reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Martusia to wpadaj do mnie skorzystać z brodzika ;)
a co do remontów to coś się wie jak się mieszka w molochu osiedlowym.
Tylko ludzie mogliby trzymać się jakichś godzin remontowania, a nie od 6 do 23 ;/
a poza tym mogliby choć wytrzeć klatkę jak nasyfili, ale cóż

zazdroszczę wam tej kawki u mnie to produkt zakazany choć ostatnio jak nie było w domu nadzoru :D to pozwoliłam sobie nie raz na jedną z cukierem i mlekiem - napój kawowy jak moja psiapsiółka mówi

a moja dziś rano poszalała do 20 ;) i koniec

zmierzyłam ciśnienie - cholewcia tyle dni spokoju, a tu zaś wzrost
i miałam tyle do zrobienia, leżakuje, jem obiadek, a ciśnienie dalej rośnie :no:
dziś będzie bez kawci no chyba, że bezkofeinową zrobię
już mnie wszystko boli od tego leżakowania na lewym i się tylko wkurzam na ciśnienie :crazy:

reklama
Oj widze ze moim humorkiem wisielczym zaraziłam koleżanki,pśieplaśam noo:zawstydzona/y:
martusia oj tam oj tam 5 cm w tą 5 w tamtą:-Dmała różnica,ja 2 cm niższa to i 5 cm mam mniej :laugh2:Wylaszczymy sie w przyszłym roku,jak nas dzieci obessa:tak:
A mi pomalutku chyba humor wraca,bo ile mozna miec ciśnienie przez chłopa,szkoda nerwów

Witam sobotnio brzuchatki :-) ja dzis byłam z moim m na zakupach i zakupilismy fotelik :-D ....i trosze pierdułek
ale połaziłam troche i padaka jestem :szok::-p....mama mi naprzywoziła z działeczki jabłek papierowek ,wisni , rabarbaru ifasolki szparagowej i cukini ,ciesze sie bo to swoje nie pryskane ale kto mi to porobi siły nie mam :szok::-p ale z moim m i dzieciakami jakos to ogarniemy chyba:-D:-D dzieciaki o ciasto rabarbarowe sie juz dopominaja:-D:-D ide dyrygowac co i jak:-p;-)

Martusia u mnie pada

Fasolka jak dyrygent batutę do ręki i koncertowo dyryguj :D
i raz i dwa i trzy i cztery
a kawałek ciacha potem mi możesz przesłać :D

I ja tak patrze czy nie popada ale cos sie zbiera,zbiera i zebrac nie moze.
Ja miałam nie gotowac,ale głód mnie złapał i nasmażyłam na siedzaco nalesniczków.:tak:

Pizze zrobilam ale wcale jej nie zjadlam:-D nie mam ochoty, odechcialo mi sie:-p zaraz jedziemy do miasta na male zakupy a tak nic innego dzis w planach nie mamy, pogoda nieciekawa pada nie pada i tak w kolko. A ja i tak jakos nie mam ochoty ani checi dzis na nic takze bedziemy leniuchowac:-D

Ciacho tez bym jakies wsunela ale nie pieke!! no no!!

Beacia, Martusia ja juz dawno pisalam,że mam na wysokosci pepka 115cm:-) wzrostu mam 176, a waga nie wiem ile juz na plusie 12 napewno:-) ale 23.07 dowiem sie ile znow mi sie przytylo wiec kobietki nie jestescie same hihi juz jest nas 3:laugh2:

jejku za mną też chodzą naleśniki ale oczywiście moja skleroza ciążowa zadziałała i zapomniałam kupić "środka" no a teraz juz mi sie nie chce iść - bo ja to mam całą wyprawę do sklepu tj kiedyś chodziłam 10 minut teraz chodzę od 15 w porywach do 20 minut ;D

Co do rozmiarów ...wzrost 174 - zacznę od brzuszka .. z 57 cm w talii obecnie mam 100 cm a waga to jest najlepsze :) z 54kg w grudniu obecnie na 69kg (+15kg). Ale ja na początku walczyłam z dosyć mocną anemią i teraz bardzo pilnuję diety dlatego też waga skoczyła ale wole mieć kilogramy na plusie niż anemię która szkodzi dzidzi ot takie podejście a odchudzanie ... hymm będzie maluch, chwile później powrót do pracy a mój zawód to jedna wielka bieganina i dosyć spory stres ...więc myślę że z powrotem nie będzie problemu :) i tego sie trzeba trzymac a teraz mamy moment na to ze możemy pozwolić sobie prawie na wszytsko

u nas masakra leje i grzmi jak co wekend bleeee

pajkaa bunt heh nie cche Cie dolowac ale unas bunt trwa ciagle heh
beacia jak sie czujesz, zdrowka dla synka
nagaplama doszedl wozek?

reklama
sie zbiera i sie zebrac nie moze na ten deszcz. a my z M bardzo lubimy patrzec jak leje, kiedys jak jeszcze bylismy para to spacerowalismy w takich ulewach, skakanie po kaluzach i w ogole :)

Maluszku no to fajnie bo juz sie zaczelam strachac ze jedna z najwiekszych jestem a tu prosze :)
Merlin przy Twoim wzroscie i wagi sprzed ciazy to tak akurat przybralas :)
Martusia oj to niedobrze :(
Fasolko podeslij kawalek ciacha [jakos to ukryje] bo sie nie moge przekonac do tego z rabarbarem ;)

nudze sie, zrobilam dwa prania, obiad, pozmywalam i chyba zalegne na lozku i bede wyczekiwac mojej polowki
:) mialam jechac do mamy ale mi sie odechcialo jakos...

Do góry