reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Długo mnie nie było, ale mam nadzieję, że moje problemy już minęły... zarówno te ciążowe, jak i internetowe. Kto by uwierzył, że telekomunikacja polska od lat działa tak samo... znaczy opieszale i "z łaską". Sądziłam, że przy takiej konkurencji na rynku coś się w tej dziedzinie zmieniło... Wiadomo: klient nasz pan... Taaaaaaa:no::baffled:

Przepraszam, ale nawet nie będę próbować nadrabiać zaległości... Zwyczajnie się zaczaję i na bieżąco będę pisać. Zgoda? ;-)

Święta i to siedzenie przy stole mnie męczą...

reklama
Dziewczyny polejcie ode mnie brzusie wodą :-D
polany, dziekuje i nawzajem ;-)
Długo mnie nie było, ale mam nadzieję, że moje problemy już minęły... zarówno te ciążowe, jak i internetowe. Kto by uwierzył, że telekomunikacja polska od lat działa tak samo... znaczy opieszale i "z łaską". Sądziłam, że przy takiej konkurencji na rynku coś się w tej dziedzinie zmieniło... Wiadomo: klient nasz pan... Taaaaaaa:no::baffled:

Przepraszam, ale nawet nie będę próbować nadrabiać zaległości... Zwyczajnie się zaczaję i na bieżąco będę pisać. Zgoda? ;-)

witam!! ;-)
co do TP, pozwol ze nie skomentuje, bo ja od dawna mam juz "odpowiednie" zdanie o nich i musiala bym uzywac slow znanych powszechnie jako niecenzuralne ;-)
a ze zdrowiem, mam nadzieje ze juz bedzie ok, oby do wrzesnia!! ;-)
Mokrego Dyngusa Wszystkim!!!

cyniczna zgoda :tak:

Dziewczyny

byle w domku a nie na dworzu bo raczej za zimno ;-)

my zaraz jedziemy do Kosciola na 11.30, potem do m Mamy Chrzestnej, musze Oliwke oswoic bo pojedzie w maju tam na noc, ale raczej Oliwka ich zna bo czesto tam jezdzimy, no, ale niech sobie przypomni, bede wieczorkiem

już wczoraj miałam okazje być mokra :-p mały Franek z rodziny dopadł sikawke i każdemu się dostało ;)

wczorajszy wyjazd super tylko z teściową nie tak... czyli bez zmian :/

Mokrego Dyngusa Dziewczynki:)
Lecę dzisiaj do Polski odwiedzić rodziców:) Mam nadzieje że pogoda się poprawi żebym jakiegoś przeziębienia nie złapała! Ciężki tydzień mnie czeka i może mnie nie być na BB przez kilka dni. Trzymajcie się ciepło:)

POK - Witaj !! Dlugo Cie nie bylo, ciesze sie, ze jestes spowrotem , cokolwiek sie z toba dzialo! Nie jedz na sile, ja na poczatku tez kiepsko jadlam, z czasem apetyt wrocil, podobno potem sie zacznie juz jazda na calego z jedzeniem i glodem, wiec jeszcze cale lato przed nami. A dzidzia i tak bierze najpierw co potrzebuje.

w sumie to mam już 4 kg na plusie :szok: ale mamy też już ładny pokaźny domek, może zaraz wrzucę fotkę :D póki co mogę się turlać :)
niech tylko już będzie cieplej, bo ledwo dopinam się w kurtce! :)
Polisiu - witaj!! U mnie tez nieco w podobie , 3,5 kg , kurtka tez sie ledwo zapina, guziki juz chyba na ostatnich nitkach sie trzymaja. Ale super! Brzuch rosnie z dnia na dzien doslownie. Ide zara na ogledziny :D

ayni łepek do gory ale czasem pomaga wyplakanie sie w meskich ramionach ;-)
aa i sie denerwuje bo juz dobry tydzien czulam ruchy a wczoraj i dzisiaj nic, no moze dzis chyba cos czulam ale nie jestem pewna

Dziekuje za dobre slowo, kochana jestes. A ty sie nic nie martw, pare dni temu rozmawialam wlasnie na temat czarnych mysli i ruchow, ona powiedziala, ze moga sie zdarzyc dni, ze dzidzi w ogole nie bedziemy czuc, bo jest w innej pozycji. Ja mialam tak wczoraj, w ogole jej/jego nie czulam, a dzis po sniadaniu juz cos tam sie ruszylo , plywa sobie rybka, chociaz mysle, ze duzo spi :D

Moje cynicznosci!! Witamy spowrotem w XXI wieku dyktowanym przez internet. Rada najwyzsza zasadzila, ze mozesz sie rozsciasc ze swoim brzuchem bez nadrabiania. Po krotce kazdej z nas urosl brzuch i coniektorzy wiedza juz, jakiej plci sa zakladnicy okupujacy mothership. Ja niestety nie wiem nadal. A z telekomunikacja wszystkie chwyty oraz slownictwo dozwolone! Inaczej nie dziala, wiem z doswiadczenia.

A ja w ogole sie tak nudze, ze koniec swiata, juz nie wiem co mam ze soba zrobic, pada na dworze, ani wyjsc ani nic... Koszmar. Chyba sie z tym przespie...

polejcie brzuszki wodą tylko delikatnie :)

Dziewczyny, a co myślicie o szkole rodzenia? przydaje się czy nie? niektóre szpitale mają tak, że jeśli chodzi się na szkołę rodzenia przy ich szpitalu to łatwiej o położną i miejsce w tymże szpitalu...

Witam w mokry poniedziałek:-p,dosłownie nie oszczedzili ciezarówki ale smiechu yło i to najwazniejsze:tak:.
Co do latek razem to nam w lutym mineło 18 lat razem a w listopadzie 16 rocznice slubu bedziemy miec:-D

reklama
Witajcie :)

Ayin zawsze to jakieś pocieszenie, że nie ja jedna :) ja czekam na wiosnę to przynajmniej w rozpiętej kurtce będzie można pochodzić :)

Cyniczna ooo witaj :) dobrze, że u Ciebie dobrze ;)

Lotka no Ty wcale nie mniejszy masz staż :D

Słuchajcie, a też tak czasem macie, że jak dotniecie brzuszka to tak jakby był tam sinika, że jest taki delikatny, szczególnie na dole?
ohhh chyba znowu zaczynam się martwić

Do góry