reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Martusia chodzi o pampersy do pływania dla dzieci? Bardzo śmieszne:-D
Adi jeszcze chrztu nie miała, i nie wiem kiedy będzie, bo w Pl musi być, a na razie się nie wybieramy.
My jednak po basenie, koreczki na stacji były. Dzieciaki zachwycone, Ada w szoku, pierwszy raz była wodą ją chlapali a ona nic, ochlała się chlorowanej brudnej też (a ja jej w kartonikach kupuję)

Axa tak :-D
Perell hm tak myslalam... a pytam bo Oli ciagle bez chrztu i moja mamusia sobie kiedys ubzdurala ze on dlatego tak choruje itp bo bez chrztu. cycki opadaja wiem :/

Oliwka zaatakowały na wieczor zabki ale posmarowane dziaselka i nurofen w pogotowiu. 2 gorne jedynki naraz sie pchaja a dziecko swiruje jesc nie chce znowu :/

sorka ze tak o sobie ciagle...

Martusia - moje chrzczone zaraz po urodzeniu, miesiąc z hakiem miały obie. Ale chorowanie to raczej nie od chrztu zależy. Chociaż mój brat mamie chorował mocno, ostatecznie pojechali z nim do czarodzieja i powiedział im, że ktoś im syna z zazdrości zaczarował i tą złą energię z niego ściągnął i ten faktycznie przestał chorować im tak często. Potem jeszcze wycięli migdały i ten gad ma teraz 20 lat i praktycznie nie choruje.

Gorgusia - no pewnie. A w ogóle jak interes się kręci? Jesteś zadowolona? Nie wybierasz się jeszcze na szkolenie do Poznania jakoś? ;-)

Verita - dobrze tak poodwiedzać stare kąty nie? Brawo kondycji. :tak: Spaceruj, bo jak będziesz mieć dwójkę maluchów i jak Księżniczka zechce spacerować a nie jeździć to spacer będzie trwał dłuuugo, ale za daleko nie zajdziesz. :-p

Perell - opaliłaś się troszkę? :cool2:

Uwaga uwaga dane mi było dzisiaj się położyć wraz z młodszą latoroślą na popołudniową drzemkę. Jak mi tego brakuje, z Adrianną częściej sobie takie drzemki serwowałam. :-p

Lili a jakos nie wierze w to ze chrzest ma cokolwiek wspolnego z chorowaniem ;) chociaz moja babcia jak sie moj brat darl nocami (przypuszczam ze kolki) to przelewala nad nim wosk i takie tam zabiegi ze wsi... dobre.

nie no musze to w koncu ogarnac bo moja mama tak zwlekala ze mna i w koncu tydzien przed komunia bylam chrzczona...

O prosze jak to fajnie poczytac, lato w pelni i to nawet w roznych zakatkach Europy!
My rowniez cieszylismy sie sloneczkiem w basenie na ogrodzie, a dzis wieczorkiem urzadzilismy sobie spacerek nad morze. Adam zobaczyl owce i ... sie rozplakal! Mimo, ze wczesniej przeciez mial z nimi kontakt, a potem jak sie juz oswoil to wolal na nie ka ka ka (ka to ogolem zwierzeta, ko = kot)

Moje dziecie nie jest chrzczone i rzecz jasna nie bedzie. Miewa sie dobrze. Odpukac w niemalowane i splunac przez lewe ramie.

Liljanna cos z ta zazdroscia jest, w kulturze mojego meza funkcjonuje evil eye i dlatego ludzie niechetnie sie chwala , zeby im ktos czegos nie pozazdroscil.

No nic laseczki, zasiedzialam sie i czas sie zmywac. Jutro juz nie bedzie spania dluzej wiec trzeba sie zawijac. Poza tym zapowiada sie fajny tydzien. Zaczyna sie Ramadan, potem dojezdza do nas moja mama i brat, ktory zostanie u mnie na tydzien wakacji.

Gorgusia i Jasminum, milo was widziec :*

witam mamusie.
szykuje się następny ciepły i pogodny dzień. jednak w Polsce jest fajniejsza pogoda.
Moja zbudzila się chyba ze 4 razy w nocy. ostatni raz nad ranem rozbudzila mnie i tyle. nic idę coś jeść

reklama
Witam ranne ptaszki:-)
U nas noc spokojna młoda przespała wstała o 6 tradycyjnie ale o 20 juz spała wiec luzik :-pU nas tez upalnie sie zapowiada :-) zaraz z dziewczynkami mykam na zakupy :-p.Mała juz z pchaczem coraz pewniej chodzi pewnie niedługo bede ja gonic :cool2:
Miłego dzionka :-)

Do góry