reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

mlodemu robilam prasowanie RAZ... jego pieluch tetrowych, ktore kupiłam sztuk 30 i wyprasowalam je po pierwszym praniu, bog jeden wie po co... ;-)
hahahahahahaha :-D:-D:-D

Eeee, to ja widzę jestem zarąbiście zorganizowana i poukładana. Ja prasuję :tak::-D "po godzinach", czyli jak Tycia śpi :-D

reklama
A mnie w pierwszej ciąży libido spadło tylko w 2 trymestrze. Po porodzie ciągle miałam wielką ochotę tylko nie miałam siły :D Unormowało się mniej więcej pół roku po porodzie jak przywykłam do wstawania w nocy:)

Konieczność prasowania każdego prania jest zależna od ilości miejsca w szafach :) My mamy tak poupychane wszystko z racji mieszkania w jednym pokoju, że prasowanie naszych ubrań nie ma racji bytu. Młodego ubranka składam zbierając ze sznurków/kaloryferów, więc nie są wcale wymięte.

reklama
Do góry