reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Moja mała tak brzuch do brzucha od poczatku lubi i bardzo czesto tak na mnie usypia i tak lezac głowke podnosi i ładnie trzyma lubi tez w poprzek na kolanach u mnie lerzec i purtałki wtedy ida ze oj:-p ale jak normalnie na macie czy tapczanie połoze to moze minuta i ryk:sorry: ....

AXARAI haha no mój smerfik tak samo jak twoja Adusia :D leniuszki noo hehe
MEGAN ja zaszłam w ciaże jak Domiś miał te półtora roku ale ogólnie po roku mysle ze można smiało :))

Megan słyszałam, że najlepiej dwa lata, rok podobno nie jest też źle. Ja właśnie pierwszy raz w życiu boję się obecnie, że anty + gumipalto nie zadziałają, i wpadka będzie, i brzuch mi pęknie:szok: Taka mała chwilowa obsesyjka:cool:
A ja sobie tak myślę, kiedy ja mam kłaść tą pindę na brzuchu?????????????? Jak się wyśpi, i położyłabym ją na brzuchu, zamiast dać flache, to byście ją w Pl słyszały! Po jedzeniu wiadomo nie wolno, a ona po jakiejś pół godzinnce znowu idzie spać:baffled:

Ło matko i córko :baffled::eek::szok:sie pochwaliłam z rana, ze dziec mi się ustabilizował, a od rana wszystko na nie, jedzenie fe , podjada jakies dziwne 60 i 40, a jadla juz ladie 120 i 90 co 3h, spac nieeee, ryczy wierci sie , bije po buzce drapie, zasypia, za chwi;le sie wybudza i płacze, ostatecznie tylko na rękach i tak, zeby wszystko widziec , a mi juz kregosłup wysiada ...

dopiero co mleko zmieniłam na hipoalergiczne, a jej zas jakies krsteczki wychodzą, ja juz kuzwa nic nie kumam, te mleka to chyba jakaś ściema - wszystko ten sam szajs :wściekła/y:
Do wszystkich nie karmiących ( cycem oczywiście ;-)) - Wino zapodaje - komu polać - pyta zdesperowana matka polka ( monopolka ) ????????????

PALEMKO ale ja toć Piccolo sie z tobą napiję

Od koloru do wyboru :D

ZDRÓWKO!:)

piccolo-0-75ml-m_2798.jpg

ja chętnie na winko ;-)
no junior chyba te skoki przerabia, bo od wczorajszej nocy marudny, gadatliwy i strasznie w rączkach ruchliwy :no:
w kwestii mleka, czytałam ,że jak dziecko ma już alergię to podanie mleka HA nic nie da (to się daje wcześniej, jak są podejrzenia,że dzieć może taka alergię złapać)
co do lekarek, ciekawa jestem czemu żadna z nich jeszcze mnie do alergologa nie wysłała:wściekła/y: chyba sama sobie poszukam i pójdę bo w takim tempie i z takim podejściem to młody te krosty będzie miał do 18 :wściekła/y:

ciemieniucha u nas taka póki co "aby aby"

a co do główki, mój bardziej w lewą stronę, mówiłam lekarce a ta,że trzyma prosto.... a jakby co to należy tak dziecko w łóżeczku ułożyć,żeby ciekawe rzeczy miał przed sobą a nie z boku :tak:

na rozładowanie emocji zrobiłam zupę-krem z brokułów :-D

reklama
AXARAI to Twoje "gumipalto" po prostu mnie powaliło! AAhahahahahah! :rofl2::-D

PALEMKO łączę się w bólu... moja też dziś tak marudzi że zaraz oboje z Małżem wyskoczymy przez okno! :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry