reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie. Miałam wczoraj nerwowy wieczór. Jakichś dwóch parszywcow okradło kasę w sklepie mojej mamy :( ot tak wzięli sobie 1500 zl. Złapał ich monitoring i teraz liczymy,że ich namierzą,bo wiadomo jakim samochodem jeżdżą.
Ja nadal cierpię... ból nie przechodzi. Jedziemy z M fotografować samochód,bo go sprzedajemy i za miesiąc kupujemy nowy- w ramach wyprawki :) Buziale.

reklama
Ja tylko na chwilke, bo musze zaraz jechac z obiadem do szpitala - tak :wściekła/y: nieszczescia chodzą parami:tak:
Mąż sobie wczoraj złamał nogę w śródstopiu, mieli operowac , ale w koncu bedzie 6 tyg w gipsie i nie będą operowali, narazie jest na obserwacji do jutra ... kurrrrrtka na watce no !!!

Zajebiscie- teraz bedzie dwóch kaleków, o lezeniu moim nawet nie ma mowy, zreszta ja juz od tyg prawie wcale nie leżę ... ma być dobrze, to będzie :tak:

pozdrawiam i wytrwałości życzę ;)

Pajka pozałatwiaj swoje sprawy i odpoczywaj nam choc troszeczke :* ja wczoraj w nocy nie moglam sie przekrecic mialam jakis skurcz dziwny w okolicach jajnikach i sie zestresowalam Ci powiem ale dzis nic sie nie dzieje ufff.

Joasia Ty drepaczu :-D:-D dreptasz i dreptasz hihi no ale ruch nam wskazany ja jak jade autem a mam kilka spraw do zalatwienia to zostawialam bryke w jednym miejscu i latam bo ruch nam wskazany hehe. Leee 8 dni jeszcze Wam zostalo? nim sie obejrzysz to juz bedzie u boku :* ja niby mam swojego w domu ale rano idzie do pracy a po idzie na fuche robi dachy takze widze go troche wieczorkiem i zaraz idzie nynac pada ze zmeczenia ehhh

Monaliza no co za łachudry:/ ja tez jestem taka nawina do ludzi...niestety...
Axsari fajnie,że jestes :* a u Mabybaby i Maxia z dnia na dzien coraz lepiej, nasz bohater dzielnie walczy
Gorgusia dobrze,że monitoring ich zlapal. 1500zł piechota nie chodzi za tyle kasy trzeba sie naprawde napracowac,a Ci sobie poprostu wzieli oby ich zlapali raz dwa &&&&. No i &&& za sprzedaz autka u mnie elektryka siada i siada w chwili obecnej nie mam radia ani zamka centralnego haha :-Dwazne ze jedzi bo kasy brak na nowe

A ja ide robic obiad, kolezanka dzis do mnie przyjedzie, zdala prawko i chce mnie zabrac na przejazdzke:-D wiec chyba torbe do szpitala juz spakuje bo na zawal zejde albo urodze:-D:-D

monaliza, axarai nosz :wściekła/y:niezli znajomi.Człowiek chciałby ufac ale zawsze sie na kims przejedzie:crazy:
palemka współczuje sytuacji, nie ciekawie z tą noga emka.Mimo wszystko staraj oszczedzac sie jak najwiecej i dbac przedewszystkim o siebie,a mężo niech kustyka koło ciebie
gorgusia parszywce to mało powiedziane:crazy:dobrze ze monitoring ich uchwycił i auto złapał.Jak jest szkoda ponad 1000zł to ostrzej karza wiec mam nadzieje ze ich dorwa i swoje odpłaca

pospalam 3 godzinki :)

Patrysiu tak. nadal chce robic testy DNA mimo ze maly poobny do niego jak dwie krople wody... no ale Ola wie co ma zrobic.
Joasiu a wcale nie kilometry a 4 przystanki tramwajem, gora 10min :p.
Do_ti dziekuje :*
Gorgusia ale lachudry no! mam nadzieje ze ich zlapia.
Pajka trzymam kciuki zeby Ci sie ulozylo pomyslnie wszystko
Monaliza ech co za ludzie...nienormalni.
Maluszek 3maj sie dzielnie :)

chyba wyciagne malza na zakupy male ;)

