reklama
Mi lekarz powiedział, że coś w powietrzu jest, jakieś wirusy, moje obie zasmarkane i kaszlą.
Jest cos na rzeczy bo u nas ja potem Dorota i Szymon a teraz moj smarka ledwo gada itp młoda sie trzyma:-)
Pochwlailam sie juz ze moj syn dostal sie do collegu jakiego chcial? Nawet w 2 go chcieli ale on wolal tamten :-) mowi ze lepsza przyszlosci wieksze szanse na dobre studia a co za tym lepsze zarobki ha, dobrze by bylo.
Gratulacje no zeby Mu entuziazm i checi na cały colleg wystarczyło;-)
A u nas nagle sie ciemno zrobiło jak na burze ale chyba bokiem przejdzie młoda spi po obiadku jak wstanie to jak nic sie nie wykluje tz burza to na spacerek idziemy :-) a i młoda nauczyła sie papa robic :-) a i dzis w swoich wedrowkach zaklinowała mi sie pod szafką
Verita
to widzę, że Pan Prezes myśli już przyszłościowo hehe
Oby mu się z tą kasą spełniło
fasolka
ja wczoraj też myślałam, że burza przejdzie
Nagle się tak ciemno zrobiło, choć chwilę wcześniej było mega słonecznie
W efekcie godzinę ze spaceru w deszczu wracałam
to widzę, że Pan Prezes myśli już przyszłościowo hehe
Oby mu się z tą kasą spełniło
fasolka
ja wczoraj też myślałam, że burza przejdzie
Nagle się tak ciemno zrobiło, choć chwilę wcześniej było mega słonecznie
W efekcie godzinę ze spaceru w deszczu wracałam
Verita to gratulacje dla prezesa;-) Musisz być bardzo dumna!
U mnie 27 cuuuudo! Doczekałam dnia w którym kruszyn śmiga na krótkim rękawie. Wyszliśmy o 12, budą zakryłam kruszyna i tak wędrowaliśmy aż o 16 dotarliśmy do domku, nawet dostał swojego pierwszego wafelka od lodów ;-) Nad morzem tak pięknie teraz pachnie, a w lesie.. tam to dopiero jest czadersko! Nie za ciepło, bardzo przyjemnie ;-)
Niech już tak zostanie!
U mnie 27 cuuuudo! Doczekałam dnia w którym kruszyn śmiga na krótkim rękawie. Wyszliśmy o 12, budą zakryłam kruszyna i tak wędrowaliśmy aż o 16 dotarliśmy do domku, nawet dostał swojego pierwszego wafelka od lodów ;-) Nad morzem tak pięknie teraz pachnie, a w lesie.. tam to dopiero jest czadersko! Nie za ciepło, bardzo przyjemnie ;-)
Niech już tak zostanie!
Fasolka morze fajne tylko latem ;-) ah wyrabiamy sobie kondycje hehe
Tak się zastanawiam, nie wiem czy was też zauroczyła spódnica maxi? Bo mnie bardzo.. i tak się zastanawiam czy nie zakupić z allegro... trochę odstrasza mnie fakt że jest jeden rozmiar podobno dobry dla wszystkich..hmmm
Tak się zastanawiam, nie wiem czy was też zauroczyła spódnica maxi? Bo mnie bardzo.. i tak się zastanawiam czy nie zakupić z allegro... trochę odstrasza mnie fakt że jest jeden rozmiar podobno dobry dla wszystkich..hmmm
Dziękuję dziewczyny. Szczerze to myślałam ze go nigdzie nie przyjmą.
U nas opady. Wypróbowałam nowy wózek ale ciężki niby fajny ale jakbym miala dac za niego cene sklepową to bym zalowala. No i czuc ze używany. Mam nadzieję w pl sie spisze.
Moj do pl jutro leci na komunie i zostane sama 6 dni. Trochę mi smutno.
U nas opady. Wypróbowałam nowy wózek ale ciężki niby fajny ale jakbym miala dac za niego cene sklepową to bym zalowala. No i czuc ze używany. Mam nadzieję w pl sie spisze.
Moj do pl jutro leci na komunie i zostane sama 6 dni. Trochę mi smutno.
Gratulacje, grunt to mieć plany i do nich dążyć.Pochwlailam sie juz ze moj syn dostal sie do collegu jakiego chcial? Nawet w 2 go chcieli ale on wolal tamten :-) mowi ze lepsza przyszlosci wieksze szanse na dobre studia a co za tym lepsze zarobki ha, dobrze by bylo.
6 dni szybko minie, a przynajmniej wieczory dla siebie możesz sobie SPA zrobić, bez żadnych wyrzutów.
To żeś zachwaliła okolicę.Verita to gratulacje dla prezesa;-) Musisz być bardzo dumna!
Niech już tak zostanie!
Ja mam spódnicę do kostek - uwielbiam ją, ale to nie ta z tych konkretnych maxi. Ja bym brała, w sumie to chyba też sobie zamówię.Tak się zastanawiam, nie wiem czy was też zauroczyła spódnica maxi? Bo mnie bardzo.. i tak się zastanawiam czy nie zakupić z allegro... trochę odstrasza mnie fakt że jest jeden rozmiar podobno dobry dla wszystkich..hmmm
Adrianna od dziś oficjalnie jest przedszkolakiem, od września idzie, choć gdyby mogła to poszłaby już dziś.
Melduję pospiesznie z rana że z synem sąsiadki jest wporządku! Tyle się dowiedziałam ;-) Noi to najważniejsze że jest cały i zdrowy ;-)
Lili MAXI Mocno drapowana długa spódnica LONG S M L XL (3199001536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja myślałam o takiej
O to witamy przedszkolaka!
Lili MAXI Mocno drapowana długa spódnica LONG S M L XL (3199001536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja myślałam o takiej
O to witamy przedszkolaka!
reklama