoda taka wyrywna nie bedzie i pojezdzi choc do konca stycznia w gondoli ,choc z drogiej strony to te spacerowi teraz tez zabudowane mieciutkie i kilkapozimow lezenia maja

Fasolka moja to już od 3 tyg na płasko nie śpi w gondoli. Kładę ja na boku i tak potrafi przespać 3h.
W sumie to ona tylko na bokach śpi, w nocy jak się obróci na plecki to od razu się budzi:/
Ze spacerówka będę się wstrzymywać jak najdłużej bo zalecają dopiero od 6-7 miesiąca jak dzieciak sam siada - nie tylko siedzi, no chyba że moja siadać zacznie wcześniej:) Gondole mamy sporą wiec chyba damy rade do kwietnia:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasieg wiadomo ze dziecka cztero -piecio miesiecznego nie posadziłam na prosto w spacerowce tylko na poł -lezaco tz pod małym katem tak jak np w lezaczku, ale mogłam z nim wychodzic na spacery bo nie lezał na płasko i cos troche widział inaczej ryk był straszny ..no coz pozyjemy zobaczymy jak młoda bedzie sie zachowywac:-) bo teorie swoja droga a zyie weryfikuje;-)

reklama

Uwielbiam się budzić z moim dzieckiem:tak::-) Ona zawsze takiego rogala ma rano jak się budzi, że czy jestem wyspana czy nie to mam super humorek na cały dzień:p
Teraz kawka i śniadanko.

Miłego dnia:)

Mam dokładnie tak samo;) Moja Ada codziennie budzi się około 5-6 bardzo szczęśliwa i wyspana i zaczyna pogaduchy - dzis tak gaworzyła, piszczała i gruchała przez 2 godziny bez przerwy! i to tak głośno że w całym domu ją było słychać. Ostatnio też polubiła rozmowy z cycusiem, przynajmniej jedno karmienie dziennie wyglada tak - najpierw się domaga jedzenia, ze 3 minuty ładnie je a potem się odsuwa, patrzy na brodoawke i znowu je dwa łyki, odsuwa się patrzy i coś popiskuje radośnie, znowu dwa łyki i tak w kółko :D wygląda to komicznie ale karmienie się strasznie wydłuża.

Do góry