reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ale Wy dużo piszecie :D

to ja tylko melduje, że u nas ok :)
a macie czasem tak, że jak spicie na jednym boku dłużej a potem przewrócicie się na plecy to brzuszek w jednym miejscu jest bardziej naciągnięty i twardszy? :D zabawne, Fasolka normalnie skitrała się mi po jednej stronie i dopiero potem się przemieściła i brzuszek już twardy nie był, ale śmieszne uczcie :D

reklama
Zaanetkaaa masz racje, okna nie uciekną. A zresztą podobno w czwartek ma u nas padać, więc jaki sens je myć :rofl2:.
Poleżałam, odpoczęłam, od razu było mi lepiej i za to uporałam się z całą stertą prasowania, bo Starszak nie miałby co ubrać jutro do przedszkola.
I w końcu zrobiłam jakieś zakupy dla siebie. Mam nadzieję, że dobre choć będą, bo mierzyłam się sto razy!!!
Znikam
Dobranoc dziewczyny i miłych snów.

ja dzis w miesce u mamy

polisia no mi tez dzidzia sie uklada na roznych stronach, twardnienia nie odczuwam ale ksztalt brzuszka sie zmienia

Ostatnia edycja:
no hej ho.
zacznę od tego, ze napisała do mnie Gdynianka i bardzo gorąco was pozdrawia. powoli dochodzi do siebie w domku, wypisała się ze szpitala, zeby lepiej to znosić w swoich kątach. narazie nie chce tu pisac, bo my się wszystkie cieszymy, a ona nie chce "smęcieć" (tak to nazwała!) ale pewnie zawita za jakiś czas. wiec jeszcze raz pozdrawiam, a o wizycie napiszę zaraz na wątku lekarsko - wizytowym ;)

Hejka! Witam w zimną środę...brrrr i wietrzną.
Dzisiaj jestem jakaś senna od rana, nie mam ochoty do pracy (tej ochoty brak już od dłuższego czasu ;))
Nie zdążyłam wszystkiego przeczytać. Piszecie o zmianach kształtu brzuszka w związku z innym ułożeniem się maluszka. Oj nie wiem.. nie wiem. Ja w nocy nasłu****e bąbelkowania - dzisiaj było :) i to mnie uszczęśliwia.
Przyznaję, że czekanie na termi USG jest nieznośne !!!! Jeszcze II tygodnie.
Jak ja to wytrzymam!
Miłego dnia :)

witam dzis nastrój lepszy choc noc koszmarna ,w nocy przy zmiamie boku nie wiem czy cos naciagnełam czy to wiazadła ale dostałam takiego bólu z boku brzucha ze prawie zawału ze strachu dostałam:szok:.Ale po chwili masowania mi przeszło ale do rana bałam sie ruszyc:no:.Teraz brzusio ok ale strachu sie najadłam ....

witam sie

połozyłam się spac o 2 w nocy i pobudka o 6:30:) ledwo żyję...

kompletnie nie mam weny... mnie się kształt brzucha nie zmienia hmmm chyba za dużo tłuszczyku :-D ale czuje ruchy malucha
;-)

reklama
A ja dzis czuje od rana w dole brzucha takie stukanie lekkie ale czy to dzidzia nie jestem pewna.....M wrócił ze sklepu i truskaweczki mi kupił;-)nawet dobre choc to nie to samo co latem z krzaczka:-p

Do góry