Wiesz co tak teraz mysle o tym pchaczu ze mojej kupilam akurat na promocji byl i jest niebezpieczny, bo te kolka jednak ida do przodu szybciej niz ona nadarzy nogami przebierac i upadla. A pudlo to sobie moze pchac jak chceFasolka dzięki za radę, jutro spróbuję!
Mój maluszek zaczął przemieszczać się na nóżkach pchając karton po pampersach, zastanawiam sie czy nie zakupić mu pchacza, co myślicie?
reklama
stokrotka.af
Fanka BB :)
STOKROTKA prosze:-) i one niskopodłogowce to nawet z duzą bryka dasz rade;-)
Rozklad jazdy ZTZ Rybnik z rybnika
Rozklad jazdy ZTZ Rybnik z żor
ooooooooooo dziękuję Ci dobra kobieto
no jak sie pogoda poprawi i młody wydobrzeje to śmigam do stolicy regionu ;-) a może uda nam się spotkać ;-) nie chcę się narzucać
a i jeszcze jedno pytanko, czy teraz płaci się za wózek w autobusie?
Ostatnia edycja:
stokrotka.af - w PL za wózek w autobusach się płaci, wtedy gdy dziecko w nim nie siedzi, bo wtedy nie jest traktowany jako środek transportu dla dzieciaka, a bagaż. Jeszcze nie spotkałam się, żeby mi ktoś kazał za wózek płacić jak dzieciaki w nim nie siedziały, ale przepis taki jest.
Jutro postaram się nie być. Bo chcę aktywnie w domu i na dworze z dzieciakami czas spędzić.
Jutro postaram się nie być. Bo chcę aktywnie w domu i na dworze z dzieciakami czas spędzić.
Wpadłam tylko na chwilę, powiedzieć, że słońce za oknem działa na mnie jak nowe bateryjki na królika enerdżajzer, zaraz biorę się za chatę, dzieciaki i co tam się da.
Fasolka35 - kciuki.
A idę jeszcze kawką podrasować chęci.
Fasolka35 - kciuki.
A u nas dupa blada:-) zimno cimno !!!! Krzy krzy krzy !!! Fuj !!! Be Be !!!
Sie witam , wróciłam z zakupów warzywno - owocowych, wczoraj lala jadła truskawki i nic jje nie wyszkoczyło, więc dzis dostanie więcej ;-)
Fasolinko - witamy w klubie 8 ząbków
Sie witam , wróciłam z zakupów warzywno - owocowych, wczoraj lala jadła truskawki i nic jje nie wyszkoczyło, więc dzis dostanie więcej ;-)
stokrotka.af
Fanka BB :)
Stokrotka bardzo chetnie sie spotkam :-) ja za wozek nie płace pare razy sie pytałam kierowcy i oni zawsze mi mowil tak jak Lilijanna ze jak dziecko w wozku to nie płaci sie:-)
supcio to jak się będę wybierać to dam znać na priv i ustalimy szczegóły
Witammasakryczna noc za nami ale rano odkryłam powod dwa zeby zas przebiły czyli mamy OSIEM zębow ;-):-) .Na 9 jade na usg głowki wiec o &&&&&&&&&&&& prosze zeby ok było :-)
Miłego dzionka:-)
&&&&&&&&&&&&&7 gratki zębolków aż tylu
Wpadłam tylko na chwilę, powiedzieć, że słońce za oknem działa na mnie jak nowe bateryjki na królika enerdżajzer, zaraz biorę się za chatę, dzieciaki i co tam się da.
Fasolka35 - kciuki.
ech zazdraszczam pogody
A u nas dupa blada:-) zimno cimno !!!! Krzy krzy krzy !!! Fuj !!! Be Be !!!
witaj w klubie zimnych pogodynek ;-)
reklama
Juz po i dupa w skrocie układ komorowy poszerzony,torbiel przegrody przezroczystej śr .ok.6mm i nie wiem co mam myslec na necie nie czytam bo wyczytam niby ten co robił to powiedział ze to w normie ...12 .06 ide do mojej pediatry zobaczymy co powie. Wracajac weszłam do SMYKA i maja przeceniona czesc bucików ;-)wiec zakupiłam sandałki foto wiadomo gdzie