reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Tygrysek ale w ankiecie bylo pytanie o moderatora a nie o twoje odejscie z forum. Nie uwazam, ze powinnas od nas odejsc jeszcze teraz pod koniec rozwiazania. Bylas z nami od poczatku i powinnas z nami zostac do konca. osobiscie chce wiedziec, ze u ciebie wszystko wporzadku i jak sie czujesz i oczywiscie kiedy urodzisz. Troche przegiecie dziewczyny:no::no::no::no::no:

reklama
dobriii :-)

wchodzę a tu takie w:szok::szok:ieści ... ? Dlaczego tygrysek odszedł- jaka ankieta ????? :szok::shocked2: nie rozumiem ???

U nas dobrze, mama totalny przypływ energi, mimo iż prawie 37 tydzien, latam ciągle jak szalona, hm.... nagle się naprawiłam :-D:-D na sam koniec :) ale od wczoraj znów macica się zaczeła stawiac, a co tam już może :-D:tak:

Tygrysek ale w ankiecie bylo pytanie o moderatora a nie o twoje odejscie z forum. Nie uwazam, ze powinnas od nas odejsc jeszcze teraz pod koniec rozwiazania. Bylas z nami od poczatku i powinnas z nami zostac do konca. osobiscie chce wiedziec, ze u ciebie wszystko wporzadku i jak sie czujesz i oczywiscie kiedy urodzisz. Troche przegiecie dziewczyny:no::no::no::no::no:
jakie przegiecie?
dokladnie tak jak piszesz, ankieta byla o moda, nic wiecej.
marta pewnie wroci za pare dni, juz nie pierwszy raz "odchodzila"
tak ze czekamy :-)

Hallo Kochane!
Ja też uważam, że to Przegięcie!!!!!! Już na kilku forach czytałam, co też i o co wszyscy się kłócą, to smieszne jest, to jest forum, a nie obrady Sejmu! Tym bardziej, że my w ciąży jesteśmy, i mamy prawo mieć fochy i lekkie odbicia! Jak można tak traktować koleżankę i to jeszcze w ciąży!!! W zasadzie konflikty omijam szerokiem łukiem, ale lubię Tygryska i jest mi przykro!
A Ci co lubią musztrę to do wojska proponuję, kobiety też już przyjmują.
Miłego dnia dla nieobrażalskich!

Hej,hej.
Coś dziś mam sporo wspólnego z chmurą burzową :crazy:
Obiad się piecze,o 14 wpada rodzinka na szamanko. Ja się czuję jakbym w ogóle w ciąży nie była. Nic nie boli,nie strzyka... A ja chcę urodzić. O! A czuję,że do 10msc się lekką ręką dokulam...

Hej,hej.
Coś dziś mam sporo wspólnego z chmurą burzową :crazy:
Obiad się piecze,o 14 wpada rodzinka na szamanko. Ja się czuję jakbym w ogóle w ciąży nie była. Nic nie boli,nie strzyka... A ja chcę urodzić. O! A czuję,że do 10msc się lekką ręką dokulam...
No ja poprzednio urodzilam w 10mcu ;-) 42tydzien dokladnie...
teraz mysle, jak to zrobic, zeby jednak wczesniej :-)
smacznego szamanka :-)

Ja 10msc zaczynam w kolejną sobotę,więc raczej chyba go nie uniknę :-D
Biorę wiesiołka, piję herbatkę z liści malin, staram się być aktywna i tyle. Reszta zależy od Młodego. Ale wczoraj i dziś jest jakiś taki leniwy... Czuję go, ale na pewno nie tak mocno jak wcześniej. Bardziej się przegina i wypina pupę niż gwałtownie rusza... Trochę mnie to martwi. Ale jutro mam ktg.

A co do tego kto się o ciąży pierwszy dowiedział to M. Był drugi dzień świąt Bożego Narodzenia i mi się strasznie ogórków konserwowych zachciało. M powiedział,że mi je załatwi, ale żebym test zrobiła, bo coś mu się nie zgadza,że tyle jedzenia, a ja ogórki sobie wymyśliłam :-D Zrobiłam test i cała w szoku dojrzałam bladą drugą kreseczkę. M grał w Fife akurat i stwierdził,że taka blada nic znaczyć nie może :-D Za chwilę dowiedziała się moja siostra i miała zapasowy test- przeterminowany prawie rok :-D Zrobiłam i tu już było wyraźniej, ale znowu M mówi,że przeterminowany,więc się pewnie myli :-D i w Sylwestra poszliśmy do lekarza, który potwierdził,że jednak oba testy się nie myliły. Nie spodziewałam się w ogóle, bo to był pierwszy cykl bez tablet, do tego lekarz stwierdził u mnie PCO, a że @ nie miałam nie robiło na mnie wrażenia, bo wcześniej i pół roku nie miałam. Taka...ciąża z zaskoczenia :-D

oj nie bylo mnie chwilkę i już nam się tutaj nieprzyjemnie zrobiło...

