reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Taycia ja też za tą bezę chciałam się zabrać. Piszą, że niby prosta, ale faktycznie może wszystko popsuć piekarnik!
Ja za tą chce się zabrać Biała Pavlova - Przepis chociaż nie powinnam, no nie powinnam! albo jeszcze to mnie kręci Sernik gotowany - Przepis ale to na pewno przez tą pogodę!
I gdzie są wszystkie Mamuśki! Lotka usprawiedliwiona bo na wakacjach! A reszta Stokrotka, Martusia, Future, Mafu, Kasiazabka, Anusienka, Amy, Kasieq, Monaliza, Verita, Cloudynka, Awersja, Gorgusia, Ryba, Bebe, Dziewczyna, Jasminum, Polisia, Anmika, Doti, Megan, Beacia, Ciężarówka, Zanetka, Pauline, Maja, Lilijanna, Alebur, Maleństwo, i jak kogoś pominełam, to gdzie są, meldować się zaraz!

Axa no dobra dobra już wychodzę z krzaczków :-DDopiero weszłam na bb wyswietla sie ostatni post a tu taka wyliczanka no to nie pasi sie nie odmeldowac:-D.
U nas w miarę,mi juz przeszło a chłopaki dalej zasmarkane.U Marcelka widac już trochę poprawę i dobrze bo od tych gili i odciągania to już ma podrażniony nosek,aż popękał i krewka zaczeła się ciut sączyc.Teraz sobie na rogalu przysnął leżąc koło mnie,o dziwo smoka zaciągnął i oczka się zamknęły bo tak to musi miec cyca do spania.
Niby z katarem można wychodzic ale bałam się żeby się z tego cos nie rozwinęło i kisimy się od czwartku w domu,kotka juz dostaje i mój starszak też.W tamtym tygodniu jeszcze tak fajnie było spacerowac,całkiem ciepło a teraz bryyy zimno i śnieg:crazy:
Ide nakarmic starszaka bo to taki niejadek że jak by poszedł do przedszkola to albo przy dzieciach by nabrał apetytu albo by padł z głodu bo on wiecznie nie głodny,a jak cos sobie do jedzenia wybierze to jest masakra by pierwszego kęsa wcisnąc,nastepne juz jakos ida ale jak mu wetknę bo sam nie wezmie,bo wiecznie zabawa zajęty.Kotleta je skaczac po kanapie a zupe stojac na głowie.:crazy:Szlag mnie nieraz trafia.Mam nadzieje ze młodszy będzie lepszy do jedzenia.

Axa Jestem, jestem, ale tak jak ty zaczęłam odgruzowywać chatkę a wcześniej był spacerek i Dzieć jeszcze śpi (3h):tak::-D

Został jeszcze obiadek do zrobienia i może uda mi się coś po odpisywać.
A na razie miłego dzionka życzę

patrysia, ayni kurczaczek nie wiem co z tym moim programem do zdjęć jest, wcześniej axari nie widziała teraz Wy :zawstydzona/y:

axari ale się uśmiałam z tym papierem ależ my się nakombinować musimy hehhe, kwiatek śliczny
kasia co to to srebrne co Twój Maluch wcina, dobrze czytałam, ze grzechotka??

śliczne Maluchy i te większe też!

my właśnie zrobiliśmy sesje przedświąteczna zaraz zobaczę czy coś wyszło i powklejam jak co

hejka.
dawno sie nie odzywałam bo czasu u mnie totalnie brak :rofl2: zabrałam sie za porzadki swiateczne a idzie mi to jak krew z nosa :confused2: dzieci mi nie pozwalaja jak jedno spi to drugi nie spi i tak od rana do nocy, ze tez nie moga sie jakos zsynchronizowac z tym spaniem :rofl2: :-)

prosze o dopisanie do listy wrzesniowek bo wiedze ze mnie nikt nie dopisał :-( a nie wiem do kogo mam sie kierowac, nie mam tez czasu czytac regulaminu itd. wiec tutaj wkleje naszą metryczke :-)

Wronika ur 22.09.2012 w 36tc SN godzina 6:40 waga 2450, wzrost 49cm, 10pkt

nic zmykam karmic mała. (ja tak zawsze tylko przelotem :-( )

reklama
No się boją, znaczy respekt przed lantem jest:-D
Beacia, u nas też strasznie śnieg wali, zimno! Ja z katarem tez nie wychodzę, niby wolno, ale zawsze potem coś jeszcze się przyplątało! Nadgorliwa nie jestem, wywietrzę w domu i już. Będzie ciepło, to cały dzień na dworku będziemy siedzieć.
Kasieq ja jestem na końcówce odgruzowania, bo zostało mi Kaca pokój odkurzyć, i umyć podłogę, ale mała śpi, to nie mogę, no nie mogę jej obudzić:-)

Ostatnia edycja:
Do góry