Tygrysek1985
Fanka BB :)
Witam sie pierwsza starszy dzieć w przedszkolu młodszy jakimś cudem spi ide tez sie jeszcze polozyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noż ku... zaraz wyjdę z siebe!!Trzymajcie mnie bo zabiję!!! Ja każę Wojtkowi iść spać a K do mnie, czemu tak stanowczo do niego mówię i zaprosił go do łóżka do siebie! Ja od pół godziny go chcę uśpić, a ten jednym zdaniem podważył cały mój autorytet! I oczywiście nie rozumie co zrobił źle i się kłóci, że ja po prostu za nerwowa jestem, noż kur... jak mam nie być nerwowa, niedzielny tatuś, raz na jakiś czas się odezwie i wszystko zepsuje...a Wojtek potem się mnie wcale nie słucha bo przecież przyjdzie tauś i powie co innego wrrrr... aż sie gotuje we mnie
![]()
maleństwo - moja mała tez dziś niespokojna, tez ma w kupce te grudki białe. A karmienie to maskara, darcie jak nie wiem co , musze ją tulic uspokajac i dopiero zje, a od południa i wieczorem juz prawie nic nie chce jeść i się drze, znaczy się jest głodna bo chce jesc ale drze się i ryczy - możliwe ze ma znowu kolki ???????????????? czy to te ząbki ???? Ma juz dwa na dole, takie fajne malusie, moga one jeszcze ją boleć, ze się tak podczas jedzenia zachowuje ?Ponadto nie chce juz wcale jeść słoiczków .... może doświadczone mamusie coś się wypowiedzą?
lece ogladać rozlewiskospokojenj nocy:-)
;-)