reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie Kochane.
Nie było mnie jakiś czas, bo jakoś nie miałam siły ani ochoty. Byłam dziś na USG i wszystko jest w porządku, dzidzia rośnie i ma się dobrze, serduszko bije pięknie :) Piszę tu a nie w dziale o wizytach, bo chciałam tylko zaznaczyć że żyję i że jest ok.

reklama
Lotka, wieczorem mam to samo... Cały dzień mnie muli, pod wieczór przechodzi i przeradza się w atak głodu. Wciągnęłam frytki z ketchupem :-p:szok::-p A obiad mi nie przeszedł - ani zupa, ani pyzy.... A fryteczki zapiłam 7up...

Bubuś, ale ładny Dzidź :tak::tak::-D

Lotka, wieczorem mam to samo... Cały dzień mnie muli, pod wieczór przechodzi i przeradza się w atak głodu. Wciągnęłam frytki z ketchupem :-p:szok::-p A obiad mi nie przeszedł - ani zupa, ani pyzy.... A fryteczki zapiłam 7up...

Bubuś, ale ładny Dzidź :tak::tak::-D
Teraz to jeszcze nic, bo jadłam o 19. ale gorzej jak jest koło 22-23..... mam mega głoda i sie powstrzymuje na sile zeby nie oproznic lodowki. To by chyba do niczego dobrego nie doprowadziło... a wlasnie w dzien spokoj... dziwna ta ciąża ;-)

Bardzo mi smakuje fanta, schweppes i takie temu podobne... w ostateczności może być woda z sokiem z cytryny. Zapotrzebowanie rośnie wieczorową porą...:no::zawstydzona/y:

Ja to pije litrami wlasna sline a o jedzeniu nie moge, wiec na wszelki wypadek nie bede tu chyba wchodzic ;-)

Bubuś śliczna Fasolinka ja tez chce usg :wściekła/y:

co do usg to ja jakos dziwnie nie moge nie moge nic tlustego bo wtedy w nocy zwijam sie z bolu a dzis znowu sie skusilam na chipsy :zawstydzona/y:

NAGAPALMA i jak???????kciuki &&&

A ja dziwnie;/tzn jeśc mi sie odechciało;/sniadanie jem bo jem a kolacji nawet niekiedy nie jem ale pączka czy czekolade a nawet teraz prażonki(takie chipsy jakby ktoś nie wiedział)to z wielką chęcią;/

reklama
Do góry