Nisko śle pokłony dobra kobieto.Lili w lidlu będzie sokowirówka za 139 zł od 6.06 ;-) Fajna bo z oddzielaczem piany więc czysty sok poleci ;-) Mniam!
Wyjazd nad morze i farbki jadalne jej robię do malowania, niech grygoli, duża biała plansza zakupiona, będziemy robić łapki/nóżki i co tam nam jeszcze wyjdzie.Macie jakieś pomysły na Dzień Dziecka ??????????
Ale tu się nie ma co dziwić jak ja patrzę na Weronikę to ona przy jakiejkolwiek zabawie/zabawce jest nie dłużej niż 5 minut. Jest obok mnie, za chwilę słyszę ją w spiżarni jak wywala mi z koszyczka foremki do pieczenia, tam bajzel zostawi, bo już napsociła to leci na korytarz do lwa i tu gra muzyczka, za chwilę znowu jest gdzieś indziej, a ja chodzę i zbieram po niej to co nabroiła. Mamy dom przystosowany dla dzieci, więc nie ma żadnych ograniczeń, jedynie łazienka i drzwi na schody są zamknięte. Także nie ma się co dziwić, że mu się nudzi, to normalne. A chodzenie jest po prostu fajne i on o tym doskonale wie, bo lepiej widać świat. No a jak uwielbia piłki to super, ja bym to wykorzystała do zabawy w pozycji na podłodze, tylko oby mu się udało nerwy opanować. ;-)Jak się go posadzi i dostanie zabawki, to siedzi. Jakiś czas jest spokój, wiadomo poźniej zaczyna mu się nudzić i już nie chce siedzieć.
Jak najbardziej tak.Mozliwe jest ze dziecko ma lek separacyjny ? 8 miesieczne? ciagle placze jak mnie nie widzi dosyc mam
Ja się dzisiaj szykuję na wyjazd nad morze, trzeba się spakować, chate ogarnąć. Trzymajcie kciuki by mój leniwiec mnie nie pochłonął.