reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

My czyścimy patyczkami specjalnymi dla dzieci.
Na spacer miałam iść,ale zdecydowałam się,że zrobię Bezę Pavlova :tak:mam nadzieję,że jej nie spierniczę,bo mam dwie lewe ręce...

Przygotowywujecie się już do Świąt? zna któraś jakiś ŁATWY przepis na pierniczki może?

U Nas wygląda to tak : 19-20 kąpiel, karmienie 24-1 , 4-5 i potem 7-8,w tym karmienie o 24 to tylko jeden cycek i zasypia,więc mu na śpiocha zmieniam pieluchę i chrapie dalej :-D

reklama
Fasolka grudnik to jest, a dziękować, bo nie wiedziałam nawet co mi się takie piękne ulęgło:-D
Taycia własnie ja też bym chciała przepis na pierniczki, ja to lubię takie malutkie z lukrem i posypką, ale nie namierzyłam przepisu, tylko je to chyba własnie trzeba już robić, bo muszą poleżeć. Jak sobie Kochana radzisz z taką małą różnicą wieku?:happy: Ależ śliczny Mikołajek! I ma taki sam dresik jak Adi:-)
Ja dziś 3 @, i od nowych tabsów, bez tego idiotycznego gumipalta:-)
Martyna moja droga ja na przykład mam teraz jubel w chacie, bo zaczęłam sprzątać. Młoda zasnęła, bo najpierw marudziła, więc siedzę przy kompie, bo odkurzać nie będę jak śpi, bo się nie daj Boże obudzi, a jest przecież tak fajnie jak śpi, a ja sobie siedzę z herbatką przed kompem. Młody siedzi przed swoim kompem, śnieg pada............

Powiem Wam, że takiej Pięknej Galerii Maluszków nikt nie ma na Forum:-)

Ostatnia edycja:
AXARAI - dziękuję ślicznie. Póki co poszłam na łatwiznę i daliśmy Starszaka do żłobka,ale że jest wiecznie przeziębiony i zaraża mi Mikołaja ( raz już wylądowaliśmy w szpitalu z zapaleniem oskrzeli) to od Nowego Roku zostaje z Nami w domu i wtedy Ci odpowiem... troszkę się denerwuję,bo Starszak zazdrosny,próbuje zwrócić calą moją uwagę na niego,ale wierzę,że to kwestia tygodni,że jakoś ich dwoje ogarnę :tak::tak:

Taycia no właśnie lipa z tymi choróbskami! Jak mój Emi się urodził, to Kamilek poszedł do przedszkola, i też ciągle był chory. Tydzień w przedszkolu, 3 tygodnie chory w domu, i małego mi zarażał, też przestałam go posyłać. Teraz Kaci chodzi do przedszkola, i też non-stop przeziębiony, na szczęście Ady mi jeszcze nie zaraził, a chodzić musi, bo języka musi się nauczyć. Teraz już go na razie nie puszczam, bo leje mu się z nosa, a 17 do Pl jedziemy, a 14 stycznia ma mieć operację.
Najgorzej własnie ta zazdrość. U mnie Kamil zazdrosny nie był, i Kaci mimo, że rozpuszczony też bardzo kocha siostrę, i tylko czasami jak M chce do niej coś powiedzieć, to Kaci ją zasłania, i sam do niej mówi:-)
Patrysia no:-) Hubercik nasz elegant ma łańcuszek, ja też widzę! Ja Adi chce na lato taką ładną bransoletkę z imieniem zasponsorować, i kolczyki:-D

Ostatnia edycja:
tak, dostał na chrzcinach srebrny łancuszek i grzechotke to mu załozylam do zdjecia, zaraz wkleje drugie na ktorym lepiej widac.
to miała byc sesja do kalendarza dla rodziców i tesciow ale tylko pare zdjec wytrzymal, teraz spi mi na rece a ja pisze jedną i do tego lewa :-D

reklama
Kasia - ja też kiedyś pisałam jedną ręką (ze Starszakiem :-D).
Boże, ale ze mnie beztalencie kuchenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beza wyszła mokra (chyba za krótko trzymałam w piekarniku...swoją drogą g**niany piekarnik)... ale wstyd...chyba wyląduje do śmieci...a ja chciałam zabrać się za pierniki....chyba niedoczekanie....

Do góry