reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam :-)
Martusia głowa do gory napewno z Olim wsio ok bedzie,zobaczysz:tak:

Tygrysek no coz ja nie widze nic smiesznego w tym ze ludzie sie staraja aby swieta były wyjatkowe i aby takie były czasasmi trzeba odstac swoje w sklepach ,ja sobie nie wyobrazam aby swiat nie było a jak piszesz ze jedziesz sie goscic to pomysl i uszanuj to ile czasu i pracy te osoby włozyły w przygotowanie tej gosciny:-p

Moja kuzynka własnie przed chwila urodziła synka 3800 cudowny swiateczny prezecik:-p;-):-D

reklama
Rzeczywiście super taki prezent, tylko jakoś nie fajnie spędzać święta w szpitalu, no chyba że dziewczyny szybko wypuszczą do domu z maluszkami.

boze_narodzenie

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką!
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia ......Dziewczyny zeby Wam sie spełniło wszystko co sobie wymarzycie,,,:-) :-)

no hej, laseczki a ja tylk z pytankiem, ile wasze dzieci już jedzą? moj byl cioagle na 150 mm, ale jkaoś mu mało i dałam mu 180...nie za duzo?? od dopiero 3 miesiace ma w srode.

więc??

my stanelismy z robotą, bo nie ma niestety wody buuuuu

no hej, laseczki a ja tylk z pytankiem, ile wasze dzieci już jedzą? moj byl cioagle na 150 mm, ale jkaoś mu mało i dałam mu 180...nie za duzo?? od dopiero 3 miesiace ma w srode.

więc??

Future moja je od 150-180 raz 200sobie walła:-p ;-)tyle ze ona duze przerwy robi bo je ok tych godzin 6-7 potem 12-13 16-17 20-21 i raz na kilka dni budzi sie i w nocy ok 3 je

więc??

moj 120-150, ale on czesciej podjada. staralam sie mu to wydluzyc, ale sie nie da, widocznie on tak woli, niech mu bedzie ;-)

Hej ! Przepraszam za nieobecność nie mam możliwości was nadrobić :-( mam nadzieję że wszyscy schorowani juz są zdrowi !
My na szczęście nie zaraziliśmy sie grypą żołądkową od męża. Ostatnie dni spędzam na robieniu testów na prawko i przygotowywałam się do 2 etapu rekrutacji na pewne stanowisko - powoli zaczynam szukać pracy :-( dziś wysłałam im swoją pracę teraz mam nadzieję ze dostanę się do 3 etapu jakim jest spotkanie yhh
Krzyś pogodny cos ostatnio ma dużo glutków w nosie i trochę dziwnie charczy i boje sie tego charczenia bo nie wiem jak to interpretować kozy w nosie ma po nocy mamy dosyć sucho w sypialni i podejrzewam ze to przez to bo nie ma ani temperatury ani innych objawów przeziębienia.

Ja sobie właśnie smerfy wykapałam gdzie Marcelek zasnął a Dominis z Alankiem baję ogladają;)a tak szybciej bo później tak poweru moge nie mieć hehe...

reklama
futuremummy, Hubert też przed ukończeniem 3 miesięcy zaczął wołać więcej niż 150 i zjadał nawet 200 ml w nocy po dłuższej przerwie, ale te 180 stało się normą, je co 4 godziny, a trzeba dodać że grubaskiem nie jest, bo jest raczej drobny, szczupły, waży teraz 6 kg więc jest jednym z mniejszych tutaj dzieci z tego co czytam ;-) nie sądzę więc żeby to było za dużo.
Teraz w czasie choroby ma mniejszy apetyt i je tylko 150.

Do góry