reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Cloudynka, Gorgusia & Kasieq, najlepszego dla dzieciakow :*

Tygrysie ty to zawsze tak subtelnie cos napiszesz, az sie kazdy inny moze milo poczuc z tym "cudowaniem" . :confused:

Moj M wrocil z nocki i mowi do mnie ze przydal by mu sie wieczorem masaz plecow, a ja na to, ze mi sie przyda jutro spanie do 10.00 :-D Cos czuje, ze kazdy w potrzebie i sie dogadalismy hadlowo :-D Nie moge sie doczekac. Marzy mi sie takie spanie, ze wstaje sama z siebie bo juz mam dosc spania. :sorry2:

Dziewczyny a teraz z innej beczki. Czy kazda ma cos wiecej na wadze podczas okresu i kiedy wam schodzi? Bo to moj pierwszy okres od 1,5 roku i nie pamietam juz :-D niby dzis 3 dzien ale czuje sie nadal jak balon..

Dziewczyny mam zakwas chleb, jestem w trakcie pieczenia własnego chleba. Pachnie w całej chacie. :-D

Lili Ty nasza druga Nigello Lawson. :-p

Ja zgrałam wszystko tak by pora karmienia wypadła na czas startu (żeby młodej zmiana ciśnienia nie wystraszyła) a ona kochana zjadła i zasnęła. Spała godzinkę, później bawiliśmy się z nią jak widać na fotce, miałam jej ulubione zabawki do gryzienia, a przy lądowaniu (bez butelki bo nie była głodna) siedziała mi na kolanach i zasnęła w ogóle ją nie obchodziła zmiana ciśnienia i zatkane uszy:-):tak:
A twój to chyba na cycusiu to jeszcze łatwiej powinno być :p
Ja teraz wiem że następnym razem na pewno nie biorę swojego wózka, tylko taki typu parasolka bo za dużo tego dźwigania. Dobrze ze młoda już będzie siedząca:tak:

No własnie wiem, że z parasolką wygodniej, ale niestety Adrian jeszcze sam nie siedzi, a poza tym w PL Zimno teraz, więc ten wózek ochroni go trochę od zimna. No i mniejsze prawdopodobieństwo że się w śniegu zakopię :-D:tak:

Hej hej. U nas noc kiepska. Płacze i krzyki,a pobudka o 6...teraz śpi. I dziś Kac konczy pół roku! Jej...jak ten czas szybko leci. Dokładnie o tej porze pół roku temu wylądował na moim brzuchu :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KACPERKA!

el.jpg

Oliwka ciagle spi ale juz nic nie oddaje ani gora ani dolem :-D

a Jas od wtorku mowi ciagle TaTa i m dumny chodzi oczywiscie nieistotne jest dla m ze maly to nieswiadomie mowi :baffled:

kasieq fotki rewelacyjne, a w samolocie nie trzeba miec pasow? i mala mogla tak sobie lezec? pytam z ciekawosci bo ja nigdy w samolocie nie bylam :zawstydzona/y: podrozowalam tyko kilka razy do Szwecji i zawsze promem
patrysia tak kupilam stwierdzialm ze za 25zl moze byc heh, a ze ja jeszcze dwojke planuje to sie przyda, Jas uwielbia za nozki sie ciagnac, podciagac nogawki od spodni i ciagnac skarpetki, za to przewraca sie tylko z brzuszka na plecy i z plecow na boki ale na brzuch juz nie
fasolka gratki uzebiebia
Lilijanna o chlebek prosimy
gorgusia naj dla Synka
ayni no bo mi slowa zabraklo i tak napisalam "cudowanie" sorki :zawstydzona/y:;-)ja tez marze zebym sie kiedys sama obudzila a nie zostala obudzona

Tygrys no tak wlasnie myslalam, ze tak niechcacy, bo znow sie poczulam jak Niezidentyfikowany Obiekt Latajacy czyli UFO badz tez nawiedzona :-D

Kasieq, jeju, ale ty szczupla jestes, Tobie to juz nic nie potrzeba, ciazy w ogole po Tobie nie widac, ale Ci wyrosla Lenka, no no , ale zgaduje, ze troche po tatusiu jest z twarzy?

Ja tak sie zastanawiam czy na pozna wiosne moglabym juz kupic spacerowke jakbym miala do PL podrozowac bo moj wozek tez ciezki i mase kombinacji bym miala

reklama
Do góry