reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Pochwlailam sie juz ze moj syn dostal sie do collegu jakiego chcial? :-DNawet w 2 go chcieli ale on wolal tamten :-) mowi ze lepsza przyszlosci wieksze szanse na dobre studia a co za tym lepsze zarobki ha, dobrze by bylo.

reklama
Mi lekarz powiedział, że coś w powietrzu jest, jakieś wirusy, moje obie zasmarkane i kaszlą.

Jest cos na rzeczy bo u nas ja potem Dorota i Szymon a teraz moj smarka ledwo gada itp młoda sie trzyma:-)

Pochwlailam sie juz ze moj syn dostal sie do collegu jakiego chcial? :-DNawet w 2 go chcieli ale on wolal tamten :-) mowi ze lepsza przyszlosci wieksze szanse na dobre studia a co za tym lepsze zarobki ha, dobrze by bylo.

Gratulacje no zeby Mu entuziazm i checi na cały colleg wystarczyło;-) :-D

A u nas nagle sie ciemno zrobiło jak na burze ale chyba bokiem przejdzie :cool2: młoda spi po obiadku jak wstanie to jak nic sie nie wykluje tz burza to na spacerek idziemy :-) a i młoda nauczyła sie papa robic :-p:-) a i dzis w swoich wedrowkach zaklinowała mi sie pod szafką:szok::-D

Verita
to widzę, że Pan Prezes myśli już przyszłościowo hehe
Oby mu się z tą kasą spełniło :-D

fasolka
ja wczoraj też myślałam, że burza przejdzie
Nagle się tak ciemno zrobiło, choć chwilę wcześniej było mega słonecznie
W efekcie godzinę ze spaceru w deszczu wracałam

Verita to gratulacje dla prezesa;-) Musisz być bardzo dumna!

U mnie 27 cuuuudo! Doczekałam dnia w którym kruszyn śmiga na krótkim rękawie. Wyszliśmy o 12, budą zakryłam kruszyna i tak wędrowaliśmy aż o 16 dotarliśmy do domku, nawet dostał swojego pierwszego wafelka od lodów ;-) Nad morzem tak pięknie teraz pachnie, a w lesie.. tam to dopiero jest czadersko! Nie za ciepło, bardzo przyjemnie ;-)
Niech już tak zostanie!

Parell widze ze nie tylko ja maniaczka spacerow;-):-D no pogoda cud -miod orzeszki zazdroszcze morza:-)

Awersja ja sie wczoraj tak załatwiłam na mokro:-p:-D

Fasolka morze fajne tylko latem ;-) ah wyrabiamy sobie kondycje hehe

Tak się zastanawiam, nie wiem czy was też zauroczyła spódnica maxi? Bo mnie bardzo.. i tak się zastanawiam czy nie zakupić z allegro... trochę odstrasza mnie fakt że jest jeden rozmiar podobno dobry dla wszystkich..hmmm

Dziękuję dziewczyny. Szczerze to myślałam ze go nigdzie nie przyjmą.
U nas opady. Wypróbowałam nowy wózek ale ciężki niby fajny ale jakbym miala dac za niego cene sklepową to bym zalowala. No i czuc ze używany. Mam nadzieję w pl sie spisze.
Moj do pl jutro leci na komunie i zostane sama 6 dni. Trochę mi smutno.

Gratulacje, grunt to mieć plany i do nich dążyć.
6 dni szybko minie, a przynajmniej wieczory dla siebie możesz sobie SPA zrobić, bez żadnych wyrzutów.

Verita to gratulacje dla prezesa;-) Musisz być bardzo dumna!

U mnie 27 cuuuudo! Doczekałam dnia w którym kruszyn śmiga na krótkim rękawie. Wyszliśmy o 12, budą zakryłam kruszyna i tak wędrowaliśmy aż o 16 dotarliśmy do domku, nawet dostał swojego pierwszego wafelka od lodów ;-) Nad morzem tak pięknie teraz pachnie, a w lesie.. tam to dopiero jest czadersko! Nie za ciepło, bardzo przyjemnie ;-)
Niech już tak zostanie!
To żeś zachwaliła okolicę. :tak:

Tak się zastanawiam, nie wiem czy was też zauroczyła spódnica maxi? Bo mnie bardzo.. i tak się zastanawiam czy nie zakupić z allegro... trochę odstrasza mnie fakt że jest jeden rozmiar podobno dobry dla wszystkich..hmmm
Ja mam spódnicę do kostek - uwielbiam ją, ale to nie ta z tych konkretnych maxi. Ja bym brała, w sumie to chyba też sobie zamówię. :-p

Adrianna od dziś oficjalnie jest przedszkolakiem, od września idzie, choć gdyby mogła to poszłaby już dziś. :-p

reklama
Do góry