reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

jejku jaka ja sie robie panikara w tej ciazy, w nocy zuzylam 3 pary majtek, bo cos ze mnie cieklo, takie bezbarwne, raz bialawe, teraz w miare sucho, tak mysle, ze to od lactovaginalu wlozonego na noc moglo byc

malenstwo ja tez jestem urodzona 6 grudnia, a w dodatku mam 152cm wzrostu no bo przeciezmusial mnie jakos Mikolajwepchnac jako prezent do buta hah
dziewczyny ja mam termin na 21 wrzesnia

teraz bede wieczorkiem albo jutro, kupe roboty dzis mam, jak na razie nie pada na dworzu i trzeba tez poprac poki szybciutko schnie na dworzu, eh z sentymentem wspominam jak bylam w szwecji i tam mieli w piwnicy taka wielka szafe od sufitu do podlogi, ukladalo sie tam ubrania, mozna bylo nawet powiesic na wieszaki i za godzine bylo suchutkie a w dodatku malo pogniecione bo suszylo sie na wieszakach,w ogole tam mieli dziwne wynalazki, np. prysznic bez zadnego brodzika lalo sie wode wprost na podloge i sobie odplywala odplywem i zadna wilgoc ani plesn sie nie robila nie wiem jakim cudem heh w ciazyby sie przydaloheh takie lanie wody na podloge nie trzeba by bylo nigdzie wlazic heh

reklama
A ja posprzatalam troszke w domku, odkurzylam auto i wiecie co? nie mam sil:-) dodam,że od 6 jestem na nogach a w nocy spalam ze 3 godz... moze dlatego, mam nadzieje bo przeciez duzoo nie zrobilam, a brzus sie napial plecki bola wiec siadlam odpoczac

Ja jutro zaczynam 34tyg wg suwaczka:szok: urodzinki mam 30.08, mąż 03.09 a synek ma termin na 04.09 wiec ciekawe komu zrobi prezent urodzinowy:-)

no ja też mam na 23 , ale z usg wychodzi mi już 11 , więc nie wiem jak się rozsypię w końcu. Miłoszka urodziłam tydzień przed terminem

.
ja 158 mnie też musiał jakoś wcisnąć. i jeszcze brata więc jakoś duży but musiał byc. brat ma ponad 165.

hehe widzę ze my tak łeb w łeb :p bo ja też 158 :D

No u mnie etż słonko sie schowało i zaczeło PADAĆ!ale wczorja ogladąłam pogodę i ma być u mnie po południu juz tylko słońce no i tak naiwnie wierzę ze sie sprawdzi gdyż dizsiaj mam zamiar prać ciuszki Marcelkowe jak i nasze...

hehe widzę ze my tak łeb w łeb :p bo ja też 158 :D

nom ale w dowodzie mam 160. ;p

juz nie mogę wytrzymać w pracy.
B mi napisał bym odrazu szła do domu bo czeka na mnie niespodzianka i nie mam zielonego pojęcia co to może być. a do 15 czas zaczął mi się dłużyć jak na złość.

ja mu zrobiłam sesje zdjeciową (Tylko dla niego) z muzyka i napisami. bo na odległość nie miałam pojęcia co zrobić.

reklama
Do góry