reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Oficjalnie się w Wami witam Drogie Ciężarówki wrześniowe :) Mam nadzieję,że spędzimy razem spokojne 8msc :) Przeniosłam się do Was z sierpniówek. Moje Maleństwo jest już na swoim miejscu. Jest maleńkie- mniejsze niż wynika to z daty krwawienia. Ale to jest mój pierwszy cykl beztabletkowy, więc owulacja tak naprawdę nie wiadomo kiedy nastąpiła. Mam nadzieję,że te 1,5tyg później i stąd wielkość mniejsza. Pozdrawiam Was pełna optymizmu i wiary,że wszystko jest dobrze.

Szczęśliwego Nowego Roku!
gorgusia, na kiedy Ci wychodzi termin?
hej Wszystkim dzisaj testowalam 2 GRUBE KRECHY :-) ,termin na 5 wrzesien czy moge tez dolaczyc :-D .I milego tzn .szczesliweGO NOWEGO RokU .
witam!
i zapraszam do pisania :-)

reklama
Do dupy taki sylwester... zresztą taki sam od trzech lat...

Ale mimo to najlepsze życzenia noworoczne... Przede wszystkim życzę Wam i sobie spokojnych 9 miesięcy, zdrowych dzieciaczków i łatwego porodu :-D

No to witajcie w Nowym Roku!!! :-)

przed chwilą się dowiedziałam, ze kolezanka(miala termin na styczen) urodzila corke 45 min przed połnocą :-) tak więc oby nam wszystkim ten rok przyniosł same pozytywne rozwiazania!!! ;-)

Witam w Nowym Roku! Jak się czują Wasze brzuszki? Mnie od kilku dni pobolewa w jajnikach, w pierwszej ciąży też tak miałam. Do lekarza zamierzałam wybrać się ok.10 stycznia, bo w pierwszej ciąży poszłam za wcześnie, nic nie było widać i przez tydzień się stresowałam:/ Ale jeśli brzuszek nadal będzie pobolewał to dla pewności jeszcze w tym tygodniu pójdę na konsultację. Pozdrawiam!

Witaj liudka!
Mi się w nocy udało, Tom przespał wszystkie petardy, nawet te pod jego oknem :-) Ja wytrzymałam do 1:00 z dwoma kubkami kakao, czekoladą i filmem :-) Niezły Sylwester hahaha
milego dnia!

Witajcie w Nowym Roku :) W życiu tyle śledzi z cebulką i ogórków konserwowych nie zjadłam ile na imprezie Sylwestrowej. W sumie nigdy śledzi nie lubiłam, a tu taki na nie mam apetyt :D
Co do mojego terminu to w sumie jeszcze mi nic lekarz nie powiedział, za dwa tygodnie mam wizytę i mam nadzieję,że wtedy mi powie. To będą stresujące dwa tygodnie...

reklama
a ja chodzę i beczę bez powodu, a jedyną osobą jaka mnie rozumie jest mój kot... :-(
hahahahahaha :-D:-D:-D Taka huśtaweczka :-D;-):-D Unormuje się!
Mi się w nocy udało, Tom przespał wszystkie petardy, nawet te pod jego oknem :-)
Tycia też na szczęście przespała wystrzały... i ogólnie fajerwerki nie przypadły jej do gustu (kilka wcześniej dla dzieci odpaliliśmy), wystraszyła się huku i już "gwiazdeczek" oglądać nie chciała.
Witajcie w Nowym Roku :) W życiu tyle śledzi z cebulką i ogórków konserwowych nie zjadłam ile na imprezie Sylwestrowej. W sumie nigdy śledzi nie lubiłam, a tu taki na nie mam apetyt :D Co do mojego terminu to w sumie jeszcze mi nic lekarz nie powiedział, za dwa tygodnie mam wizytę i mam nadzieję,że wtedy mi powie. To będą stresujące dwa tygodnie...
Ze śledziami to przystopuj. To surowizna jest. Pozwolę sobie cytatem rzucić: "Należy uważać na surowe, marynowane w solance lub wędzone na zimno produkty rybne. Sushi, saskimi, solone śledzie, filety z pstrąga i wędzony łosoś mogą być źródłem zarażenia listerią czy toksoplazmozą, nicieniami czy innymi pasożytami. Jadaj więc raczej pasteryzowane produkty rybne".:nerd:

Ostatnia edycja:
Do góry