reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

MONALIZA a no tak urodzinki masz!!prosze :D takie inne aby nie dublować ;)

wszystkiego_najlepszego_20.jpg

BEBE no cieżko tak nie myśleć...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja to wszystko wiem, najgorsze jest to, że obiecują K, że jak sie przeprowadzi to mu zapiszą ten dom... No i to nie jest tak, że nie pomaga, bo jest na każde zawołanie, jak cos trzeba zrobić to bierze wolne w pracy i jedzie, zawsze wraca wkurzony bo on robi, a teściu chodzi za nim z założonymi rękami i fajką w zębach i dyryguje...:-D No ale widocznie wszystko za mało, jakby się przeprowadził to mieliby parobka codziennie...

Kasieczek znam ten ból tez niedawno test robiłam i ta ulgaaa.... :)

BEBE mieszaja się teściowie...to nie dobrze...nie jest powiedziane że będzie tak pieknie i kolorowo jak teraz mówią...u moich teściów działała sie rewolucja dzięki też matce mojej teściowej...dzisiaj się zali mojemu M...nie bede pisałą za wiele bo to nie sa tematy na ogólnym ale uważaj aby za bardzo nie wciskali nosa...siedź na swoim ;)

Bebe współczuj,ę Ci sytuacji z teściami... niestety u mnie też to tak "kolorowo' wygląda... także rozumiem... ja moją T mam już pwoyżej uszu...

witam
awersja- my kobiety damy rade...trzymam kciuki za Was co by mala dala mamie troszke luzu, z dnia na dzien powinno byc coraz lepiej...wkoncu mamy juz coraz wieksze dzieciaczki

bebe- ja bym tego nie zrobila, mieszkalam kiedys u tesiow i NIGDY WIECEJ! macie blisko i zawsze mozecie pomoc:tak:

Test zrobilam jedna krecha:-) a M zdziwiony po co ja robie przeciez on najlepiej wie czy jestem czy nie jestem w ciazy:-D

moja maruda, to straszny zlosnik krzyczy,trzesie sie, jak cos do buzi pcha(a taka nie byla!) malo je, a w nocy zrobila se 3 pobudki, pocmoka cyca chwile i koniec...

Ostatnia edycja:
Patrysia no dziekowa!!!! A powiem Ci, ze mialam tak dzisiaj rano. Moj B stanal z rozami w drzwiach no i z sokowirowka.:-):-)Olivka dzis pierwszy raz dostala lyzeczke swiezo wycisnietego soku z jabluszek:-)Alez sie krzywila!
Marlena kasiaczek gratuluje testa!
bebe za wszelka cene uchron sie od mieszkania z tesciami!!!Nawet najukochansi, jak sie z nimi mieszka to zalaza za skore. Zreszta wolnoc Tomku w swoim domku, a tam wolnosci juz nie bedzie

dziewczyny zaraz zejde z tego swiata na bol dolu brzucha w dodatku pelno krwi mi polecialo pzy ze tak brzydko napisze kupie co sie dzieje??????

reklama
Monaliza wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-)

tygrysku tulam Cię.Nie znam się,może Ci jakiś wrzód pękł,może do lekarza lepiej idz co:-(

A my wypiliśmy herbatkę u Babci i do domku co by w piecu nie zdążyło zgasnąc.Mamy bardzo mały wsad do drzewa i czesto trzeba dokładac. Przez ten piec to jestem uwiązana,na spacer tylko,do mamy nawet zwykle nie wchodzimy bo się Marcelka nie opłaci tak ubierac i rozbierac.

Do góry