reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

U nas od rana pada blee...także nici z mego planu...

FASOLKA
to nieźle...u nas na dniu burza przeszła ale bez rewelacji ale za to deszczu nie zabrakło...
PAULINE oj oj lepiej nie chodź w takich upałach...
RISIA super ze w domku odpoczywaj teraz aby Adrianek sobie posiedział:))no i nieźle dałaś w kosć tej lekarce ba lekarz hehe tez bo ta mądra myślała ze co a tam odzywa sie głosik ze aż jej na pewno głupio było :D
DZEWCZYNA ty nam teraz odpoczywaj a nie pracuj...ale rozumiem niekiedy się nie da ale hmm nie mozesz po rpsotu isć na zwolneinie?w końcu ty pierwsza w kolejce jesli o to chodzi...
MARTUSIA to fakt jak zauważyła JOASIA ty się nalatasz po tych lekarzach aż współczuję...
GORGUSIA to korzystajcie z pozwolenia :D

reklama
ja się tylko witam dziewczynki

dzisiaj będzie mnie mniej bo stęskniona za Sebciem jestem i chcę mu troszkę czasu poświęcić także mam nadzieję, ze zrozumiecie :tak: także wejdę na BB wieczorkiem chyba, ze jak młody będzie spal:)

miłego dnia kochane i jeszcze raz dziękuję za mocne kciuki:* i wsparcie:*

puk puk :-)

Fasolowa ja to chyba zaczne kopiować Twoje posty :-D hahah u nas tez burza od 24 , grad i wichura , zawierucha taka , że hej !!!:szok: tez się bałąm, że mi okna powyrywa :-D:-D hahahahha

Dziś pożarłyśmy parówki i jajoooo na śniadanko :tak: a co :)

risia - fajnie, że już w domu :)

camilla
- jeszcze biezrezs witaminki ? ja przestałam tydzień temu, lekarz powiedziuał, że już nie tzreba, pozatym było mi po nich nie dobrze ;-)

future - o 5 ranooo :szok::szok::szok: hehe znam to :tak:

Wystawiłam na tablicy wózek peg perego pliko p3 :) jakby ktoś był chętny Wózek peg perego pliko p3 3 w 1 plus baza Katowice • Tablica.pl

Namawiam męża by zacząć już gnaizdko małej szykowac :) Jeszcze 11 dni :)

u nas dzisiaj o drobinkę chłodniej, w nocy popadało... A dzisiaj mam najniższe ciśnienie od początku ciąży chyba, 80/48 :eek: ale o dziwo dobrze się czuję... Te upały mnie wykończą, na szczęście już ma być trochę chłodniej. Mała od rana się wygina w brzuszku, mam wrażenie, że jest coraz silniejsza i chce mi wywiercić dziurę w brzuchu. Wczoraj tak się wierciła i wystawiała różne części ciała, że udało nam się nagrać film, a do tej pory jak tylko szła kamera w ruch, to się chowała :-)

Witam sie, u nas tez pogoda przyjemniejsza, chlodniej, troszke slonka i troszke chmurek, pol nocy padalo wiec powietrze fajne:-)

Dzis planujemy pomalowac łóżeczko, takze przygotowanie pokoiku pojdzie w ruch :-) odrazu mowie,że nasz tez zielony:-D
Joasia ja tez wczoraj wsuwalam czekolade:-)ale biala:-) zauwazylam,że teraz wszystko juz mnie meczy jak pochodze duzo czy w ogole duzo siedze to brzus zaraz boli,ciezko mi sie chodzi az strach ale wczoraj troche polezakowalam i fajnie sie czulam, dzis tez poki co jest okej i postaram sie dzis duzo lezakowac:-) wiec chyba poprostu potrzebujemy wiecej odpoczynku. Wiec z tym pieczeniem ciasta to tak na spokojnie prosze:-)

RiSia witam w domku:rofl2: milego spedzania czasu z synkiem :)

Patrysia a ja wlasnie wczoraj mialam chwile zwatpienia co do witamin czy kupowac jeszcze czy juz nie trzeba,ale jednak kupilam :) bo to nie zaszkodzi :-p takze po przeczytaniu Twojego posta mysle,że dobrze zrobilam:-D

Ide farbnac sobie wloski :) Milego dnia :*

O matko sama siebie powinnam w dupsko kopnac:szok::-pdzis chłodniej i nawiedziło mnie zeby gruntownie posprzatac nasza salon z aneksem kuchennym i niedługo kacik dzieciazka :cool2: a wiec wysprzatałam przestawiłam za pomoca moich nastolatkow;-) troszke mebli i przygotowałam kacik dla dzidzi na łozeczko itp syndrom wicia gniazda mi sie załaczył :-) nie spodziewałam sie ze nawet tyle miejsca bedzie dla dzidzi ....jak zakupimy łozeczko i ustawie wszystko do konca to fotki wkleje ,a teraz ide zalegnac bo mi kregosłup napier...... ala:zawstydzona/y: .... pewnie wieczorem moj sie zdziwi i bedzie po mnie burczał ze lezec miałam:sorry:

reklama
Hej wróciłam :D nad morzem było super, my w dwupaku, ufff :D
Maluch się wierci, brzuszek tylko twardniał podczas powrotu, ale zmęczona już byłam, ogólnie cieszę się mega z tego wyjazdu! :D suuuuper
A poza tym jestem już zmęczona tym kulaniem się, w dodatku biodro mi poszło od chodzenia, ledwo chodzę, ale trudno z morza i tak się cieszę :)))

dużo pisałyście, starałam się nadrobić :D

Risia mam nadzieję, że juz lepiej, jak przeczytałam o tej lekarce to aż mi ciesnienie skoczyło!
Dobrze, że drugi lekarz jest ok!
I ciekawe co teraz u Ciebie????? o doczytałam w domku! super! ciesz się synkiem! :)))

Gorgusia rozumiem Cię idealnie, życzę Ci by było wszystko szybko i łatwo, myślę, że ten termin z om jest ważny :) i na pewno bardziej optymistyczny :D
Widzę, że skurcze męczą, ale możesz rodzić i super :D szkoda, że nie da się zaplanować daty hihi

Joasia jak ciśnienie?

Jasminum basen jest fantastyczny :)

Kasieczek uh to faktycznie nieciekawie z pracą męza, szkoda, że nie da się tak zaplanować porodu :D

Pauline u mnie też wszyscy zawsze dłużej niż krócej, wiem marne pocieszenie :D

Do góry