reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Hehe TYGRYSKU dobra jesteś:D ja zamiast coś włożyć do lodówki to idę do łazienki albo na odwrót :D

MIQ no w końcu pochwaliłaś się nam córeczką :))słodziutka:))
MAFU Arturka minki the best :D słodziak :))
AYNI mały przystojniaczek :))
AXARAI no jak ładnie Adusia podnosi główkę :))i ten jezorek hehe jak mój Alanek i tak ma do dziisiaj ze go wyciąga :D słodziutka:))
MARTUSIA zabawy z piłęczką super:))słodziaczek :))
AWERSJA uch jaki wzrok!!:))pieluszka the best :D
VERITA jak słodko w tej sukieniusi!!
MONALIZA no i się w wkońcu pokazałyscie:))śliczny reniferek z córci a starsza to już panienka no no :))

edit:tak w ogóle Alanek skończył dzisiaj 3 latka:))ach:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
eee tam Merlin będziesz medytować :-p a tak poważnie to ja się takich rzeczy boje :sorry: Kiedyś wygrałam karnet na jogę ale nie wykorzystałam bo tak jakoś.

Mały szczelił kupsko i zmienił położenie z łóżeczkowego na matowo-ziemne i ani myśli spać:wściekła/y:

Edit.
verita- ja mojego też na rękach usypiam a jak się czasem domaga to do wózka kładę i sam zaśnie ale się jeszcze nie zdarzyło żeby mi sam odłożony do łóżeczka zasnął.:tak:
Pocieszajace ze nie tylko ja mam takie przeboje z uspaniem dzidzi.Ciekawe kiedy zaczna same zasypiac.

co robi niewyspana matka? wsypuje starszakowi do mleka zamiast kakaa mleko modyfikowane młodszego :-D i jeszcze liczy łyżeczki, wiedziałam, ze to kiedyś zrobię :-D
Dobre

Hehe TYGRYSKU dobra jesteś:D ja zamiast coś włożyć do lodówki to idę do łazienki albo na odwrót :D

MIQ no w końcu pochwaliłaś się nam córeczką :))słodziutka:))
MAFU Arturka minki the best :D słodziak :))
AYNI mały przystojniaczek :))
AXARAI no jak ładnie Adusia podnosi główkę :))i ten jezorek hehe jak mój Alanek i tak ma do dziisiaj ze go wyciąga :D słodziutka:))
MARTUSIA zabawy z piłęczką super:))słodziaczek :))
AWERSJA uch jaki wzrok!!:))pieluszka the best :D
VERITA jak słodko w tej sukieniusi!!
MONALIZA no i się w wkońcu pokazałyscie:))śliczny reniferek z córci a starsza to już panienka no no :))

edit:tak w ogóle Alanek skończył dzisiaj 3 latka:))ach:))

Najlepszego dla Alanka !

witaski
u nas problemu z usypianiem nie ma , mala nawet woli sama w lozeczku zasnac:tak:

kurcze brzuch mnie boli od tygodnia ,myslalam ze moze @ ale ni ma:eek: niby malpeczki jeszcze nie mialam od porodu ,bo tylko takie jedno dniowe plamienia ,wiec do @ tego nie zaliczam...kupie sobie tesciora tak dla pewnosci:angry:

Patrysia wszystkiego najlepszego dla synusia;-)

Milego dnia

Dziękujemy ślicznie:))

MARLENA
Marcyś te z:))lezy u nas i wtedy tak pojękuje i jak go włożę do łóżeczka na boczku(tak lubi zasypiać)przykrywam i od razu w kimono :))

Nyna poszła spać wczoraj o 17 , wstałą o 7 rano ( plus 2 przerwy na papu ) :tak: , ale za to w dzien śpi tylko 2x po 30 min :rofl2:
Co do uspiania, wieczorem (17-18 ) małą dostaje mleko i ją odkładam, w dzien usypiane tylko na rękach i walka trwajaca nawet do 40 min :crazy:

reklama
Hej hej,

100 lat dla Alanka Patrysiu!
Tygrysek dobre to było :-D:-D

Marlena ja też muszę testa zrobić....a mam stracha, że szok:szok: ja dostałam @ w połowie listopada, potem dwa tygognie później znowu i do tej pory nic:no: Normalnie się pochlastam jak znowu jestem w ciąży...:baffled::-(

Do góry