reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
dzieki :) ja termin mam teoretycznie na 3 sierpnia... jestem juz po badaniach prenatalnych.
chyba sie nie gniewacie ze sobie tu u was siedze, jakos mi tu lepiej :p znajome twarze :)

Witam:-)
Pojechałam dzis na badania a tam ośrodek zamknięty,urlopy zaległe wszyscy sobie wzieli:crazy:Ja rozumiem że lekarz może byc na urlopie ale żeby wszyscy na raz.No więc byłam zmuszona jechac na miasto do przychodni ,w sumie to i tak miałam jutro jechac na zakupy i po jakis prezent dla chrześniaka bo jedziemy jutro na torcika,jak pomyślę o smaku śmietany z biszkoptem to juz mnie mdli:-p
Ja nie mam od kilku dni problemu z zapachami bo po prostu od tych zatok straciłam całkowicie węch,nawet jak mam w miarę pusty nos to i tak nic nie czuje.Tak więc kupa Alanka juz mi nie przeszkadza:eek:
Dziewczyny jak mnie dziś głowa boli i senna jestem,no ale niestety mężowy wróci przed 21 więc na drzemeczkę nie mam szans.
Palemka jak dobrze że u twojego dzidzia wszystko cacy,oj nastraszyłas troche tym nie pisaniem.
Bubuś Błonka piękniaste zdjątka dzieciaczków:-)
Cyniczna widze że twoje dziecko lubi to co moje,kluchy zreszto to też po mamie:tak:

Niestety przykro mi dziewczyny ale brutalnie jestem zmuszona się z Wami pożegnać. Moje maleństwo dołączyło jednak do aniołków w ok 6 tygodniu. Jutro mam ten przekoszmarny zabieg usunięcia. Nie mam siły pisać nic więcej wybaczcie. Było mi bardzo miło Was poznać i dziękuję Wam za ten wspólny miesiąc i życzę wszystkim i każdej z osobna szczęśliwego rozwiązania we wrześniu! Pozdrawiam ciepło i dziękuję.

reklama
ella bardzo mi przykro. nie jestem w stanie sobie wyobrazic co teraz przezywasz.

palemka - wystaw tylek, zbeym Ci mogla za to niepisanie nakopac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! nakopane! to teraz daj buziola, bo sie ciesze przeogromnie, ze wszystko ok! MuuuuuAA! :-D

Do góry