reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Macie jakieś domowe sposoby na katar bo zwarjuje za chwile masakra....

moja przyjaciółka sprzedała mi sprawdzony przepis na wszelkie dolegliwości przeziębieniowe, grypowe i katarowe w czasie ciąży, mnie to osobiście ustrzegło przed grypą, może spróbujesz:

7 złodziei grypy:

zalać wrzątkiem: (niczego nie żałować, soku może być nawet 1/3 kubka)
1. sok malinowy

2. świeżo wyciśniętą cytrynę
3. miód

4. imbir
5. kilka goździków
6. szczyptę cynamonu
7. szczyptę gałki muszkatołowej

i wbić się pod koc :)

smakuje jak bezalkoholowe grzane winko, polecam!

reklama
Weronkazzz ja nie mialam za bardzo wyjscia bo w szpitalu bylam z podejrzeniem ciazy pozamacicznej wiec jak dzisiaj wrocilam to nie chcialo mi sie juz nic sciemniac i za kilka tygodni i tak prostowac wiec kto pytal to powiedzialam. Ale gdyby nie te moje problemy napewno czekalabym do 3 miesiaca, tak na wszelki wypadek...

teraz nie moga Cie zwolnic wiec mozesz walic od razu zeby cie nie zawalali robotą, zalezy gdzie pracujesz :)

a ja bylam dzis na usg, na 60 % synek :) albo i tez nie :p

Witam, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona:-) O sobie napisałam w wątku Poznajmy się. Mam termin na 05.09.2012, niestety jest to ciąża zagrożona i od kilku tygodni przebywam w szpitalu. Do tej pory bałam się nawet do Was zaglądać, bo za bardzo bałam się robić sobie nadzieję, że tym razem będzie z moja Fasolką wszystko w porządku. Postaram się nadrobić zaległości i bliżej Was dzięki temu poznać.
Na liście Mam wrześniowych znalazłam moją koleżankę ze styczniówek 2011 - Jumabe:-) Witaj kochana:-)

WITAM;)

Widze dużo nowych mamuś super :))

BŁONKA
o już znasz płeć :))ja też w dwóch ciązach w 15 tc (ale nie skończonym)się dowiedziałam ze synek siusiorek jak był tak został przy obu smerfach :d ach chciałabym wiedziec kto tam mieszka u mnie :p

witam sie

Gdynianko trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok witaj wśrod nas:)

Blonka super u mnie w 13 tc jak lekarka powiedziala, ze siurak tak sie potwierdziło wiec gratuluję synka:)

mój M twierdzi, ze coś czuje, ze córa będzie... jego przeczucie zawsze się sprawdza... nawet wtedy kiedy mnie zapładnial :-D 3 razy mial przeczucie i wszystkie sie potwierdzily, miał przeczucie na syna i jest syn no zobaczymy moze sie myli :D

czy planujecie badania prenatalne??

reklama
Ja następną wizytę mam na 6 marca będę 13t4d mam nadzieję, że też będzie już widać płeć :-)
A co do badań prenatalnych na ostatniej wizycie lekarz mówił, że 6 marca zrobimy badania prenatalne, ale z tego wszystkiego nie zapytałam się co miał na myśli, czy rzeczywiście prenatalne czy genetyczne hmmm :sorry:

Do góry