reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie dziewczynki

u mnie zimno... na doidatek u mnie nie ma ocieplenia bo azbest sciągają... no i na dworze leje :(:( ale podobno w swieta ma byc 20 stopni :D ciekawe gdzie:)

reklama
Witam.
U mnie też beznadziejna pogoda. Do tego samopoczucie średnie :(

Maja, Gorgusia i Pajka pewnie macie racje, że to siara, ale nie spodziewałam się tak wcześnie takich objawów.

Gorgusia gratuluję poczucia ruchów maleństwa :)

Cześć Dziewczyny!
Nadrabiałam wątek, ale wybaczcie nie jestem w stanie każdemu odpowiedzieć, tym bardziej, że zaraz wybywam z domku :) Nie gniewajcie się zatem, że nie odpowiem każdej personalnie, ale jestem z Wami :)
Kurczę a mnie w nocy zimno dopadło. We wtorek mam wizytę to z lekarzem pogadam. Obudziłam się w nocy mega zmarznięta. Oczywiście przykryta kołdrą i kocem a dookoła jam mówił mój mąż nie było zimno. Przykryłam się jeszcze jednym kocem a mąż mnie przytulił, wygłaskał brzuch i zrobiło mi się ciepło. Ale byłam cała zimna i mnie aż telepało z zimna? co to może być nie wiem :/ tym bardziej, że wszystkie wyniki mam ok. Wam się też takie coś zdarza/ło?

w miescie pada snieg ponoc mocno u mnie w lesie tylko albo az snieg z deszczem, ale jest tak ciemno, ze bez swiatla sie nie da siedziec, nie chce mi sie dzis nic, pije kawe ale watpie, ze mnie ona obudzi... najmilej by bylolezec caly dzien pod koldra ale tak sie nie da heh

ayni pokaz wlosy ;-)
pajkaa maja ja sie duzo lepiej z m dogaduje jak go rzadko widze
pajkaa ja jednak wole wierzyc ze w swieta bedzie cieplutko heh
mantezowa ja tez sama z mala przez wekend az do srody wlasciwie w dodatku uziemiona
misiaczek wspolczuje wyjscia na dwor
FutureMummy słonko- marzenie
maybebaby mi jest bardzo zimno jak jestem spiaca ale w nocy mi sie nie zdarzylo, tylko jak ide spac

Dzień dobry dziewczyny:)
U mnie słoneczko, ale z temperaturą gorzej tylko 11 stopni. Wczoraj zasnąć do 3 nie mogłam, dopiero jak mój M wrócił z pracy przytulił się do brzuszka i w ciągi 5 minut mnie nie było:) Właśnie wcinam śniadanko. Postaram się nadrobić.
pajaka, maja u mnie też tak jest, że krótki wyjazd zawsze odświeża nasz związek nie zależnie od tego czy razem czy osobno:) Właśnie dla tego 11 kwietnia lecę sama do Polski na tydzień :-) W nadziei że troszkę zatęskni:-D
pajaka mam nadzieje że w święta i po będzie cieplutko w Polsce, bo lecę odwiedzić rodziców. Chętnie powygrzewałabym się na działeczce i może jakiś grill:tak:
misiaczek współczuje że musisz wyjść w taką zawieruchę. W taka pogodę to najlepiej zostać w łóżku z kubkiem gorącej herbatki z cytrynka:)
maybebaby chcialabym ci pomóc, ale nigdy nic takiego mi się nie zdarzyło i nie wiem co to mogło być ani dlaczego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Goog morning lejdis! Coz za piekny dzien, dzis mi sie snily generalnie 2 razy wakacje, a w jednym snie bylismy z mezem razem w Polsce i nasz dzidzius byl z nami, chyba to byl chlopiec :) ajjj !!!

Ayni super ja tez mysle o zmianie kolorku jeszcze przed swietami:)a moze by tak kazda z nas jakas swoja fotke na nowym watku wkleila zebysmy mialy wieksze pojecie o sobie bo co nam w duszy gra juz wiemy a moze warto uzewnetrznic sie na siebie hihi??
Swietny pomysl Joasiu, ja chetnie sie pokaze z nowym wlosiem :) Mialabys ochote zalozyc nowy watek ? Moze lepiej zamkniety , zeby nikt z zewnatrz nie mial tam dostepu ?

w miescie pada snieg ponoc mocno u mnie w lesie tylko albo az snieg z deszczem, ale jest tak ciemno, ze bez swiatla sie nie da siedziec, nie chce mi sie dzis nic, pije kawe ale watpie, ze mnie ona obudzi... najmilej by bylolezec caly dzien pod koldra ale tak sie nie da heh

ayni pokaz wlosy ;-)
aNO Teraz to moge pokazywac, moze Joasia miala swietny pomysl , na zalozenie nowego watku, gdzie kazda moglaby wkelic swoje zdjecie. Mysle, ze to swietny pomysl, jesli watek bylby zamkniety ! Co ty na to ? I co ty gadasz, jaki snieg , u mnie slonce swieci, wiec pakuj sie i do mnie na pizama party!! :)

Witam sie i ja:)
u nas tak jak u FutureMummy sloneczko ale zimno, czasami deszcz popada no i ten wiatr brrrr czekamy wiec na te 20 stopni w swieta hihih

maybebaby ja tez tak czasami mam emek mowi co sie tak telepie jak jest cieplo a ja cala dygoce, ale ja ogolnie taki zmarzluch jestem, chyba nie ma sie czym martwic ale oczywiscie lepiej na wizycie dopytaj specjaliste:)

Pajka,maja jak inne dziewczyny nam tez pomaga rozstanie byle by nie za dlugie, teraz czekamy na wiesci bo prawdopodobnie emek wyjedzie do Niemiec na kontrakt ale bedzie co 2 tygodnie na 4 dni w domku, no coz trzeba troszke lepszego grosza zarobic a jesli jest okazja to dlaczegoby nie skorzystac:-)

Zmykam na wtatek zdjeciowy bo obiecalam ze zamieszcze dzis pierwsza fotke mojego bebolka, ktory wyglada przynajmniej na 5 m-c:-D

Pozniej zmykam zabrac sie za jakis obiadek dzis chyba zurek z biala kielbaska i jajo mniam tak swietami niech juz zapachnie:)
takze milego popoludnia i zapraszam do podziwiania bebolka na forum zdjeciowym hihih

reklama
Goog morning lejdis! Coz za piekny dzien, dzis mi sie snily generalnie 2 razy wakacje, a w jednym snie bylismy z mezem razem w Polsce i nasz dzidzius byl z nami, chyba to byl chlopiec :) ajjj !!!

Swietny pomysl Joasiu, ja chetnie sie pokaze z nowym wlosiem :) Mialabys ochote zalozyc nowy watek ? Moze lepiej zamkniety , zeby nikt z zewnatrz nie mial tam dostepu ?

aNO Teraz to moge pokazywac, moze Joasia miala swietny pomysl , na zalozenie nowego watku, gdzie kazda moglaby wkelic swoje zdjecie. Mysle, ze to swietny pomysl, jesli watek bylby zamkniety ! Co ty na to ? I co ty gadasz, jaki snieg , u mnie slonce swieci, wiec pakuj sie i do mnie na pizama party!! :)
Dziewuszki jesli potraficie to zalozcie ten zamkniety watek bo ja niestety zielona jestem jeszcze w forum i boje sie ze cos pokrece dajcie znac czy ktoras bedzie potrafila to zrobic bo pomysl tez wydaje mi sie trafiony w koncu brzuszki sa najwazniejsze ale dlaczegoby sie nie poznac blizej:)

Do góry