Gorgusia - współczuję i trzymam kciuki-aby jak najszybciej ich złapali!!
Palemka - no jak pech to pech - aż chce się powiedzieć... tylko nie forsuj się! Mam nadzieję, że uda się Wam jakoś sprawnie ułożyć codzienne funkcjonowanie.

A my mamy mały sukces - M-ek zamówil mebelki dla Amelki..hurrrrrrrrrra. Biorąc pod uwagę jego ślimaczy proces decyzyjny to jest to prawdziwy sukces...Zamówienie prawie w ostatni dzień promocji.
Normalnie wypiję za to szklankę wody ;)

axarai hello Kobietko fajnie, ze jestes jak tam sie czujesz Ty i Adusia? pokaz nam brzuszek na watku brzusiowym dawno Cie nie bylo wiec pochwal sie:-)

gorgusia o kurczatko to nieciekawie wazne ze nikomu nic sie nie stalo a zlodzieji znajda skoro macie nagranie z monitoringu, daleko nie uciekna:) tulam i zycze zeby bole szybko przeszly:-)

Palemko cholerka jak to nie lezysz od tygodnia:baffled: nie zartuj sobie poki m w szpitalu to ogranicz sie do zawiezienia jedzonka i odwiedzin a w domku sprobuj jednak wypoczywac, nie musze Ci chyba tlumaczyc jakie to wazne:*

maluszek wiem ze 8 dni szybko zleci ale przyjezdza w czwartek w nocy a wyjezdza juz w niedziele po obiadku a ma tez troszke do zalatwiania wiec malo bedzie czasu zeby tak naprawde sie soba nacieszyc....ale zawsze to lepsze niz nic wiec nie narzekam i odliczam:-) moja P dopiero zaczela kurs i slepo wierzy ze zda do mojego porodu na to ja ze musialaby juz w sierpniu miec godziny wyjezdzone zeby zapisac sie na egz we wrzesniu no i zdac za 1szym razem a to graniczy z cudem ja za 2 zdalam:-D tak w ogole to wlasnie mi uswiadomilas ze w sumie o torbie juz trzeba calkiem na serio pomyslec:baffled:

*martusia udanych zakupow, pewnie po takiej drzemce masz ochote sie wyzyc :-D

Ansure zdrowko:-D

a ja siedze i wypijam kolejna 3 szklanke mleczka stwierdzilam ze za malo go mije no i nabialu ogolnie malo jem czasami jakis twarozek a tak reka zajadam platki z witaminami, wapniem i zelazem a druga pochlaniam mleczko:-D

witam sie tylko na chwilke

dziewczyny malo mnie bedzie także sie nie martwcie... musze parę spraw poukładać stad będzie mnie mniej...
ja się wczoraj zestresowałam tak, ze dostalam skurczy :-(leżałam plackiem do wieczora...ale humoru brak dzisiaj także tulam wszystkie brzusie :*

trzymam kciuki za poukładanie wszystkiego tak jak ma się poukładać
nie denerwujemy się
cieszymy się i odpoczywamy!!!!

