reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

wita

amnika gratuluje wyboru szklarskiej poreby:tak:my bylismy tam 2 lata temu...sliczne male miasteczko Mam nadzieje ze maly przekona sie do nosidla:tak:

Przykre to bardzo ze tak mloda mama odeszla z tego swiata...zostawiajac male dzieci

fasolka gratuluje tylu zebow. u nas ciagle te 2 ale male dobrze se radzi z jedzeniem:tak:

liliana fajbie ze pobyt udany:tak:

reklama
Witam
Jakie chorobska sie do mnie przyczepily, teraz mam angine :szok: wlasnie od lekarza wracam ale mialam ja od co najmniej soboty,Co za choroby dzieciece sie mnie czepaiaja???:eek:
Mala dzis zaczela plakac na mila mame 11 miesiecznej dziewczynki na playgrupie. Mozliwe ze to przez chuste ale mialysmy doczynienia juz z bardziej zakrytymi muzulmankami i nie plakala. Troche mi sie dziwnie zrobilo bo to nie wina kobiety ale co jej powiem ona nawet za bardzo po ang, nie mowi. W ogole do pani ktora zna od urodzenia z zajec nie chciala dzis isc na rece, przyssala sie jak maminy cycus.:no:Zaczyna mnie to niepokoic nie po to z nia wychodze do ludzi zeby na dzicz mi rosla, nie wiem gdzie blad chyba za duzo tylko ze mna przebywa :crazy:

Verita - ja moje dzieciaki mogę zostawić wszędzie o ile nie są to moi rodzice, o ile Ada już wie, że wrócę po nie, tak Weronika bacznie mnie obserwuje, w którym kierunku idę. Ostatnio byłam u koleżanki, zostawiłam moje gwiazdy na 15 minut i wyszłam, koleżanka w szoku. :-p Musiała ogarnąć 4 dzieciaków w tym czasie, bo sama ma 3letniego chłopca i 3tygodniowego. ;-) Taki etap. Minie o ile poustawia sobie w głowie, że mama wraca. Potem ten etap jest jak dziecko idzie do żłobka/przedszkola.

Marlena78 - co tam u Was?

Verita mój Mały też jest praktycznie cały dzień ze mną. Po południu wraca mój M. Później są moi rodzice, których też w sumie widuje codziennie. Najbardziej widać, że jest przyzwyczajony do Starszaka. Też się boje, co będzie jak wrócę do pracy. Tak sobie myślę, że musiałabym z nim zacząć z jeździć do teściowej i zostawić go tam kiedyś samego, bo za miesiąc wracam :-( do pracy.

verita moja tez lazi za mna i chwila jak mama zniknie z pola widzenia jest lament:wściekła/y: po chwili daje juz spokoj i jest ok , dopuki mama sie znow nie pojawi:no:

Liliana u nas ok dziecko mobilne sie zrobilo i od miesiaca posiedziec matce nie da:crazy: ale zawsze to wiecej ruchu(MAMY), moze waga w dol troszke poleci:-Dzebow mamy az 2:rofl2:a gdzie reszta, no gdzie ? jak dziec marudny , spac nie da i jedzeniem gardzi:wściekła/y:niech juz wyleza i mloda sie wkoncu naprawi....

Anmika - tylko uważaj z tym zostawianiem u teściowej, bo moje wiedzą, że jak wchodzimy do dziadków to matka zaraz zniknie, pewnie i młody wyczuje sprawę po jakimś czasie i będzie trudniej, więc cierpliwości dla Ciebie i teściowej. Początki pozostawiania nie są złe. Więc musiałabyś powoli zaczynać w tym temacie coś robić. A ja myślałam, że Ty we wrześniu wracasz.
Marlena78 - nie zauważyłam spadku wagi u siebie. :-p

My zęba mamy jednego, a raczej 1/4. :laugh2:

Ktoś mi tą pogodę wytłumaczy - ponownie pytam? :sorry: U nas dzisiaj słońce i 15 stopni już na termometrze, a niby miało padać. :confused2:

Witam :-) co do pogody sie nie wypowiadam :wściekła/y: młoda własnie porzadek tacie w szafce robi:-p:-D młoda spi nocami juz ładnie tylko to usypianie łazi az nie padnie :cool:i staje przy wszystkim nawet przy psie i efekty juz mamy odarty nos i guz:eek: i stan przedzawałowy u matki:cool2: Co do zostawiania to ja ze starszymi nie miałam problemu ale fakt ze oni sporadycznie zostawali u moicgh rodzicow ,ale pamietam ze mieli taki okres ze nawet do łazienki za mna łazili tz czekali pod drzwiami :oo2:

Miłego i oby słonecznego dnia dziewczynki :-)

reklama
Witam z rana ;-)
Pogoda u nas fatalna, szaro i pada. Mój okruszyn dał mi troszkę pospać i tylko 2 razy w nocy się obudził HURA!!
Chyba każde dziecko ma już na koncie jakiś ząb a mojemu nic nie wyszło!

Drogie mamy wiecie może jak doczyścić butelkę po soku z marchewką?? Bo mi zafarbowało butelkę ;-/

Do góry