reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam
Corke tatus zalatwil na sama podroz
wczoraj rano zimno on ja w rajruzkach bez spiwora na spacer zkolega zabral, dzwonie wroc po spiwor czy kocyka on najmadrzejszy no i mala z katarem po pas, a jutro do polski lecimy,juz i tak w nocy spac nie mogla, ale jestem wciekla,nawet nie mozna nafaszerowac takiego dziecka wit c bo strach:angry:

reklama
Verita - zdrówka.

Fasolka35 - ja już dawno wyjęłam do szaf jesień/zimę, też rajstopek sporo po Adriannie, nawet takie jeszcze nie rozpakowane. :-p A jeszcze w coccodrillo oglądałam kolejne. Ale chyba się powstrzymam, trzeba troszkę kasę zacząć mocniej liczyć. :confused2:

Lilijanna ja jesien tez juz dawno teraz powyciagałam takie grube rzeczy typowo na zime i rajtki ale takie grube na frotce :-p ,tez juz sama sobie obiecuje ze młodej juz nic bo komoda peka i szafa tez ale czasami ciezkooooo sie powstrzymac ;-)

Verita oj zdrowka :tak:

Lili zdrówka!
Verita zdrówka!

Fasolka no tak się sprężyłam z tymi zakupami że dzieć po drodze zgubił rękawiczkę :D Teraz jak patrzę tak na swoje zakupy.. niebieski kombinezon, niebieskie buty, ma już niebieski śpiwór i niebieski wózek... przesadziłam zdecydowanie! Za rok lepiej to rozplanuję :-)

Krystian ma więcej ciuchów ode mnie, a i tak walczyłam z sobą żeby nie kupić mu kolejnej pary spodni. W H&M jeansy rurki poprostu śliczne i jeszcze cena.. tylko 49,99.. ale gdzie on mi będzie w nich zimą chodził..

Po 23 miesiącach ciszy dostałam okres, a było tak fajnie!

Lili ja robiłam zakupy w stacjonarnym :-) i rabat w kasie naliczany! Ale nic nie kupuj!! Dostałam z zakupami ulotkę że 13.11 będzie 25% rabatu na całe zakupy :-) Nie wiem czy w sklepie internetowym też..

U nas z zimowych to już mamy fajny kombinezon jednoczęściowy i też dół z dwuczęściowego, sporo polarów też mamy i sweterki. Rajtuzki już jej zakładam pod spodnie, ale kombinezonu jeszcze nie, bo w czym będzie chodzić, jak mrozy przyjdą.... Butów zimowych jeszcze nie mamy. Czekam z tym na ostatnią chwilę, bo zobaczymy jak jej jeszcze noga urośnie. Kurtki typowo zimowej też nie mamy jeszcze, tylko same polarowe. Ale trzeba będzie się sprężyć z zakupami bo zimno się bardzo zrobiło, przynajmniej u nas.
Co do kaszlu to nasza też potrafi kaszleć na zawołanie i nosek wydmuchać, tylko że zamiast wydmuchać to ona wydmu****e i wciąga od razu :-) Prawdziwego kaszlu jeszcze nigdy nie miała na szczęście, a nauczyła się kaszleć na zawołanie bo bardzo jej się to podoba.

Witam Kobitki :) (te, co mnie pamiętają, ale także te co nie kojarzą... :p)

Miałam tu wrócić jak tylko czasu będzie więcej, toteż i jestem :) choć wciągnęłam się w grupę na FB i jakoś tam więcej piszę. W każdym razie doszłam do wniosku, że trzeba też się przypomnieć tutaj i coś skrobnąć :)

Tak więc Zuzinka i ja ślemy buziaki :)

Wszystkim chorym życzę zdrówka. Pogoda sprzyja choróbskom. U nas też jakiś katar i 38 stopni. Mam nadzieję, że gorączka po nocy minie. A z katarem jakoś przeżyjemy:-D.
Do zimy jestem jako tako przygotowana. Brakuje mi jeszcze spodni ocieplanych na sanki i większej kurteczki na dalszy ciąg zimy. No i sanek mi brakuje chociaż pewnie zanim się śnieg pojawi to połowa zimy minie.
Jasminum! Jak nauczyłaś swoją małą wydmuchiwać nos?! Ja próbuję ale moja to jakaś ciemna masa i pluje a nie smarka.

reklama
Witam sie zkubłem kawy w rece ,bo dzis taka pogoda ze kubek ;-) nie wystarczy .Leje :eek: młoda sie zabawiła sama klockami wiec matka przed lapkiem zasiadła :-p choc najchetniej pod kołdre bym sie wczołgała chyba .

Perell fajne fotki ta z autem i wozkiem najlepsza ;-) Szymon miał podobne z wadera zawsze dupke do niego sadzał i jezdził ;-)

Do góry