reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

ja daje juniorowi 150 na noc,żeby sobie dłużej pospał i ja przy okazji ;-) a TZ daje przez cały czas nie wiem jak mu sie udaje :no:
ja normalnie po 120ml bo tak na pudełku napisali w tym 2-3 miesiąc a te 150ml to dopiero niby od 4 miesiąca, ale to tylko orietancyjne przecież :tak: jak dzieć chce to mu daję a u nas przerwy minimum 3h miedzy posiłkami więc luz wczesniej nie chce jesć

mój TZ to mnie poucza,ze nie powinnam się sugerować waszymi wypowiedziami (np. w kwestii rozwoju maluszka) bo zeschizuję :-D

a ja się cieszę,że mogę się poradzić i wiele ciekawych rzeczy od Was się dowiaduję :tak:

dziś pierwszy raz wsadziłam juniora w śpiworek (on zawsze rozkopuje kocyk)

już od 2 dni śpi sam w łóżeczku przez całą noc, dziś jak się obudził to gadał do siebie przez ok. 1h :-D

w łazience mam lodówkę :wściekła/y: kratka wentylacyjna zamiast wciągać to dmucha zimnem, że równie dobrze mogłabym wystawić miskę na balkon i tam się umyć na to samo wyjdzie :wściekła/y::no:
jutro przyjdzie kominiarz i zobaczymy co poradzi, póki co wstawiam grzejnik na czas kąpieli :tak:

a ja się raczę ostatnio winkiem na przemian z piwkiem grzanym :-D
i bzykanko po tym łatwiejsze :-D:tak:

reklama
hejo :)

dziec sie naprawil i spi chyba od 17 i znowu karmie na spiocha. temperaturki nie ma i zachowuje sie jak zwykle. dzis nas odwiedzila jego matka chrzestna jak sie smial do niej az milo patrzec bylo :)

Palma, KasiaP ja tez duzo nosze Oliwierka robi sie coraz ciekawski i chce ogladac a nie lezec. i tez nie sadze ze noszone dziecko sie do tego przyzwyczaja mysle ze to potrzeba bliskosci po prostu.
Risia kochana zdrowiej nam! :)
Merlin, Axa
moj M zadowolony ze mam te nasze forum bo rady mojej mamy sa po prostu 'przewspaniale'...:no:
Future alez Hesia Wam szaleje... moze to bunt? a jak Gucio?

ech, znow mi sie gorzej uklada z M. dzis mu zagrozilam wyslaniem jego rzeczy do rodzicow tak mi na nerwy dzialal. a jutro ide poszlajac sie po galerii, odpoczne od tych moich chlopow w koncu :)

dziewczyny, nie ma juz nowych odcinkow porodowki na tlc? :-(

Martusia leci "porodówka" w środę o 22 niestety, teraz już będzie 4 odcinek, a ja oglądałam tylko pierwszy bo sklerozę mam. Jak będziesz pamiętała to mi przypomni. Powtórek niestety nie ma bo to premiera jest!

O pierwsza jestem:-p:-) witam w ten zimowy dzien ;-);-)ja jakiegos doła mam od rana ..czy ja pisałam ze mała spi cała noc ...:cool2:dzis sie budziła co chwile a o 5 rano odwaliła taki koncert ze chyba wszystkich sasiadow obudziła i nic nie pomagało tulenie noszenie :eek: nie wiem co to było:no: ...ogolnie to jakas nerwowa chodze chyba z przemeczenia ...

Ktoras sie pytała ostatnio o mate (skleroza)ja mam narazie na rogowce tak mi na rogu spasowała:-p:-) ale to chwilowo bo mała zaraz zacznie sie kulac ,wiec na podłodze mata bedzie lezec ale pod spod koc bede kłasc coby jej od podłogi nie ciagło bo ja panele mam bo dywany musiałam z powodu psa a raczej siersci :-ppochowac...

Patrysia pozazdrosciłam reniferka i posłałam m po Dady do biedrony :-pa tak powaznie to pampersy sie skonczyły i testujemy dady...:-)

dzien dobry też :)

risia
, fasolka , tygrys - witam poranne ptaszki ;)

dziecko kochane oglada kubusia puchatka, a ja moge sobie spokojnie zjesc sniadanka ;)

ahha juz wiem czemu mała taka marudna jest, była wczoraj u mnie szwagierjka i pokazała mi, ze małej żabek idzie , poleciła mi jakis zel, którego nazwe teraz zapomniałam :sorry:

Hallo Kochane!
Nie ma to jak się dni popindolą hihi.
Dziś 3 i 3 miesiączki mają Amelka Babydoll , Amelka Kasiazabka i Liwia Emilki !!! Dużo buziaków!!!
Mój Kaci od miesiąca ma katar, i nie za bardzo chcą mu coś zapisać! Boję się, że później powiedzą, że jak chory to mu nie wytną tych migdałów!

fasolka ja byłam pierwsza :-pto ja pytałam o ta mate ;-)

axari śliczny motyw świąteczny tez muszę coś zmienić, zdrówka dla Synka

byłam z Tata u lekarza, wszystko zapchane ropa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

fasolka, patrysia ja dostałam te wypasione pieluchy od Teścia na Mikołaja dla małego, później się zaprezentujemy a co:-)

nagapalma koniecznie pokaz pierwszego zebocha jak już wyjdzie &&& aby nie bolało

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z Wami!

U mnie dzisiaj nawet ciepło +6'C :tak:
Z matą nie pomogę,bo my nie mamy.
Mój Syncio ostatnio cały czas pokazuje język..wasze też tak robią? dopiero wczoraj zdałam sobie sprawę,że produkuje ślinkę i może to dlatego.

Życzę Wam miłego dzionka!

Do góry