witajcie
Dzis pierwszy dzien wakacji mojej corci :) Niestety jednak juz wiadomo, ze Alicja i jej przyjaciolka nie beda w tej samej klasie:no: I to jeszcze na polecenie ojca Weroniki. Zatkalo mnie jak sie dowiedzilam, ze to on poszedl do nauczycielki. Trzymalismy sie z jej rodzicami od ponad 2 lat a tu taki numer! Moj B. mowi, ze to pewnie dlatego, ze teraz chca sie od nas odsunac bo bedzie male dziecko i moglibysmy ich czesciej prosic o przysluge, a do tej pory bylo na odwrot. poplakalam sie wczoraj jak bobr, ta moja chorobliwa, naiwna wiara w ludzi. Tu na obczyznie faktycznie nie ma co zawiazywac bliskich zwiazkow bo ludzie sa tu niesamowicie interesowni i martwia sie tylko o wlasne dupska, zupelnie gdzies maja innych.
Bylo mi wczoraj tak smutno z tego rozczarowania, ze tak mnie nosilo, ze wymyslilam ognisko. natura mi zawsze pomagala na smutaski. Pojechalismy cala familia do lasku , gdzie sa ruinki i miejsce na ognicho i spedzilismy tam pol dnia smazac kielbaski. Bylo bosko. uwolnilam glowe od tych debili.
W sobote lece do Polski z Alusia. Boje sie troche tego lotu...

nie denerwuj się
buraki
jeszcze będą coś chcieli
co za ludzie - to tylko o nich świadczy
szkoda mi tylko w tym wszystkim Twojej córki

Hej:)
Artur wczoraj spał jak wstał to pojechał na nocke wrócił zjadł i pojechał na fuche,mówiłam mu ze mógłby poswiecic 15 min i pozbierac ten złom z podłogi ale puscił drugim uchem to,mógłby dzis nie isc,tylko kiedy indziej ale chce to skonczyc,a ja bede musiała jechac 18km z alanem do dentysty bo nie ma komu a nie chcem juz tej wizyty odwoływac bo ma spore dzióry w czwórkach i zaraz bedzie po zebach,to tylko mleczaki ale widze ze mu dokuczaja te ząbki bo sie slini i grzebie w buzi.Ten mój mąż niby wie ze mam lezec ale jego sprawy wazniejsze,wiem ze pracuje duzo i dorabia i nie ma go wiecznie bo charuje na nas i nasze długi i doceniam to ale to co sie w domu dzieje nie wiele go interesi,woli sie o cos przewrócic niz schylic i podniesc i to mnie wnerwia w obecnej bezsilnej sytuacji bo nie mam wpływu na ten syf.Juz taki ten mój chłop ze trza go prosic łopatologicznie:crazy:To sie pożaliłam.
Synus przyszedł z piaskownicy,nie chce mu sie tam siedziec samemu i mi tu serenade na gwizdku wygwizduje,jak miło,az uszy puchna:-p:baffled::-D

jakby Ci to powiedzieć
wiem o czym mówisz
już ostatnio się pokłociłam z moim M
bo ileż można mówić
samej mam się schylać bo on rzuca papierkiem i nie trafi do kosza, a potem zapomina
ech tak mogłabym wymieniać
czasem to śmieszne, ale w większości ręce opadają

Ja tylko na chwilke, bo musze zaraz jechac z obiadem do szpitala - tak :wściekła/y: nieszczescia chodzą parami:tak:
Mąż sobie wczoraj złamał nogę w śródstopiu, mieli operowac , ale w koncu bedzie 6 tyg w gipsie i nie będą operowali, narazie jest na obserwacji do jutra ... kurrrrrtka na watce no !!!

Zajebiscie- teraz bedzie dwóch kaleków, o lezeniu moim nawet nie ma mowy, zreszta ja juz od tyg prawie wcale nie leżę ... ma być dobrze, to będzie :tak:

pozdrawiam i wytrwałości życzę ;)

Palemko kochana Ty nie możesz nie leżeć
musisz uważać na siebie i dziecko
najwyżej razem będziecie leżeć!!!
może masz kogoś, aby poprosić o pomoc
uważaj na siebie kochana

reklama
jutro USG o 8:20 :D ciesze sie i jednoczesnie zastanawiam sie jak wyegzekwowac od tego lekarza mruka chocby jedna foteczke malego... ale znowu mi powie jak i kazdej jednej kobiecie 'to wszystko, dziekuje, opis u lekarza prowadzacego'... :-(

Do góry