dziewczyny każda z nas wypowiedziała sie przez ankietę (ktora tego nie zrobila trudno byl czas ) ale proszę Was przestańcie obwiniać jedna drugą bo to nie o to chodziło. Pytanie bylo jasne... czxy Tygrysek ma pozostać nadal moderatorem u nas. Większość była za usunięciem Tygryska z tej funkcji. Tak jak Monaliza napisała nie jest to równoznaczne z tym, że Tygrysem ma odejsć. Więc proszę nie piszcie w stylu, ze to wina dziewczyn, ktore zaglosowały w ankiecie na NIE.

Jeżeli ktoś chce od nas odejść to i tak odejdzie i tak...a tak jak Lotka napisała, Tygrysek już któryś raz z rzędu odchodzi a potem jakby nigdy nic powraca...

Skupmy się może na sobie, zeby się nie denerwować :tak:bo szkoda denerwować nasze maleństwa.

Spokojnie proszę tylko spokojnie:)

Witam nie pisałam ostatnio jakoś brak weny do pisania wczoraj byliśmy po Anitkę maskara ledwo dojechałam po nią brzuch pobolewał,kroczę bolało wlokłam się noga za nogą ehh tak to jest jak się nie ma samochodu wieć pozostałą podróż autobusem.
dziś też troszkę pobolewa ale może dlatego że dużo chodziłam.Jak będę się zle czuć to pójde do lekarza ale będę musiała iść do jakiegoś innego bo mój na urlopie.
Tygrysek nie odchodz zostań z nami.

reklama
Hallo Kochane!
My dziś totalnie sklepowo. Odkryłam nowy sklep Primax rewelacja, dla dzieci mają świetne rzeczy z firmy Early Days, i nie omieszkałam kupić Malutkiej. Jutro wkleję zdjęcia, ceny kosmiczne, 3,4,5,6 e:-)
Później zakupy do jedzonka, i teraz leżakuję. Moje skurczybki jak na razie się nie powtórzyły, więc jest ok.
U mnie pierwszy dowiedział się M, akurat jadł obiad w De, a ja robiłam test w łazience w Pl, i rozmawialiśmy przez Skype, jak zrobiłam, to mu pokazałam, i już nie mógł widelca podnieść do buzi:-D
Mój M śmieje się tylko ze mnie jak chodzę, albo jak nie mogę wstać:-)
Fasolka, straszą te france co? Ja to wczoraj rano mało na zawał nie zeszłam:-D

Axsari ja juz myslałam ze porodowe sie zaczeły tak bolało:szok: tym bardziej ze przy zadnym mi czop nie odszedł a wody na porodowce przebijali:eek:

dobriii :-)

wchodzę a tu takie w:szok::szok:ieści ... ? Dlaczego tygrysek odszedł- jaka ankieta ????? :szok::shocked2: nie rozumiem ???

U nas dobrze, mama totalny przypływ energi, mimo iż prawie 37 tydzien, latam ciągle jak szalona, hm.... nagle się naprawiłam :-D:-D na sam koniec :) ale od wczoraj znów macica się zaczeła stawiac, a co tam już może :-D:tak:

Palemka a kiedy Ci uszczelke sciagaja ;-)ja taka ciekawa bo ty przede mna i bede wiedziec czego moge sie spodziewac:tak:

oj nie bylo mnie chwilkę i już nam się tutaj nieprzyjemnie zrobiło...

dziewczyny każda z nas wypowiedziała sie przez ankietę (ktora tego nie zrobila trudno byl czas ) ale proszę Was przestańcie obwiniać jedna drugą bo to nie o to chodziło. Pytanie bylo jasne... czxy Tygrysek ma pozostać nadal moderatorem u nas. Większość była za usunięciem Tygryska z tej funkcji. Tak jak Monaliza napisała nie jest to równoznaczne z tym, że Tygrysem ma odejsć. Więc proszę nie piszcie w stylu, ze to wina dziewczyn, ktore zaglosowały w ankiecie na NIE.

Jeżeli ktoś chce od nas odejść to i tak odejdzie i tak...a tak jak Lotka napisała, Tygrysek już któryś raz z rzędu odchodzi a potem jakby nigdy nic powraca...

Skupmy się może na sobie, zeby się nie denerwować :tak:bo szkoda denerwować nasze maleństwa.

Spokojnie proszę tylko spokojnie:)

Zgadzam sie w 100%...

U mnie dzis spokoj skurczybykow brak :tak: miłej niedzieli brzuchatki:-D

Do góry