reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

MONALIZA to racja leci czas leci...dla córci

KASIA dobre :D

EDIT:Mam pytanie do hmm PAULINE?(albo to była to któraś inna kobitka co zdawałą prawko i zdała?)ile czasu czekałaś na odepranie prawka?sprawdzam sobie na tej stronie https://www.kierowca.pwpw.pl/ ale lipa cały czas wyskakuje
"Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany" a zdane prawko miałam 30 lipca...babka w informacji mi powiediząła ze w ciagu dwóch tygodni powinnam mieć juz do odebrania no ale jakoś tego nie widze hmm...wiem ze też zależy od miasta etc.ale kurka ciekawa jestem kiedy będę mogła odebrac...M chce w poniedizałek dzwonić bo mówi ze tutaj mi nic nie wyświetli(na tej stronce)...
ja juz wprawdzie pare lat mam prawko, ale tez sprawdzalam na tej stronce i faktycznie sie wyswietlilo, ze do odebrania. stronka dziala, ale trzeba miec do tych urzedasow cierpliwosc ;-)
no ale juz nie pamietam po ilu dniach miala je do odebrania... ale cos pod koniec tego terminu co podawali.

reklama
heej :)

mnie kurier obudzil o 8:30 ze przywiozl wozek :). no to juz wstalam, zaraz malz wrocil z pracy. ogolnie budze sie w nocy, Maly daje czadu, ja nie wiem czy On wczoraj w ogole spal. ADHD chyba mial albo nie wiem :-D

Maluszek boli jak cholera siedziec nie moge ;/;/ lezec na plecach tez nie bardzo...
Kasia dzieki czytalam troche w necie i faktycznie to moze byc ta torbiel. tylko jak w ciazy mi to wytna w razie czego? jeszcze chyba mozna jakies tabletki czy cos dostac od chirurga i samo peka tyle ze nawroty sa. ale ide do lekarza 10 sierpnia, dobrze ze kobieta to sie nie bede tak wstydzic :-D
Monaliza wszystkiego naj dla corci :)
Palemko jak tam pokoik? pogonilas starego? :) :p
Do_ti powiem Ci ze u mnie wzieli 250zl za wymiane mechanizmu spluczki wiec rozumiem...

jestem dzis strasznie szczesliwa ze Maly zdrowy, pieknie sie rozwija i ze moje wstretne chorobska mu nie zaszkodzily. jutro tez mam USG-ale rozpusta-tylko ze na NFZ...;)

monaliza - hahahahha dobre :-D obeszło się bez strzałów :-):-)buahahaha, sam się wziął, a zatem ogłaszam wszem i wobez, że pokoik dzieciwo - sypialniowy się robi !!!!:tak::tak::-):-)

ja tez nie mogłam się doczekać , dlatego dzwoniłam do starostwa i okazało się , ze były , tylko jeszcze nie wciągnęły do systemu

Dzięki kobitki:)nie ukrywam ze czekanie mnie nieco stresuje czy aby wsio tam ok z tym robieniem mego prawka :p

PAULINE ja mam zapłacic przy odbiorze:)a jak tam w ogóle sobie juz śmigasz autkiem?

Hallo Kochane!
Miłego dnia dzisiaj Wam życzę!!!!
Patrysia no działa ta blokada na reklamy, ale czadzior, muszę M też w laptopku zrobić:-D
Joasia Ty faktycznie ładnie odpisujesz, ja to sobie kiedyś notowałam na kartce i odpisywałam, ale teraz już mi się nie chce:eek:, ale czytam każdą i myślę o każdej z Nas!
Wczoraj mój M mówi, co ja zrobię jak już urodzimy, i nie będzie gdzie pisać:laugh2:, ale naiwnemu wytłumaczyłam co i jak:-D

Strasznie dziwnie się czuję. Rano byłam w sklepie, chodziłam przez godzinkę i czułam się całkiem dobrze, po powrocie zaczęły pojawiać się jakieś dziwne rwące bóle w pachwinie i parę ukłuć w podbrzuszu:( do tego mdli mnie i brzuszek się stawia:( głodna jestem strasznie, obiadek gotowy ale chyba nic nie przełknę na razie. Mąż będzie koło północy w domu. Mam nadzieję że to tylko mała gdzieś uciska bo wierci się niesamowicie a reszta to moje nerwy:(

Ja tez nie odpowiadam Wam za dużo ale czytam na bierząco, ciesze się jak jest dobrze i martwię jak jest coś źle. Myślami jestem z Wami bo przecież wszystkie jedziemy na tym samym wózku ;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja jakaś dziś nieprzytomna - wstałam rano zrobiłam mężowi kanapki do pracy, sama zjadłam wypiłam herbatę i witaminy i padłam spać i spałam do teraz :szok:
Siadam czytać to tam u was

Kasia dzieki czytalam troche w necie i faktycznie to moze byc ta torbiel. tylko jak w ciazy mi to wytna w razie czego? jeszcze chyba mozna jakies tabletki czy cos dostac od chirurga i samo peka tyle ze nawroty sa. ale ide do lekarza 10 sierpnia, dobrze ze kobieta to sie nie bede tak wstydzic :-D

Myślę że przed porodem to nie, bo gojenie jest długie, no ale nie wiemy czy to jest to, mnie się tylko tak skojarzyło że na kości ogonowej to się takie rzeczy czasem robią i że koleżanka miała. Dobrze że masz lekarkę kobitkę :-D

Widzę że u Was dziewczyny remonty pełną parą. U mnie to samo, ponoć to normalne że jak dziecko w drodze to ludzie mają motywację i swoje otoczenie doprowadzają do porządku :-)
Palma, u mnie pokoik dzieciowy zaczął się robić jak szCZeliłam dwudniowego focha ;-) zadziałało, jak zwykle.

reklama
witam się

mamcia pojechała, ja gotuję obiadek, jedna pociecha śpi druga szaleje w brzusiu :)

jutro jadę na usunięcie zęba więc znowu będzie mnie mało... bo pewnie ledwo żywa będę trzymajcie kciuki proszę :)

Monaliza ja zgagę mam calą ciażę ALUGASTRIL kup:)

Marudka ja jednak jeszcze poczekam z 2 tygodnie do porodu :p

*Martusia* ja mam bardzo spuchniętą kość ogonową :tak:i boli jak cholera ale to przez to, że cieżar ciala mi się zmienil:-D

Beacia ja miałam w planie robić pierogi, ale sił brak :D

Camilla no niestety dziecko pojawi się wtedy kiedy ono chce a nie my a szkoda:p

DoTi ja stwierdzilam, ze znając moje szczęście trafię na nią do porodu... ona ma dyżury w piątki i niedziele

Kasia P z tym trzeba ostrożnie... bo u mnie np w ciągu 10 minut zrobiły sie skurcze z nieregularnych na co 6 minut...:tak:nie było czasu ani na kąpiel ani na nic :tak: a gdybym zjadla to na pewno bym to zwrócila... mój organizm nie chcial niczego... potrzebował tylko wody...Teraz niestety coraz częściej jest tak, ze pierworódki rodzą bardzo szybko dzieci :tak: a to jest stara szkoła niestety, że ma się dużo czasu... a wody mi nie odeszly :tak:dopiero przebijali podczas porodu:tak:

Monaliza sto lat dla corci :)

Do góry